Σελίδα 1 από 138 1234561151101 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 2059

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙΙ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Aθλητικό-spamo-thread VIΙΙ

Η συνέχεια από εδώ.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Καλεί τον Γ. Βαρδινογιάννη ο εισαγγελέας

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=405229&cid=10

( Eμ... Ηθελε να κανει και εφφε..... :rotflmao: :rotflmao: )

Re: Aθλητικό-spamo-thread VIΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Η συνέχεια από εδώ.
    oxi esy re gademi....o makis eipame prepei na ta anoigei auta

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Re: Re: Aθλητικό-spamo-thread VIΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    oxi esy re gademi....o makis eipame prepei na ta anoigei auta

ΟΞΩ ΡΕ.............................

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    οπως και στο προηγουμενο για να φαινομαστε στην πρωτη σελιδα :

ΠΑΟ ολε !!!

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

irhte reeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    gia na mathete re oloi eseis oi kakentrexeis!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?feature...v=dSJW9wLUpLA#!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    irhte reeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    gia na mathete re oloi eseis oi kakentrexeis!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?feature...v=dSJW9wLUpLA#!

na kai i sinenteuxi tupou

Έτσι για τα πρακτικά:

- για το Καραϊσκάκης: «Υπάρχει καλύτερο γήπεδο; Μιλάμε για το πιο όμορφο γήπεδο στην Ελλάδα και δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που το υποστηρίζει αυτό. Νομίζω ότι χαρά για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να παίζει σε μια τέτοια έδρα, είναι άλλη η αίσθηση».

- για το Μαρινάκη: «Αυτόν τον άνθρωπο τον θεωρώ ό,τι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν δεν ήταν ο Μαρινάκης, που ήρθε κι έκανε όλες αυτές τις επενδύσεις στο χώρο, θα είχαμε μιζέρια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ήταν πολύ δραματικά τα πράγματα!»

- για το "δίδυμο": «Νομίζω ότι είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή, οι πιο φορμαρισμένοι μαζί με τον Λέτο. Μιλάμε για ένα δίδυμο «φωτιά» και μου έκανε εντύπωση η απόδοσή τους τόσο στο ματς με την Ντόρτμουντ όσο και στο πρόσφατο του Ολυμπιακού, στη Νέα Σμύρνη, με αντίπαλο τον Πανιώνιο».

Τάδε έφη ο επόμενος αντίπαλος του Γαύρου, Νίκος Μαχλάς.

... ματσάρα θα δούμε πάλι .... :rotflmao:
    But in the town it was well known when they got home at night their fat psychopathic wives would thrash them within inches of their lives.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    τραγικο

ειναι ολοφανερο οτι ειναι παραρτημα

αν ηταν αντικειμενικος θα αναγνώριζε οτι το καλυτερο γηπεδο του πρωταθληματος είναι η λεωφορος, ο καλυτερος προεδρος ο γοντικας και ο καλυτερος παικτης ο βυντρα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από giuzer
    Έτσι για τα πρακτικά:

και αφού είδαμε τα πρακτικά ας περάσουμε στο πως αντιμετώπισαν δυο ομάδες τους Ολυμπιακό και Παο αντίστοιχα...οπότε μπορούμε να συγκρίνουμε και αντίσταση με "αντίσταση" ...

πες μας και για τα εύκολα γκολ με Ξάνθη και Εργοτέλη.....για να δεις πως φαίνονται με χιλια οι δορυφόροι...
    άυριο παίζεις και με το επίσημο πουτανάκι σου με τις χορηγίες....

υ.γ για τον γελωτοποιό που επιμένει να βάζει ο Βαλβέρδε για τερματοφύλακα δεν έχω να πω ΠΑΛΙ κάτι...ας επιληφθεί του θέματος ο Μαρινάκης...
    αρχίζει και θυμίζει ο Βαλβέρδε την κυβέρνηση....αγνοεί επιδεικτικά την πραγματικότητα και επιμένει να μας κάνει τα νεύρα κορδόνι
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Tώρα που τελίωσε το μάτς.....τι έχουνε να πούν κάπιοι βρε δέν έχεται κάπιοι καταλάβει κάτι......ΜΟΝΟ ΟΦΗ

Για τίς δηλώσεις λάθος η στιγμή που έγιναν και το μέσο αλλά ας τίς πάρουμε από τήν αρχή

Έτσι για τα πρακτικά:

- για το Καραϊσκάκης: «Υπάρχει καλύτερο γήπεδο; Μιλάμε για το πιο όμορφο γήπεδο στην Ελλάδα και δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που το υποστηρίζει αυτό. Νομίζω ότι χαρά για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να παίζει σε μια τέτοια έδρα, είναι άλλη η αίσθηση».
    Καλός ή κακός το καραισκάκη είναι το καλήτερο γήπεδό στήν ελλάδα (και καθαρά ποδοσφαιρικό αλλά και σύνχρονο

- για το Μαρινάκη: «Αυτόν τον άνθρωπο τον θεωρώ ό,τι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν δεν ήταν ο Μαρινάκης, που ήρθε κι έκανε όλες αυτές τις επενδύσεις στο χώρο, θα είχαμε μιζέρια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ήταν πολύ δραματικά τα πράγματα!»
    Δέν αναφέρεται στά στημένα....αλλά ότι ρίχνει χρήμα και κινήτε η αγορά του ποδοσφαιρου εμείς π.χ πήραμε 2 παίχτες πολύ καλούς που απλά ο ολυμπιακός τούς έστειλε δανεικούς γιατί δέν χωρούσαν (π.χ ο σουμπίνιο λογίζεται σαν ξένος και να στήλη εκτός ομάδας τόν ιμπαγάσα το έβλεπα χλωμό . Καλός ή κακός απο τίς 4 ομάδες που μπορούσαν να ρίξουν κάποια λεφτά (ΟΣΦΠ,ΠΑΟ,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ) το ΠΟΚ δηλαδή μέχρι να πάρει ο πρίγκηπας τήν ομάδα μόνο ο ΟΣΦΠ έχει λεφτά αλλιώς θα μιλούσαμε τι νομίζεται ότι ή αεκ είχε να ξοδέψει περίμενε μπάς και πάρει κάποια λεφτά από καμοιά μεταγραφή και μετά να κάνει μεταγραφή .....το ίδιο και ο ΠΑΟΚ αλλά και ο ΠΑΟ για άλλους λόγους

- για το "δίδυμο": «Νομίζω ότι είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή, οι πιο φορμαρισμένοι μαζί με τον Λέτο. Μιλάμε για ένα δίδυμο «φωτιά» και μου έκανε εντύπωση η απόδοσή τους τόσο στο ματς με την Ντόρτμουντ όσο και στο πρόσφατο του Ολυμπιακού, στη Νέα Σμύρνη, με αντίπαλο τον Πανιώνιο».

Τελικά ήταν ωραίο ματσάκι εεε
    Καλός η κακός ΕΙΝΑΙ το ΠΙΟ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟ δuδιμο άμα έχεις κάποιο άλλο στο μυαλό σου θα ήθελα να ακούσω
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ...υ.γ για τον γελωτοποιό που επιμένει να βάζει ο Βαλβέρδε για τερματοφύλακα δεν έχω να πω ΠΑΛΙ κάτι...ας επιληφθεί του θέματος ο Μαρινάκης...

... αυτός τελικά υπάρχει για να έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    ...Tώρα που τελίωσε το μάτς.....τι έχουνε να πούν κάπιοι βρε δέν έχεται κάπιοι καταλάβει κάτι......ΜΟΝΟ ΟΦΗ...

... κάποιες φορές είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς ...
    But in the town it was well known when they got home at night their fat psychopathic wives would thrash them within inches of their lives.

κάτσε να μας πουνε και για τις αποδόσεις των Ξάνθη, Εργοτέλη που παίξαμε και οι δύο.

Πως έπαιξαν με Θρύλο και πως με ΠΑΟ.
    τα παραρτήματα φαίνονται στο γηπεδο όχι στα λόγια
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    κάτσε να μας πουνε και για τις αποδόσεις των Ξάνθη, Εργοτέλη που παίξαμε και οι δύο.

Πως έπαιξαν με Θρύλο και πως με ΠΑΟ.
    τα παραρτήματα φαίνονται στο γηπεδο όχι στα λόγια

... εγώ ΑΕΚ είμαι πάντως ...

Σελίδα 1 από 138 1234561151101 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  3. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις