θα δεις εναν με gsxr με μαυρα πολυεστερικα και μαυρη μοικανα στο κρανος.μην φοβηθεις!μιλα του
ειναι ο ποππαυ.εκει θα ειμαστε κ εμεις με αναλογα αξεσουαρ στις 9.00
θα δεις εναν με gsxr με μαυρα πολυεστερικα και μαυρη μοικανα στο κρανος.μην φοβηθεις!μιλα του
ειναι ο ποππαυ.εκει θα ειμαστε κ εμεις με αναλογα αξεσουαρ στις 9.00
Αρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
με συνθηματικό!
όπως στο στρατο, σύνθημα - παρασύνθημα....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
συνθημα! παει το μωρο μου παει
παρασυνθημα! εφυγε με τον ποπαυ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρυθμισατε την ταση της αλυσιδας???Τσεκαρατε πιεσεις στα ελαστικα σας??Αντε αντε εγω θα σας τα λεω???
Feel The Power On Your Right Hand ! ! !
αυτο το σ/κ 29-30 θα παμε καμια βολτα ωρε λεβεντες?![]()
εγω δεν εχω θεμα με την ωρα,ας περιμενουμε μεχρι σαββατο το απογευμα αν θα ερθει κανεις αλλος και κανονιζουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από antonis_fr4-4
εγω μεσα για κυριακη αλλα μπορω απο τις 15.00 κ μετα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
αυτο το σ/κ 29-30 θα παμε καμια βολτα ωρε λεβεντες?![]()
ψιτ αλλο το ξυσιμο με την τσουγκρανα που λεν(ε) και στα χωρια μας και αλλο με το μηχανακι να ξερεις ε...![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
ψιτ αλλο το ξυσιμο με την τσουγκρανα που λεν(ε) και στα χωρια μας και αλλο με το μηχανακι να ξερεις ε...![]()
:a29: :a28:
μεσημερακι απ οτι φενεται....μιας και λογικα θα ειμαστε 3 μας....τι λετε να παμε νοτια προς τυμπακι κλπ κλπ?![]()
εγω στις 15.15 θα ειμαι πανω στον εθνικο για ρεθυμνο και μαλλον θα ερθει κ ο stamzx10 και θα μας βρει κ ο alojistos εκει.
Υ.Γ. θα ειμαι δικαβαλος
ωραια...προορισμος μπαλι?
με τι ρυθμους θα πατε?
ρεθυμνο για καφε και κανα σουβλακι.
λογω δικαβαλου οχι πολυ γρηγορους ρυθμους.σε λογικα πλαισια θα κινουμαστε.εσυ τι μηχανακι εχεις κ σε τι ρυθμους πας?
σε σαλλλονικιοτικους....![]()
brosaki 400 εχω γι αυτο ροταω...να μην κυνηγαω![]()