+ 1 SVX
μπραβο στο JimXios για την κινηση![]()
+ 1 SVX
μπραβο στο JimXios για την κινηση![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
![]()
![]()
![]()
ωραια ιδεα - δουλεια
θελω
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
και γω φιλε...
1 θελω το απλο χωρις την ιταλικη σημαια...
![]()
![]()
Θα ήθελα κι εγώ δύο αυτοκόλλητα...
Συγχαρητήρια και για την ανιδιοτελή κίνησή σου![]()
![]()
![]()
εξαιρετικη κινηση θα ηθελα και εγω ενα σετ
Πολυ καλη κινηση!![]()
Θα ηθελα και εγω 2 αν ειναι ευκολο.
Rock hard ride free
+ 2 για Πάτρα (μοιράζω κιόλας)
μπράβο ρε Μήτσο η πράξη σου αντικατοπτρίζει τη χαμογελαστή εικόνα που άφησε ο Μάρκο.
"Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."
"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ
και εγω θελω 2 Μητσε...
μπραβο για την κινηση σου και την σκεψη...
![]()
![]()
![]()
το θεμα ομως ειναι οτι επειδη μαζευονται πολλοι και επειδη ολο αυτο ξερουμε οτι θα εχει καποιο κοστος...και οσο πιο πολλοι τοσο πιο πολλα τα αυτοκολλητα, αρα τοσο πιο πολλα τα υλικα, οταν θα συμπληρωνοταν μια σουμα με το νουμερο των κομματιων να ελεγες μια τιμη των υλικων σου για να στα διναμε...
αλλωστε με τοσα ατομα και 1€ να εδινε ο καθενας νομιζω θα ηταν καλα...
ωραια η ανιδιοτελεια κλπ αλλα ολοι ξερουμε οτι οι εποχες ειναι δυσκολες και ολα εχουν ενα κοστος.
παρ'οτι εσυ δηλωσες οτι δεν θες λεφτα. εγω θα προτεινω να μπει μια ταριφα "1€ ο καθενας"
just a thought...
![]()
θελω και εγω αλλα μενω πλεων Στην Γερμανια παλι....γινετε_???????
![]()
![]()
![]()
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
και εγω θελω 2 Μητσε...
μπραβο για την κινηση σου και την σκεψη...
![]()
![]()
![]()
το θεμα ομως ειναι οτι επειδη μαζευονται πολλοι και επειδη ολο αυτο ξερουμε οτι θα εχει καποιο κοστος...και οσο πιο πολλοι τοσο πιο πολλα τα αυτοκολλητα, αρα τοσο πιο πολλα τα υλικα, οταν θα συμπληρωνοταν μια σουμα με το νουμερο των κομματιων να ελεγες μια τιμη των υλικων σου για να στα διναμε...
αλλωστε με τοσα ατομα και 1€ να εδινε ο καθενας νομιζω θα ηταν καλα...
ωραια η ανιδιοτελεια κλπ αλλα ολοι ξερουμε οτι οι εποχες ειναι δυσκολες και ολα εχουν ενα κοστος.
παρ'οτι εσυ δηλωσες οτι δεν θες λεφτα. εγω θα προτεινω να μπει μια ταριφα "1€ ο καθενας"
just a thought...
![]()
+1 For Me. Super Ιδέα Μπράβο.
Δεν με πειράζει αν μου στείλεις σε υψηλή ανάλυση να τυπωσω και εγώ μερικά.
ΚΩΣΤΗΣ