Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 84

Θέμα: ΣΚΑΙ και motogp (μετά τα χθεσινά)

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    σαν τι??

και τι μ' αυτο?

και αλλοι ηταν αγωνιζομενοι και αποδείχτηκαν γκάνγκστερ...

αυτο δε παει να πει πως ειμαι και λιγοτερο εξυπνος...
    αυτά τα είπα αναφορικά με αυτά που λέχθηκαν πιο πάνω, δηλαδή ότι «το έπαιζε συντετριμμένος» και ότι θεωρούσε τον Marco «παλιό φίλο». έχει κάθε δικαίωμα να είναι και να το παίζει συντετριμμένος. από εξυπνάδα και τα ρέστα δεν ξέρω, ούτε αυτόν ξέρω, ούτε εσένα.

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
    αν είχε προηγουμένως ζωντανή μετάδοση, τότε μετέδωσε εκ των πραγμάτων πρώτος το συμβάν και έπαιξε κανονικά τον ρόλο του μέσου ενημέρωσης, όπως λες. επειδή δεν είδα τηλεόραση, φαντάζομαι ότι μετέδωσε την είδηση όπως όλοι οι άλλοι στα δελτία ειδήσεων. όποιος ενδιαφερόταν να μάθει και είχε χάσει τον αγώνα, αν και εφόσον δεν ήθελε να τα μάθει όλα από τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση, θα το μάθαινε αμέσως. εγώ που δεν ασχολούμαι αυτόν τον καιρό με το συγκρκριμένο σπορ, με το που άνοιξα το pc το έμαθα.

θα το δείξουν για αυτούς που δεν το είδαν πριν και δεν πληροφορήθηκαν για το συμβάν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. δηλαδή το να πουν «δεν το δείχνουμε, ψάξτε βρείτε το» είναι πιο τίμιο;

εσύ γιατί έκατσες να το ξαναδείς; δεν το είχες δει πριν; το λες παρακάτω..

δηλαδή, περίμενες να βγει ο διατσίδας το μεσημέρι και να σου πει ότι όλος ο κόσμος έκανε ένα μεταχρονολογημένο πρωταπριλιάτικο αστείο; δεν το καταλαβαίνω. καταλαβαίνω ότι αυτό το πράγμα πονάει και πόνεσε όλους και εμένα και άσχετους με τη μοτοσυκλέτα και τα σπορ, αλλά να στέλνουμε emails και γράμματα σε έναν σταθμό επειδή έκαναν τη δουλειά τους δεν το βρίσκω λογικό, όσο στεναχωρημένος κι αν είσαι. αν είσαι δυσαρρεστημένος με τους συγκεκριμένους ή με το κανάλι και θες να τους πεις κάτι, γιατί δεν το έχεις κάνει ήδη και το κάνεις με αφορμή ένα τέτοιο τραγικό γεγονός; τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για αυτά;

εγώ δεν έχω να πω τίποτα για τον διατσίδη, δεν τον ξέρω. αυτό που ξέρω είναι ότι είναι εδώ και χρόνια στο άθλημα και σαν δημοσιογράφος και σαν αγωνιζόμενος και το θεωρώ δεδομένο ότι έχει συγκλονιστεί από το ατύχημα, χωρίς να έχω ακούσει τι είπε. κάποιοι εδώ μέσα βυζαίνατε ακόμα τη μαμά σας όταν αυτός έκανε αγώνες. ας έρθει το μυαλό στη θέση του μια ώρα αρχύτερα, πριν αντιδράσετε εν βρασμώ ψυχής.
    καλα τα λες με το αθωο σου μυαλο..
    αν το εβλεπες καθαρα εμπορικα θα καταλαβαινες οτι η μαγνητοσκοπηση εγινε μονο για να παιξουν οι διαφημισεις και μαλιστα συμπηκνωμενες σ'ενα διλεπτο..
    ηταν σιγουρο οτι θα υπηρχε μεγαλη τηλεθεαση μετα το ατυχημα και δεν επρεπε να χαθει η ευκαιρια!
    ο μονολογος του ΔΔ στο τελος μονο σαν τραγικος μπορει να χαρακτηριστει..
    ..αν αναφεροταν απλα στο ατυχημα θα εχανε τηλεοπτικο χρονο πολυτιμο για αυτον οποτε θα ειχε και μειωμενα εσοδα!
    μεταδοθηκε λοιπον παραδοξα αυτουσια η μαγνητοσκοπηση που αυτοαναιρειται απο τα γεγονοτα αλλα αποφερει καλο χρημα....αθανατη ελληνικη ευρυματικοτητα!
    FALSE SPORT TV!
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

quote:
    κάποιοι εδώ μέσα βυζαίνατε ακόμα τη μαμά σας όταν αυτός έκανε αγώνες

για ρωτα αυτους που ετρεχαν μαζι του ...................
    να σου πουν τι γνωμη εχουν...............
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
    κάποιοι εδώ μέσα βυζαίνατε ακόμα τη μαμά σας όταν αυτός έκανε αγώνες. ας έρθει το μυαλό στη θέση του μια ώρα αρχύτερα, πριν αντιδράσετε εν βρασμώ ψυχής.
    Ετρεχα στο τατοι οταν ο ροσσι βυζαινε την μαμα του......

Αρα κατεχω και νιωθω περισσοτερα απο αυτον....!!!!

( Ωραια λογικη ...... )

ρε παιδια οκ ,για παρουσιαστης δεν κανει
    αλλα δεν μπορει να κανει και οτι του καυλ@σει,μιλαμε για υπαλληλο
    υπαρχουν συμβολαια ,χρηματα στην μεση και θα αποφασησει ο δδ για την πορεια του σταθμου
    εσεις στην δουλεια σας ετσι κανετε

Παλαιο τόμαρο
    εν'ω στο διαπροσωπιό, με διάφορους από εδώ το συζητήσαμε και έριξα τα μπινιλίκια μου νομίζω ότι όλοι όσοι ρίχνουμε τα μπινιλίκια μας μιλάΜε σα να πέσαμε από τον ουρανό...
    Τα κανάλια και προφανώς και ο σκαι είναι επιχειρήσεις. Χεστηκαν για τα "αισθήματά μας" . Επίσης γνωρίζουν ότι η εικόνα του θανάτου πουλάει (για αυτό γέμισαν τα γιου τιουμπια με κάργα βιντεο από το ατύχημα) και είπαν να κρατήσουν τους πελάτες τους ικανοποιημένους. Οπότε έκαναν αυτό που "έπρεπε" για πάρτη τους.
    Το γουπ με εντυπωσίασε γιατί οι άνθρωποι δεν έλεγαν τα κακά μαντάτα παρά μόνο όταν βγήκε η επίσημη ανακοίνωση και δεν έδειξαν το μαρκο ξάπλα στο δρόμο ούτε μια φορά.
    Ο διατσδίδης (τον οποίο και δεν γνωρίζω) έχει τα διακιώματα, δεν είναι απλός υπάλληλος. Οπότε ήταν και επιλογή του ανάμεσα στα φράγκα και ενα αξιοπρεπες ρεπορτάζ με άλλο σπικάζ πάνω στην επανάληψη διάλεξε το πρώτο. Εδώ τα αφεντικά του μοτο τζιπι σκέφτηκαν (αρχικά) μπας και ξαναξεκινήσουν τον αγώνα πριν ξεκαθαρίσει η κατάσταση του μαρκο και ευτυχώς (για τους ίδιους) δεν το έπραξαν.
    Το ατύχημα το είδα στο γουπ λαιβ. Δεν με ενδιαφέρει ούτε να το ματαδώ ούτε να το αναλύσω καρέ καρέ. Γαμημένη γκαντεμιά ήτανε και πάει το παληκαράκι. Το να μου πουλήσουν για ριάλιτυ κονσέρβα το σασπένς του θανάτου ενος αγωνιζόμενου (όποιος και να ταν, αλλο που ο μάρκο ήταν τρελόπαιδο και γουστάραμε) με ύφος "ζήστε σε μαγνητοσκόπησει τον πρωινό θάνατο" ε όχι ρε φίλε. Δεν είναι του γούστου μου να κάνω το κανιβαλλικό κοινό για να μαζεύει λεφτάκια ο σκαι ή ο κάθε σκαι. Ούτε να βλέπω το μάρκο να λανσάρει το νεο site του χαμογελαστός και να' χει πεθάνει μισή μέρα πριν και να μου λένε ότι αυτό είναι για την ενημέρωσή μου...
    Τεσπα... Αν κάποιος γουστάρει να το βλέπει ξανά και ξανά με διαφημίσεις ή χωρίς δικο του ζόρι. Να περνιέται αυτό για ορθολογισμός και άποψη είναι λίγο φρίκη... Ο καθένας τα γούστα του...
    γης μαδιαμ...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
    ρε παιδια οκ ,για παρουσιαστης δεν κανει
    αλλα δεν μπορει να κανει και οτι του καυλ@σει,μιλαμε για υπαλληλο
    υπαρχουν συμβολαια ,χρηματα στην μεση και θα αποφασησει ο δδ για την πορεια του σταθμου
    εσεις στην δουλεια σας ετσι κανετε
    Υπάρχει και αξιοπρέπεια, την οποία δεν ξέρω αν την έχει ο κος Διατσίδης, πάντως δεν την έδειξε.
    Τον αγώνα δεν τον είδα live, και λόγω ξενυχτιού, δεν είχα ιδέα τι είχε γίνει μέχρι να δω την επανάληψη.
    Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά συγκινημένος ή όχι (η αλήθεια είναι ότι και εγώ που δεν είχα γνωρίσει ποτε τον Simoncelli, έγινα χάλια), αλλά ο τρόπος που το πούλησε ήταν ενοχλητικός.

Ακόμα αντί για αυτόν τον μονόλογο, που με έκανε να αλλάξω το κανάλι, θα μπορούσαν να έχουν ετοιμάσει ένα ωραίο αφιέρωμα για τον Simoncelli, όπως είπαν και άλλοι πριν από εμένα. Δεν μπορεί να είναι επαγγελματίες μόνο σε ότι αφορά τις διαφημήσεις και τους σπόνσορες...
    Αλλά τότε δεν θα είχαμε την ευκαιρία να βλέπουμε την φάτσα του Διατσίδη για τόση ώρα...

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Ας σταλεί ένα όμορφο mail στον SKAI από όσους το επιθυμούν. Ας το γράψετε εδώ & το στέλνει ο καθένας από το προσωπικό του mail account.
    Εγω παντως εστειλα την ιδια στιγμη που αντιληφθηκα οτι "δειχνουν τον αγωνα".

Χωρις υπερβολες και ασχημες κουβέντες απλα τους ειπα γιατι θεωρησα λαθος την κινηση τους.

Δεν νο,ιζω να αλλαξε κατι βεβαια αλλα............

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    και εγώ έστειλα την Κυριακή με το που το είδα, με κάμποσα μπινελίκια μέσα..ακόμα περιμένω απάντηση...

Μα το πρόβλημα δεν είναι το σπικάζ την ώρα του αγώνα.
    Είναι κονσέρβα...
    Και δεν είναι μόνο ο ΔΔ,είναι αρχισυντάκτες,διευθυντές προγράμματος κτλ κτλ κτλ.

Ξέρουν ότι θα δείξουν 2 γύρους...
    Έχουν όλοι μα όλοι ευθύνη.

Και όχι μάγκες,δεν είναι απλά ο εκφωνητής ο τύπος. Έχει την εταιρία του απο πίσω με δικαιώματα και τα λοιπά.
    Σαφώς και έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Τίποτα σ' αυτό τον κόσμο δεν είναι μαύρο ή άσπρο.

Ξεκινάει, το πρωί, λοιπόν ο αγώνας, και δυστυχώς γίνεται ό,τι γίνεται..

ΟΚ, είναι κατανοητό ότι η ΔΔ Productions ή όπως αλλιώς λέγεται η οικογενειακή, μονοπρόσωπη επιχείρηση του ΔΔ έχει συμβόλαια με τη Dorna και τους διαφημιστές που πρέπει να σεβαστεί. Απόλυτα κατανοητό και σεβαστό..

Αλλά..

Ποιος θα έλεγε όχι αν αντί για την ξερή αναμετάδοση του αγώνα το μεσημέρι (κι αφού έχει δείξει κανένα 20λεπτο απο τον τελευταίο αγωνα στα Μέγαρα) μας ενημέρωνε ότι σκοτώθηκε ο Μάρκο; Αντε και να έδειχνε το συμβάν, αφού είμαστε αιμοσταγή όντα και γουστάρουμε να βλέπουμε τους μονομάχους στην αρένα. Αντί για τον αγώνα θα μπορουσε να φτιάξει ένα αφιέρωμα στον Μάρκο (αν δεν μπορούσε, δεν έφτανε ο χρόνος δεν ξέρω κι εγώ τι δεν μ' ενδιαφέρει - σαν πελάτης του περιμένω ενα καλό προϊόν). Σε άλλα σπορ άλλα κανάλια το κάνουν στο φτερο. Αν δεν μπορεί ο ΔΔ, η εταιρεία του, ή το αθλητικό τμήμα στο κανάλι που τον φιλοξενεί, στα @@ μας.

Θα μπορουσαμε να δουμε ένα, έστω, μικρό αφιέρωμα στον Μάρκο και να φάμε και τόνους διαφήμισης. Ποιος θα έλεγε κάτι τότε;

Αλλά αντί γι αυτό, κάτσαμε και είδαμε τον Μάρκο να μας προσκαλεί να δούμε το καινούργιο του site, ακούσαμε για το πόσο φέρελπις είναι ο Μάρκο και μετά ακούσαμε διάφορες αθλιότητες που κοκκινίζει ακόμα και σαύρα στη σαχάρα.

Μία συγγνώμη από όλους τους εμπλεκόμενους θα ήταν αρκετή.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Για αυτόν τον Διατσίδη,έναν καλό λόγο δεν έχω διαβάσει και ποτέ και τώρα και σε παλαιότερο ποστ.
    Αυτό που μου κάνει εντύπωση,είναι το γιατί δεν τον τιμωρείται και είστε και εκεί ασυνείδητοι "καταναλωτές".Επιστολή ή email στο σταθμό ή όπου θέλετε και βρείτε έναν άλλο τρόπο να βλέπετε motogp.Τι στο καλό,στην εποχή της τεχνολογίας είμαστε.
    Μετά να δείτε για πότε πάει ο Διατσίδης σπίτι του.Βέβαια προφανώς οι περισσότεροι λέτε οτι αν πάει σπίτι του δεν θα το αναλάβει κανείς άλλος κι έτσι δεν θα χετε την ελληνική περιγραφή,που είναι σκατά,αλλά τουλάχιστον είναι ελληνική

Κ απαιτείτε αξιοπρέπεια γιατί.......
    Ε,δεν την έχει.So what?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    Για αυτόν τον Διατσίδη,έναν καλό λόγο δεν έχω διαβάσει και ποτέ και τώρα και σε παλαιότερο ποστ.
    Αυτό που μου κάνει εντύπωση,είναι το γιατί δεν τον τιμωρείται και είστε και εκεί ασυνείδητοι "καταναλωτές".Επιστολή ή email στο σταθμό ή όπου θέλετε και βρείτε έναν άλλο τρόπο να βλέπετε motogp.Τι στο καλό,στην εποχή της τεχνολογίας είμαστε.
    Μετά να δείτε για πότε πάει ο Διατσίδης σπίτι του.Βέβαια προφανώς οι περισσότεροι λέτε οτι αν πάει σπίτι του δεν θα το αναλάβει κανείς άλλος κι έτσι δεν θα χετε την ελληνική περιγραφή,που είναι σκατά,αλλά τουλάχιστον είναι ελληνική

Ε,δεν την έχει.So what?
    Για αυτόν τον ΓΑΠ ,έναν καλό λόγο δεν έχω διαβάσει και ποτέ και τώρα και σε παλαιότερο ποστ.
    Αυτό που μου κάνει εντύπωση,είναι το γιατί δεν τον τιμωρείται και είστε και εκεί ασυνείδητοι "καταναλωτές".Επιστολή ή email στο κόμα ή όπου θέλετε και βρείτε έναν άλλο τρόπο να βλέπετε πολιτική.Τι στο καλό,στην εποχή της τεχνολογίας είμαστε.
    Μετά να δείτε για πότε πάει ο ΓΑΠ σπίτι του.Βέβαια προφανώς οι περισσότεροι λέτε οτι αν πάει σπίτι του δεν θα το αναλάβει κανείς άλλος κι έτσι δεν θα χετε την ελληνική κυβέρνηση ,που είναι σκατά,αλλά τουλάχιστον είναι ελληνική

Ε,δεν την έχει.So what?

Κάτι τέτοιο διάβασα εγώ..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Το πρόβλημα για μένα είναι πολύ πιο σοβαρό. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με συνειδητές επιλογές είτε του ΔΔ είτε του ΣΚΑΙ. Έχει να κάνει με το αστείρευτο ερασιτεχνισμό και αντιεπαγγελματισμό που μας διακρίνει σε όλα.

Σιγά που ένας τιποτένιος κακομοίρης σαν τον Δ που με νύχια και με δόντια (με μπότες και μπαντάνες και μπλουζάκια) προσπαθώντας να βγάλει όσα μπορεί να καλύψει το rate που έχει προπληρώσει από την αρχή της σεζόν στον ΣΚΑΙ, να έχει το capacity να σκεφτεί η να πράξει κάτι διαφορετικό για τη μετάδοση του μεσημεριού.

Σιγά που υπάρχει προϊστάμενος παραγωγός εκ μέρους του ΣΚΑΙ που να ασχολείται την Κυριακή σοβαρά με το τι κάνει μια ήδη πουλημένη αναμετάδοση. Κανα 2 παραγωγούς να χει το κανάλι το πρωί της Κυριακής, (και άμα), οι οποίοι σίγουρο ασχολούνται με το ειδησιογραφικό και όχι με κάτι άλλο. Και σιγά που ξέρουν τι είναι moto gp. Έτσι και αλλιώς δεν είναι δικιά τους η εκπομπή. Παροχή του καναλιού κάνουν, σιγά που θα έχουν και έξτρα τεχνικό προσωπικό να υποστηρίξουν οποιαδήποτε adhoc αλλαγή δεδομένου κάποιας περίεργης εξέλιξης.

Όπως το φαντάζομαι μόνο έναν κάμεραμαν θα διαθέτουν και στο πάνελ κανα 2 τεχνικούς για την αναμετάδοση. That’s it.

Δουλειές του ποδαριού, δουλείες ερασιτεχνικές, δουλειές κλεφτοκοτάδων και κουτοπόνηρων ανήμπορων βαλκάνιων.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Για αυτόν τον ΓΑΠ ,έναν καλό λόγο δεν έχω διαβάσει και ποτέ και τώρα και σε παλαιότερο ποστ.
    Αυτό που μου κάνει εντύπωση,είναι το γιατί δεν τον τιμωρείται και είστε και εκεί ασυνείδητοι "καταναλωτές".Επιστολή ή email στο κόμα ή όπου θέλετε και βρείτε έναν άλλο τρόπο να βλέπετε πολιτική.Τι στο καλό,στην εποχή της τεχνολογίας είμαστε.
    Μετά να δείτε για πότε πάει ο ΓΑΠ σπίτι του.Βέβαια προφανώς οι περισσότεροι λέτε οτι αν πάει σπίτι του δεν θα το αναλάβει κανείς άλλος κι έτσι δεν θα χετε την ελληνική κυβέρνηση ,που είναι σκατά,αλλά τουλάχιστον είναι ελληνική

Ε,δεν την έχει.So what?

τέλειο!πραγματικά φοβερός παραλληλισμός που ταιριάζει απόλυτα και που δεν θα σκεφτόμουν ποτέ

υ.γ.Θα πρέπει να βάλουμε ενα ακόμα όπου ΓΑΠ,Σαμαρας κτλ. για να είμαστε δίκαιοι,αλλά οκ...

Μέλος Το avatar του/της CHRISTOF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Ε,δεν την έχει.So what?

Sniper...... Ρέστα
    Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μετα τα χρονια πολλα να πουμε και τα καλημερουδια 14-10?
    από 675 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2007, 16:51
  2. Μετά τα 125...τι;;;;
    από ThM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2004, 07:20
  3. ποστ του φιλου βασιλακου στο CSS μετα τα μαθηματα..
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2004, 13:37
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2004, 11:30
  5. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2004, 21:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας