Φοβερές στροφές,πολλές ΣΤΡΟΦΕΕΕΕΣ
και αρκετά μεγάλες για να σου εμπνέουν ασφάλεια ακόμα και υπο τέτοιες συνθήκες.
Love them!![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Τελικά βρίσκομαι στο Ιδαίον Άντρον. Αμέσως ανοίγω τη σέλα και τσεκάρω το χάρτη.Ωχ! Πως βρέθηκα εδω πέρα; Και που ηταν
@&&#@^&
η στροφή προς το Αστεροσκοπείο;
Ο ήλιος έχει δύσει πλέον και η θερμοκρασία πέφτει. Το Αστεροσκοπείο είναι no-go. :o
Με ντεπόζιτο τρείς γραμμές πριν το κόκκινο υπολογίζω οτι σίγουρα με βγάζει ως τη διχάλα Ανώγια-Σκίνακας-Γωνιές και ίσως παραπάνω αλλα πρέπει να βιαστώ αν θέλω να βρω Κυριακάτικα βράδυ ανοικτό βενζινάδικο.
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Ε αμα δεν παινέσεις το σπίτι σου...
ή
:rotflmao: μάλλον τις ρόδες σου! :rotflmao:
Παω να βάλω μπρός αλλα το κάβα δείχνει απρόθυμο. Και μερικές στάσεις πιο πριν ζοριζόταν αλλα τώρα που νυχτώνειη μπαταρία κρίνει μεγάλης προσοχής καθώς τα φώτα μου παίρνουν απευθείας απο εκείνη δε μπορώ να τη χαραμίσω σε μιζιές.
Αχα! Είμαι αρκετά ψηλά, σε βουνό, οπότε το μείγμα μου είναι υπερπλούσιο εδω. Κατσαβίδι, ¼ της στροφής στο καρμπυρατέρ και Βού-αλά! Πήρε κατευθεύαν μπροστά.![]()
Λίγο πιο αυτή τη φωτογραφία με παίρνει τηλ. ο φίλος μου ο Χρήστος. Του απαντάω σε ανοιχτή ακρόαση και ακούει τον κινητήρα να δουλεύει.
-Χρήστος: Έλα που είσαι ρεμάλι;
-Εγώ: :rotflmao: Χα χα χα ρε φίλε!!! :rotflmao:
-Χρήστος: Τι έγινε; Που είσαι;
-Εγώ: Μερικά χιλιόμετρα πιο μακριά απ’ το Ιδαίον Άντρον. Ψιλοτρέχω για να μη με βρεί πιο πυκνή κατσιφάρα.
-Χρήστος: Ωωω ΡΠΜ..!Καλά αμα φτάσεις Χανιά χτύπα μου κλήση.
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Μια τελευταία στάση σε μια πηγή προτού το φωτόμετρο να είναι άχρηστο.
Μετά κατεύθυνση προς Ηράκλειο (μεγάλο λάθος+36χλμ.) για βενζίνη στα σίγουρα. Ξαναρυθμίζω το μείγμα στα σωστά του και ξεκινάω το μακρύ δρόμο του γυρισμού.
Μη με ρωτήσετε σε πόση ώρα το κανα γιατί στα μαθηματικά είμαι σαν το Minarelli του πατέρα μου σε δικαβαλιά στην ανηφόρα: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ! :rotflmao:
Πλάκα-πλάκα ξεκίνησα 15:00 και ήμουν σπίτι περίπου 22:00 με περπάτημα συγκαμμένου και με την πλάτη να πονάει.:rotflmao:
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Επίλογος
-----------
Κι αλλες φορές έκανα σιδερόκωλες εκδρομές αλλα σαν κι’ αυτή καμιά. Μπορεί να ακούγετε παρανοικό για ενα παπί να κάνει τόσα χιλιόμετρα και με αναβάτη μόνο του. Αλλα θα το ξανάκανα και πάλι και με πιο πολλά χιλιόμετρα αν μπορούσα.
Γιατί κάθε φορά γυρίζω πίσω καλύτερος και αυτό μου αρκεί!
Καλούς δρόμους να ‘χετε.
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Επίλογος
Καλούς δρόμους να ‘χετε.
![]()
![]()
Επισης, εισ'ωραιος!!
![]()
![]()
![]()
Ωραίος![]()
![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Σ'ωραίος... bonus points για το καρμπ (δεν ξέρω αν εγώ θα το σκεφτόμουν)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Γιατί κάθε φορά γυρίζω πίσω καλύτερος και αυτό μου αρκεί!
![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.