Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Παπί - Αλλαγή τακάκια - Μπουζί

Θα ήθελα κάποια στιγμή να ελέγξω και βαλβίδες, αλλά δυστηχώς δεν υπάρχει πουθενά σερβις μάνιουαλ για το παπί μου πουθενά (ούτε καν γιούσερ μάνιουαλ ) οπότε θα είναι λίγο δύσκολο χωρίς να γίνει μλκια. Κάποια στιγμή σε λίγο καιρό θα θέλω να αλλάξω και αλυσιδογράναζα, εκεί με ανησυχεί το βγάλσιμο του πίσω τροχού μην γίνει καμιά μλκια με τα ρουλεμάν. Αλλά έχουμε δρόμο ακόμα γι αυτό, προς το παρών έχει λίγο σφίξιμο ακόμα.
    Yamaha FZS 600

Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
    Θα ήθελα κάποια στιγμή να ελέγξω και βαλβίδες, αλλά δυστηχώς δεν υπάρχει πουθενά σερβις μάνιουαλ για το παπί μου πουθενά (ούτε καν γιούσερ μάνιουαλ ) οπότε θα είναι λίγο δύσκολο χωρίς να γίνει μλκια. Κάποια στιγμή σε λίγο καιρό θα θέλω να αλλάξω και αλυσιδογράναζα, εκεί με ανησυχεί το βγάλσιμο του πίσω τροχού μην γίνει καμιά μλκια με τα ρουλεμάν. Αλλά έχουμε δρόμο ακόμα γι αυτό, προς το παρών έχει λίγο σφίξιμο ακόμα.

Δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τα ρουλεμαν στον πισο τροχο!
    Τα σινεμπλοκ θα σου φυγουν και θα πρεπει να τα ξαναβαλεις (πανευκολο) και να βαλεις τους αποστατες οπως βγηκαν(το βασικοτερο)
    Αυτα

Α,για τις βαλβιδες θα ηθελα και εγω να μαθω!οποτε αν ξερει καποιος ας πει τα βασικα
    Rock hard ride free

Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias s.m.
    Δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τα ρουλεμαν στον πισο τροχο!
    Τα σινεμπλοκ θα σου φυγουν και θα πρεπει να τα ξαναβαλεις (πανευκολο) και να βαλεις τους αποστατες οπως βγηκαν(το βασικοτερο)
    Αυτα

Α,για τις βαλβιδες θα ηθελα και εγω να μαθω!οποτε αν ξερει καποιος ας πει τα βασικα
    Υπάρχει αυτό εδώ μέσα http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=63799

Αλλά να πω την αλήθεια δε με έπεισε να το κάνω μόνος μου.

Έχω και το κακό ότι δεν έχω γκαράζ ούτε καν χώρο να μπορέσω να ασχοληθώ. Ότι κάνω θα γίνει μπροστα στην πυλωτή της πολυκατοικίας, οπότε προφανώς δεν έχω χώρο ελέυθερο για μεγάλο διάστημα ώστε να ανοίξω καπάκια κτλ
    Yamaha FZS 600

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias s.m.
    τωρα για το ποσο θα το σφυξεις μην πολυ αγχωνεσαι!Παπακι ειναι
    Ναι βρε... Τα παπιά έχουν αυτοεπιδιορθούμενα πάσα στην μπουζότρυπα..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ναι βρε... Τα παπιά έχουν αυτοεπιδιορθούμενα πάσα στην μπουζότρυπα..

Δεκτον οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο να τα σφιγγεις με ενα απλο μπουζοκλειδο,και να μην δινεις βαση στο ποσο τα εσφιξες.

Αλλα το λεω γιατι το εχω κανει πολλες φορες,χωρις κανενα προβλημα!(σε παπι παντα ετσι)
    Σε kaze-r συγκεκριμενα.

Και οταν λεω πολλες μιλαω για μηχανακι με 120.000 χλμ που του εχω κανει ολα τα σερβις εγω και δεν εχει κανει κιχ...
    Rock hard ride free

Πήγα σε γνωστό ανταλλακτικάδικο στη Μιχαλακοπούλου και πήρα διάφορα. Το ένα από αυτά ήταν μπουζί για το παπί. Ο πιτσιρικάς εκεί θυμόταν απέξω τον κωδικό του μπουζί που φοράει το μοντένας. Έλα μου όμως που τελικά φοράει άλλο! Το μπουζί που έχει τώρα μέσα της NGK είναι κωδικός C7HSA...Αυτός μου έδωσε το C6... Να το βάλω ή δεν κάνει?
    Yamaha FZS 600

Πήγα σε γνωστό ανταλλακτικάδικο στη Μιχαλακοπούλου και πήρα διάφορα. Το ένα από αυτά ήταν μπουζί για το παπί. Ο πιτσιρικάς εκεί θυμόταν απέξω τον κωδικό του μπουζί που φοράει το μοντένας. Έλα μου όμως που τελικά φοράει άλλο! Το μπουζί που έχει τώρα μέσα της NGK είναι κωδικός C7HSA...Αυτός μου έδωσε το C6... Να το βάλω ή δεν κάνει?
    Όχι

http://en.wikipedia.org/wiki/Spark_plug#Heat_range

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Όχι

http://en.wikipedia.org/wiki/Spark_plug#Heat_range
    Ελπίζω να το δεχτεί να κάνει την αλλαγή μιας και πέρασαν 5 μέρες από τότε που το πήρα.
    Yamaha FZS 600

Ελπίζω να το δεχτεί να κάνει την αλλαγή μιας και πέρασαν 5 μέρες από τότε που το πήρα.
    Ναι ρε, ειδικά αν αυτό που πάρεις είναι και ακριβότερο

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Για μπουζί δεν ξέρω τι να σου προτείνω γιατί δεν ξέρω τι φοράει εργοστασιακά, ωστόσο μπορείς να κάνεις το εξής: πάρε το μπουζόκλειδο που σου παρέχεται μαζί με εργαλεία με δείξτο σε μαγαζί με ανταλλακτικά αυτοκινήτου να σου δώσουν ενα μακρύτερο γιατί αυτό που έχεις είναι σίγουρα πολύ κοντό να δουλέψεις άνετα. Εγω νομίζω πως αγόρασα ενα της Unior.

Τώρα το ξέρω οτι προφανώς θα φάω χέσιμο απο τον Παλιόγερο αλλα σου προτείνω να πάρεις οτι φοράει το Xcite αλλα δε πλατινένιο για σταθερά λίγο καλύτερη απόδοση και πανεύκολες μιζιές.
    Α χώρια που θα το πετάξεις μόνο αμα κάνεις γενικό σέρβις κινητήρα (και βλέπουμε...).

Για τα τακάκια οτι σου είπανε και σου προτείνω να βάλεις πάλι οτι φοράει εργοστασιακά μιας και δε θα δεις διαφορά με κάτι ακριβότερο.

Καλή επιτυχία!
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Η πλατινένια έκδοση είναι το C7HVX.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγη τακακια σε R1 '04-'06
    από zefos1100xx στο forum Τεχνικά άρθρα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 04:18
  2. Αλλαγή τακάκια , πως ?
    από S705 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2009, 10:23
  3. Αλλαγή πιρουνιού για παπί - Πόσο πάει το μαλί?
    από sotos2004 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2007, 12:28
  4. αλλαγη μπουζι και κραδασμοι
    από xifias στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2005, 10:24
  5. Αλλαγη τακακια
    από derd στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 13:33

Κανόνες δημοσιεύσεων