Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 84

Θέμα: ΣΚΑΙ και motogp (μετά τα χθεσινά)

καλα τι περιμενετε απο τα ορνια τις τηλεορασης? αυτη ειδαν ατυχημα και χαρηκαν! ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ!!!

εγω εχω σταματησει πολλα χρονια να βλεπω motogp στο SKAI εξ αιτιας του γλυφτρομπουμπουκου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    κορίτσια και φίλαι Βάντα:

την έννοια μποϋκοτάζ τη ξέρουμε?

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ας σταλεί ένα όμορφο mail στον SKAI από όσους το επιθυμούν. Ας το γράψετε εδώ & το στέλνει ο καθένας από το προσωπικό του mail account.

Μεσα κ εγω για μπουκοταζ, αλλα εκεινα τα ντοκιμαντερ με τα φαντασματα κ τους διαβολους μ αρεσουν

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    δεν είδα τον αγώνα και την περιγραφή.. (η οποία γενικώς δεν είναι καλή, έχω δει άλλες φορές και ..ακόμη και ο πουρναράκης φαίνεται θεός)

αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην επαναλάβουν ό,τι ακριβώς μεταδόθηκε, χωρίς παρεμβάσεις και διορθώσεις, όπως λέει το πρόγραμμα. αν καθόμουν να δω την επανάληψη, θα ήθελα να δω ακριβώς τι και πως μεταδόθηκε. όσοι είδαν τη ζωντανή μετάδοση ή έμαθαν με κάποιον τρόπο το γεγονός, γιατί έκατσαν να δουν και τη μαγνητοσκόπηση; με την ελπίδα ότι θα ειπωθεί κάτι διαφορετικό; ότι θα δουν συμπληρωματικές εικόνες; ότι θα βγει κάποιος πατώντας πάνω στο σπικάζ, δουλεύοντας υπερωρίες, για να απολογηθεί;

ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.. εδώ σκοτώνεται «δικός μας» άνθρωπος και τα threads παίρνουν φωτιά με το αν θα έπρεπε να τρέχει, να φοράει κράνος, μπότες, γοβάκια, ακόμη και με το αν θα έπρεπε να καβαλάει μηχανή. ο διατσίδας σας πείραξε;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
    δεν είδα τον αγώνα και την περιγραφή.. (η οποία γενικώς δεν είναι καλή, έχω δει άλλες φορές και ..ακόμη και ο πουρναράκης φαίνεται θεός)

αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην επαναλάβουν ό,τι ακριβώς μεταδόθηκε, χωρίς παρεμβάσεις και διορθώσεις, όπως λέει το πρόγραμμα. αν καθόμουν να δω την επανάληψη, θα ήθελα να δω ακριβώς τι και πως μεταδόθηκε. όσοι είδαν τη ζωντανή μετάδοση ή έμαθαν με κάποιον τρόπο το γεγονός, γιατί έκατσαν να δουν και τη μαγνητοσκόπηση; με την ελπίδα ότι θα ειπωθεί κάτι διαφορετικό; ότι θα δουν συμπληρωματικές εικόνες; ότι θα βγει κάποιος πατώντας πάνω στο σπικάζ, δουλεύοντας υπερωρίες, για να απολογηθεί;

ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.. εδώ σκοτώνεται «δικός μας» άνθρωπος και τα threads παίρνουν φωτιά με το αν θα έπρεπε να τρέχει, να φοράει κράνος, μπότες, γοβάκια, ακόμη και με το αν θα έπρεπε να καβαλάει μηχανή. ο διατσίδας σας πείραξε;
    Κάπου μπερδεύτηκες στην μετάφραση εσύ..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Ο σκαϊ αν θυμάστε καλά όταν ξεκίνησε πριν κάμποσα χρόνια, μας είχε πρίξει τα πατάρια ότι είναι ένα "διαφορετικό κανάλι" και ότι δεν έχει διαφημίσεις και άλλα τέτοια. Και στην αρχή το έκανε. Μόνο ποιοτικές εκπομπές, και ντοκυμαντέρ έπαιζε, χωρίς διαφημίσεις. Τώρα έχει καταντήσει χειρότερα από το Star να πούμε.

Εγώ αυτό το email που λέτε θέλω να το στείλω. Ξέρει κανείς όμως σε ποιον να το στείλουμε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Κάπου μπερδεύτηκες στην μετάφραση εσύ..
    για δώσε μια σωστή μετάφραση τότε για να ξεμπερδευτώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    [...]Εγώ αυτό το email που λέτε θέλω να το στείλω. Ξέρει κανείς όμως σε ποιον να το στείλουμε;
    http://www.skai.gr/contact/

http://www.facebook.com/skaigr
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Όταν όλοι βλέπουμε το κράνος να κατρακυλά 100μ μακρυά από τον Μάρκο, να φτάνει τον ρόσσι που είναι στο γκαζόν και λεει ο άθλιος ότι ο Ρόσσι χαίρεται που δεν θα χάσει τον υπόλοιπο αγώνα κι ότι ο Μάρκο δεν πρέπει να έπαθε κάτι, γιατί του έβγαλαν το κράνος ε, ΦΤΑΝΕΙ ΓΤΠΜ!!!

Ας κρατήσει τα δικαιώματα κι ας βάλει κάποιον άλλο στο μικρόφωνο..

+1000

o sinioris
    h mpoustas
    kanoun mia xara nomizw
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

απαραδεκτος ο σκαι, απαραδεκτος και π 2 Δ !

και καλα ο σκαι στα @@ του, σταθμος ειναι τι τον νοιαζει?
    αυτος ο 2Δελτας που το παιζει και μοτοσυκλετιστης και φτυσ' τα μπουτια σ'...
    ο "συντετριμένος" 2Δέ'τας που κατάφερε μετα απο πολυ κόπο να μαζέψει τα σπασμένα του κομμάτια και βρηκε τη δυναμη να βγει και να πει 2 λόγια στον "φίλο" του, δεν ντρεπεται?? δεν εχει λιγο αξιοπρέπεια??

και να δεχτω ρε παιδια πως υπαρχουν και συμβολαια και ρητρε και προσπαθει με νυχια και με δοντια να υπαρχει τηλεοπτικος χρονος για motogp ακομα και χωρις απονομες, που για καποιους (νεατερνταλ διοτι μονο εκεινοι περιμενουν τον σκαι για να δουνε κονσερβα) ειναι η μονη επιλογι για να δουνε αγωνα μοτοgp, να δείξει τι?

τι? γαμω το στανιο μου, 2 γυρους???? ρε παμε καλα??
    να πω πως εγινε ο μισος αγώνας ενταξει θα μπορουσε να τον δειξει (λεμε τωρα)
    το θεμα ειναι καθαρα για τα φραγκα, το πρωι δεν ειχε τα @@ ο κυριος 2Δελτας να πει στον σκαι "Στα @@ μου ρε εχει αγωνα σημερα και θα τον μεταδωσω λάιβ και να παει να γ@μηθει το πρωινο στο σκαι ή οπως σκατα λεγεται" και οχι να μας κερναει κονσερβα το 2011 που μπορω να δω λαιβ και τον αγωνα ανω ραχουλα με την κολοπετινιτσα και σε HD.

Ετσι και αλλιως φιλαρακια του ειναι οι χωρηγοι ας τα βρισκανε, να τους ελεγε πως το κοινο που εχετε ως στοχο αμα δουν να παιζεται κονσερβα μονο και μονο για το χρημα και τόσο αποκάλυπτα θα "λιντσάρου" και εσας.

Και δε νομιζω κανενα μοτο-μαγαζο να θέλει να τα βαλει με τους πελάτες του.

αν ήταν κυριος ας εβγαζε μια ανακοινωση στον Σκαι, και ενα δελτιο τύπου στο ανανεομενο μπουρδελοσαιτ του και να εξηγουσε τους λογους. Και αντρικιο θα ηταν και σωστο απο το να κάνει το κλαμένο Μ_ _ νι, το και καλα συντετριμένο.

Μπορει να ειμαι ρε παιδια υπερβολικος, θα το δεχτω, αλλα πειτε μου πότε καναλι εχει δείξει αγωνα κονσερβα που διεκόπηκε? και μιλω για μπαλα που εκει εχει πραμα, ποτε? εγω δεν θυμαμαι κανεναν...

άρα αφου το πρωι δε μπορεσε να δειξει τις διαφημισεις του ο κ 2Δέλτας έπρεπε σωνει και καλα να το κάνει το μεσημερι. Και άντε μετα απο τοσες υποχωρησεις που κανω, να δεχτω εγω που ειμαι και χαιβανακος πως "επρεπε" να βγει στον αερα. ωραια να βγει, τις διαφημησεις τι τις βαζει ? άς βάλει στην αρχη, ας βγει να πει δυο λογια για το συμβαν, χωρις να χρειαζεται να δειξει τους 2 γυρους ή εαν "επρεπε" να τους δειξει, ας εκανε αλλη περιγραφη χωρις τις μαλακιες που ελεγε.
    να δειξει μετα και τα μεγαρα, να δειξει και τον πφαιφερ, να χωσει και 500φιαφημισεις και ας το κλισει.

ο αθρωπος (χωρις το "ν") ειναι το σταρ του μηχανοκινητου, ολο για τα κουτσομπολια λεει ή για την αντριάνα μας λεει και ειναι τοσο μηνων η αντριανα και φουσκωνει η κοιλια της αντριανας και ο τριτο ξαδερφος της αντριανας εχει ενα @, ποτε εχεσε ο ενας ποτε εκλασε ο αλλος, τι θα φορεθει φετος στο γκριντ και αλλες τετοιες μαλακιες λες και με αυτα δειχνει το δημοσιογραφικο του βαθος.
    και διαβαστε πρωτοι στο ανανεωμενο σαιτ και οπως εχετε διαβασει στο ανανεωμενο σαιτ μας που πρωτοι εμεις ειπαμε για την εγκυμοσινη της αντριανα οπου μετα η κοπελα απο αυτο αγχωθηκε και πηγε να κανει τεστ να δει αν ειναι εγκυος και ήταν...

σορρυ παιδια για το μακροσκελες του θεματος αλλα οπως καταλαβενεται ειμαι ανεργος και εχω απλετο χρονο...

αυτα!
    Κριμα για τον Sic, θα μας λειψει ειναι γεγονος!
    και ντροπη στον ξεφτιλα τον 2Δελτα !
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    http://www.skai.gr/contact/

http://www.facebook.com/skaigr
    Γμτ έγραψα ένα κατεβατό με όλα όσα ήθελα και μετά μου πετάει ένα 500 χαρακτήρες max. Τα έσβησα όλα σχεδόν. 5 γραμμές έμειναν όλες κι όλες.

αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην επαναλάβουν ό,τι ακριβώς μεταδόθηκε, χωρίς παρεμβάσεις και διορθώσεις, όπως λέει το πρόγραμμα..

Γιατί είναι μέσο ενημέρωσης (από αυτά που υπό Κ.Σ. σφάζονται για το ποιο θα μεταδώσει 1ο μια είδηση) και αυτοακυρώνεται ως τέτοιο όταν σου μεταδίδει τη μαγνητοσκόπηση σαν να μην έγινε τίποτα.
    Δεν είναι ματς που ξέρουν το σκορ και δεν σου το λένε για να δεις τον αγώνα με αγωνία, είναι.. είναι ενα ματς στο οποίο πέθανε ο λίμπερο στο 2ο λεπτό από ανακοπή ας πούμε. Θα σου το δείξουν; Κι αν ναι, χωρίς να προηγηθεί η είδηση; Κι αν ΔΕΝ θέλω να τον δω να ψυχορραγεί; εδώ το διπλανό κανάλι το λέει, πέθανε ο άνθρωπος, αυτοί σου το κρατάνε για έκπληξη;

Εγώ άνοιξα την τιβί περιμένοντας να (ξανα)ακούσω τι έγινε (μέχρι να το χωνέψω ότι είναι αλήθεια), από έναν άνθρωπο που ήταν εκεί. Και ειλικρινά, αν δεν είχα ακούσει αλλού για το δυστύχημα και έβλεπα αυτό το πράγμα, θα ένιωθα ότι με κοροϊδεύουν. Όταν είδα τον ΔΔ στο στούντιο μετά το συμβάν να κοιτάει την κάμερα, δε θα με εξέπληττε αν έλεγε "σας τη σκάσαμε, το παιδί έφυγε!"
    Χοντρό αυτό που λέω, αλλά με χάλασε πολύ η φάση.

Αυτά..
    safety doesn't happen by accident

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Γιατί είναι μέσο ενημέρωσης (από αυτά που υπό Κ.Σ. σφάζονται για το ποιο θα μεταδώσει 1ο μια είδηση) και αυτοακυρώνεται ως τέτοιο όταν σου μεταδίδει τη μαγνητοσκόπηση σαν να μην έγινε τίποτα.
    αν είχε προηγουμένως ζωντανή μετάδοση, τότε μετέδωσε εκ των πραγμάτων πρώτος το συμβάν και έπαιξε κανονικά τον ρόλο του μέσου ενημέρωσης, όπως λες. επειδή δεν είδα τηλεόραση, φαντάζομαι ότι μετέδωσε την είδηση όπως όλοι οι άλλοι στα δελτία ειδήσεων. όποιος ενδιαφερόταν να μάθει και είχε χάσει τον αγώνα, αν και εφόσον δεν ήθελε να τα μάθει όλα από τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση, θα το μάθαινε αμέσως. εγώ που δεν ασχολούμαι αυτόν τον καιρό με το συγκρκριμένο σπορ, με το που άνοιξα το pc το έμαθα.

Δεν είναι ματς που ξέρουν το σκορ και δεν σου το λένε για να δεις τον αγώνα με αγωνία, είναι.. είναι ενα ματς στο οποίο πέθανε ο λίμπερο στο 2ο λεπτό από ανακοπή ας πούμε. Θα σου το δείξουν; Κι αν ναι, χωρίς να προηγηθεί η είδηση; Κι αν ΔΕΝ θέλω να τον δω να ψυχορραγεί; εδώ το διπλανό κανάλι το λέει, πέθανε ο άνθρωπος, αυτοί σου το κρατάνε για έκπληξη;
    θα το δείξουν για αυτούς που δεν το είδαν πριν και δεν πληροφορήθηκαν για το συμβάν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. δηλαδή το να πουν «δεν το δείχνουμε, ψάξτε βρείτε το» είναι πιο τίμιο;

εσύ γιατί έκατσες να το ξαναδείς; δεν το είχες δει πριν; το λες παρακάτω..

Εγώ άνοιξα την τιβί περιμένοντας να (ξανα)ακούσω τι έγινε (μέχρι να το χωνέψω ότι είναι αλήθεια), από έναν άνθρωπο πού ήταν εκεί.
    δηλαδή, περίμενες να βγει ο διατσίδας το μεσημέρι και να σου πει ότι όλος ο κόσμος έκανε ένα μεταχρονολογημένο πρωταπριλιάτικο αστείο; δεν το καταλαβαίνω. καταλαβαίνω ότι αυτό το πράγμα πονάει και πόνεσε όλους και εμένα και άσχετους με τη μοτοσυκλέτα και τα σπορ, αλλά να στέλνουμε emails και γράμματα σε έναν σταθμό επειδή έκαναν τη δουλειά τους δεν το βρίσκω λογικό, όσο στεναχωρημένος κι αν είσαι. αν είσαι δυσαρρεστημένος με τους συγκεκριμένους ή με το κανάλι και θες να τους πεις κάτι, γιατί δεν το έχεις κάνει ήδη και το κάνεις με αφορμή ένα τέτοιο τραγικό γεγονός; τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για αυτά;

εγώ δεν έχω να πω τίποτα για τον διατσίδη, δεν τον ξέρω. αυτό που ξέρω είναι ότι είναι εδώ και χρόνια στο άθλημα και σαν δημοσιογράφος και σαν αγωνιζόμενος και το θεωρώ δεδομένο ότι έχει συγκλονιστεί από το ατύχημα, χωρίς να έχω ακούσει τι είπε. κάποιοι εδώ μέσα βυζαίνατε ακόμα τη μαμά σας όταν αυτός έκανε αγώνες. ας έρθει το μυαλό στη θέση του μια ώρα αρχύτερα, πριν αντιδράσετε εν βρασμώ ψυχής.

[...]χρόνια στο άθλημα και σαν δημοσιογράφος και σαν αγωνιζόμενος[...]
    σαν τι??

και τι μ' αυτο?

και αλλοι ηταν αγωνιζομενοι και αποδείχτηκαν γκάνγκστερ...

κάποιοι εδώ μέσα βυζαίνατε ακόμα τη μαμά σας όταν αυτός έκανε αγώνες
    αυτο δε παει να πει πως ειμαι και λιγοτερο εξυπνος...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μετα τα χρονια πολλα να πουμε και τα καλημερουδια 14-10?
    από 675 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2007, 16:51
  2. Μετά τα 125...τι;;;;
    από ThM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2004, 07:20
  3. ποστ του φιλου βασιλακου στο CSS μετα τα μαθηματα..
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2004, 13:37
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2004, 11:30
  5. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2004, 21:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας