http://www.gazzetta.gr/article/item/...po-phoreio-vid
Mε προλαβες...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.gazzetta.gr/article/item/...po-phoreio-vid
Mε προλαβες...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και γω θα ηθελα αν γινεται....
1 για μενα ! Η κινηση σου μετραει....μπραβο και σε ευχαριστουμε !
mustili
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
... συμφωνα με τον πατερα του ηταν ακομα ζωντανος εκεινη την ωρα
Έλεος το κερατό μου! πριν 10 λεπτά ήταν η κηδεία! μη ποστάρετε ότι μαλακία βρείτε σε άσχετα (μη ενημερωμένα) site!!!![]()
Εδώ η πραγματική δήλωση (από crash.net) :
"A video has emerged showing that marshals dropped part of the stretcher as they rushed from the track, but Paolo played down the significance of the incident.
"Marco was already dead," he said. "I was there and it would not have changed anything. When they came up [with the stretcher] I took Marco's hand, I tried to greet him, but he was already gone, there was nothing anyone could do."
(edit: πηρα τηλ στο ένα site, ψάχνω και του άλλου)
Give me fuel, Give me fire
το αν ηταν νεκρος...δεν ειμαστε χαζοι να θεσουμε θεμα σε αυτο. αλλα και μονο που τους επεσε... ειναι εξωφρενικο!
εσυ τωρα ξερεις οτι ηταν νεκρος απο την αρχη.
αν ακομα ηταν υπο ερευνα τι θα ελεγες φιλε μου?
τεσπα να ειναι ελαφρυ το χωμα και μακαρι να ειναι ο τελευταιος...
Οποτε ευκαιρισεις στειλε μου σε παρακαλω μια λιστα με τα ενημερωμενα και εγκυρα sites...Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Έλεος το κερατό μου! πριν 10 λεπτά ήταν η κηδεία! μη ποστάρετε ότι μαλακία βρείτε σε άσχετα (μη ενημερωμένα) site!!!![]()
Εδώ η πραγματική δήλωση (από crash.net) :
"A video has emerged showing that marshals dropped part of the stretcher as they rushed from the track, but Paolo played down the significance of the incident.
"Marco was already dead," he said. "I was there and it would not have changed anything. When they came up [with the stretcher] I took Marco's hand, I tried to greet him, but he was already gone, there was nothing anyone could do."
(edit: πηρα τηλ στο ένα site, ψάχνω και του άλλου)![]()
money cant buy me love !!!
Δεν μιλάω για το τι έγινε και τι όχι αλλά για το site που έβαλε λόγια στο στόμα ανθρώπου που όχι μόνο δεν τα είπε αλλά είπε ακριβώς το αντίθετοΑρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
εσυ τωρα ξερεις οτι ηταν νεκρος απο την αρχη.
αν ακομα ηταν υπο ερευνα τι θα ελεγες φιλε μου?
Δεν ξέρω αν το λες σοβαρά ή ειρωνεύεσαι και ντρέπομαι που κάνω αυτή τη συζήτηση σε αυτό το thread οπότε και σου στέλνω μερικά link με πμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Οποτε ευκαιρισεις στειλε μου σε παρακαλω μια λιστα με τα ενημερωμενα και εγκυρα sites...![]()
Give me fuel, Give me fire
Δεν ξερω τι εχετε παθει ορισμενοι και στραβωνετε με το αν ηταν η οχι νεκρος ο ατυχος αναβατης την ωρα της πτωσης απο το φορειο αλλα.....
Το ολο θεμα ηταν μ@λ@κι@ ......
Πως να το κανουμε τωρα....????
1) Το ασθενοφορο επρπε να ειχε προσβαση στην πιστα και οχι να τον περνανε τον ανθρωπο πανω απο τις μπαριερες σαν δεν ξερω και εγω τι , η να τους πεφτει κατω σαν το καρπουζι επειδη σκονταψε ο τραυματοφορεας.....
2) Συν οτι εχει περιγραψει πολυ σωστα ο Σταυρος ( κατανας ) λιγες σελ ποιο πισω....!!
Απαραδεκτη εικονα ......!!!
Τελος....!!!
..."Οι μοτοσυκλέτες του βρίσκονταν λίγα μέτρα πιο πέρα και όλοι οι συναθλητές του κάθονταν στις πρώτες σειρές, φορώντας τις στολές του αγώνα. Ο πλέον στενός του φίλος μάλιστα, ο μεγάλος Βαλεντίνο Ρόσι, θα τιμήσει τη μνήμη του Super Sic, οδηγώντας για τελευταία φορά τη μηχανή με το νούμερο 58 στους δρόμους του Κοριάνο την Παρασκευή."
![]()
![]()
![]()
![]()
στο τελευταιο gp ο Vale θα σκεφτει κατι για να τιμησει την μνημη του SuperSic οπως μονο αυτος ξερει.Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Ο πλέον στενός του φίλος μάλιστα, ο μεγάλος Βαλεντίνο Ρόσι, θα τιμήσει τη μνήμη του Super Sic, οδηγώντας για τελευταία φορά τη μηχανή με το νούμερο 58 στους δρόμους του Κοριάνο την Παρασκευή."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παιδιά έφτιαξα αυτο ώστε να διαχωριστεί το θέμα του DimChios αν συμφωνείτε ξαναγράψτε εκεί
προς οποιον νομίζει ότι τον αφορά: διαβάστε αυτό το καταπληκτικό άρθρο από το link που έβαλε πιο πριν ο chr1s_86 και σταματήστε να γράφετε ο,τι να ναι για το γιατί δεν μπήκε το ασθενοφόρο και γιατί το ένα και γιατί το άλλο, αν θέλετε να δείξετε σεβασμό μην γράφετε ο,τι σας κατεβαίνει κάνοντας υποθέσεις για πράγματα που δεν γνωρίζετε, μην γράψετε τίποτα καλύτερα
http://www.motomatters.com/blog/2011...arco_simo.html
koutsoboliolitan.gr
To λεω μεταξυ σοβαρου και ειρωνιαςΑρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Δεν ξέρω αν το λες σοβαρά ή ειρωνεύεσαι και ντρέπομαι που κάνω αυτή τη συζήτηση σε αυτό το thread οπότε και σου στέλνω μερικά link με πμ.... σε ευχαριστω για τα links παντως.
Οπως και να 'χει ομως (νεκρος ή ζωντανος), δεν ειναι εικονα αυτη και μαλιστα σε διοργανωση τετοιου βελινεκους... και νομιζω οτι συμφωνεις και εσυ σε αυτο!
money cant buy me love !!!