Σημερα εκανα την διαδρομη Αγ.Στεφανο-Ν.Σμυρνη και πισω.....
Στο γυρνα το ποταμι ειχε πηξει...μπαινω στον διαδρομο (λουκι) που εχουν σχηματισει τα ακινητοποιημενα τουτου και αρχιζω να προχωραω...ταχυτητα χαλαρη 60 χλμ περιπου ....σε μια φαση συνανταω κινηση ακομα και στο λουκι .....απο οτι μπορω να διακρινω ενα μακρυ κορδονι απο μοτοσυκλετες εχει σχηματιστει και η ταχυτητα που κινουμαστε ειναι απο 20χλμ μεχρι τελειως σταματημενοι.....παμε ετσι τραινακι για αρκετη ωρα , μου κανει εντυπωση γιατι ο διαδρομος ειναι σχετικα φαρδυς και επιτρεπει μεγαλυτερη ταχυτητα , δεν μπορω να αλλαξω λουκι γιατι τα τουτου εχουν κανει τειχος ακινητοποιημενα....λιγο πριν την Renault η κινηση καθαριζει καπως και αρχιζουμε να επιταχυνουμε και να προσπερναμε, οποτε βλεπω την αιτια του κακου.....αναβατης παπιου παει στο αριστερο λουκι με ταχυτητα 20 χλμ , φρεναρει συνεχως αμα δει κανα στενεμα .... τι στενεμα δηλαδη που περνουσε goldwing απο εκει....οι ποιο θερμοαιμοι τον προσπερνουν και του τα χωνουν κανονικα.Ενταξει δεν λεω .... μπορει να ηταν πρωταρης , να φοβοταν ... αλλα ρε πουστη κοιτα τους καθρεφτες σου και κανε λιγο στην παντα να περασουν οι αλλοι παλιομαλακα!! η παρε το δεξι λουκι...το αριστερο ειναι παραδοσιακα το ''γρηγορο''!...
Αλλη φαση παλιοτερη αλλα απο την αντιθετη .....ειμαι με το ax-1 στην Κατεχακη .Και εκει το πηξιμο της αρκουδας .Παω αναμεσα απο τα τουτου με μια λογικη ταχυτητα ... βλεπω απο πισω εναν τυπο με μηχανη , on-off πρεπει να ηταν , εχει λυσαξει να περασει , με πλησιαζει με φορα , παει να χωθει , πεφτει στα φρενα και ξανα απο την αρχη ....με την πρωτη ευκαιρια βρισκω ανοιγμα και τον αφηνω να περασει....περναει γαμιοντας στο χιλιοστο και μου λεει και κατι που επιασα μονο το αϊ , και την καταληξη -ησου...τον βλεπω να απομακρυνεται σαν τρελλος .... ποιο κατω τον βρηκα ξαπλα στην ασφαλτο με το μηχανακι του καρφωμενο στην αριστερη πλευρα ενος αυτοκινητου.....μα τι μαλακας θεε μου!!...ειμαι σιγουρος οτι οταν γινοταν καλα (για την ιστορια σταματησα και βοηθησα, ψιλοφτηνα την γλυτωσε ετσι οπως πηγαινε...) θα ελεγε ποσο μαλακες ειναι οι οδηγοι αυτοκινητων που δεν μας προσεχουν κ.τ.λ.-κ.τ.λ.