Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 134

Θέμα: Θεσσαλονίκη- Παρέλαση

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pan0s78
    και ο τελευταίος γιωτάς που έχει πάει στρατό, ξέρει αν το βράδυ υπάρχει πουθενά σημαία. Με την δύση του ηλίου γίνεται υποστολή. Αφήστε λοιπόν τα παραμύθια και μην δημιουργειτε ήρωες.

Τώρα για τα σημερινά σας διαφεύγει κάτι σημαντικό. Με την παρέλαση δεν τιμάμε τον Πρόεδρο, ούτε τους πολιτικους ούτε κανένα αλλο λαμόγιο. Τιμάμε τους παπούδες μας που πολέμησαν, τραυματιστηκαν και σκοτώθηκαν εκει πάνω !

Δηλ και αυτό με τους Μανώλη Γλέζο και Απόστολο Σάντα (προσφάτως θανόντα) είναι παραμύθι???

Αυτό με τον Κώστα Κουκκίδη που αρνήθηκε να υποστείλει την Ελληνική σημαία και να ανεβάσει τη σβάστικα και πήδηξε στο κενό, και αυτό παραμύθι????

Τι λε ρε παιδί μου, τι μαθαίνει κανείς στο μοτο.

Εκνευρίζομαι όταν κάποιος - κάποιοι προσπαθούν να στρεβλώσουν τα γεγονότα και να μηδενίσουν τα πάντα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    http://news247.gr/ellada/eidiseis/o_...s.1429861.html
    Αρχιζω να πιστευω οτι ειναι ευφιεστατος πολιτικος
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Δηλ και αυτό με τους Μανώλη Γλέζο και Απόστολο Σάντα (προσφάτως θανόντα) είναι παραμύθι???

Αυτό με τον Κώστα Κουκκίδη που αρνήθηκε να υποστείλει την Ελληνική σημαία και να ανεβάσει τη σβάστικα και πήδηξε στο κενό, και αυτό παραμύθι????

Τι λε ρε παιδί μου, τι μαθαίνει κανείς στο μοτο.

Εκνευρίζομαι όταν κάποιος - κάποιοι προσπαθούν να στρεβλώσουν τα γεγονότα και να μηδενίσουν τα πάντα.
    ειδικά αυτό με τον εύζωνα είναι μεγάλος μύθος. Το όνομα αυτό σύμφωνα με το τμημα ιστορίας πολέμου του ΓΕΣ δεν υπάρχει στα μητρώα αρρενων, και δεν υπάρχει σε κανέναν στρατιωτικό ή στρατολογικό καταλογο. κανε ένα τηλ. δευτερα πρωί και ρώτα.

όσο για τον Γλέζο διάβασε ποιος ήταν, γιατί καταδικάστηκε στη συνέχεια, και πόσες αντιφάσεις έχουν οι δύο περιγραφές μεταξύ τους και θα βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.

τώρα σου είπα αν θέλετε να δημιουργείτε ήρωες και μύθους δικό σας θέμα.

δεν μηδενίζω τα πάντα. απλά δεν μπορούν κάποιοι να βγαίνουν "περισσότερο¨ήρωες από κάποιους άλλους.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Αρχιζω να πιστευω οτι ειναι ευφιεστατος πολιτικος
    Ναι και δεν έχει και ηθικούς φραγμούς. Θυμηθείτε τον τρόπο με τον οποίο αναρριχήθηκε, πως πέρασε από τους άσημους στους διάσημους.

Και για να μην περάσει στα ψιλά πήρε και την κουμπούρα και άρχισε να πυροβολεί τόσο ώστε να κατηγορηθεί για οπλοκατοχή και οπλοχρησία.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    και ο Καρατζαφερης αυτο λεει

και πια ειναι η αριστερα, ο Τσιπρας

ή ο Ζερβας

σωστος

Nα πας να περιφρουρησεις της παρελαση τοτε ... ξερεις οπως το ΠΑ.ΜΕ. περιφρουρει την Βουλη ...

ο Terens τα ειπε πολυ σωστα ξαναδιαβασε τα , οχι ολο Ριζοσπαστη

υγ . Καλα μιλαμε οτι το ΚΚΕ δεν επιθυμει την ΕΝΩΣΗ ολης της αριστερας πρεπει να ειναι πιο προδωτικο κι απο το να ανηκει καποιος στην ΔΑΠ ρε πστ μου ...

Οξω ρε ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Το θεμα ειναι τι θα γινει απο εδω και περα....
    Οι πολιτικοι αρχισαν να καταλαβαινουν οτι στενευει ο κλοιος....
    Εκτος απο τον Γιωργακη και το επιτελειο του,οι οποιοι προσπαθουν ματαια να μας πεισουν πως οτι κανουν το κανουν για να σωσουν την πατριδα.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ειδικά αυτό με τον εύζωνα είναι μεγάλος μύθος. Το όνομα αυτό σύμφωνα με το τμημα ιστορίας πολέμου του ΓΕΣ δεν υπάρχει στα μητρώα αρρενων, και δεν υπάρχει σε κανέναν στρατιωτικό ή στρατολογικό καταλογο. κανε ένα τηλ. δευτερα πρωί και ρώτα.

όσο για τον Γλέζο διάβασε ποιος ήταν, γιατί καταδικάστηκε στη συνέχεια, και πόσες αντιφάσεις έχουν οι δύο περιγραφές μεταξύ τους και θα βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.

δεν μηδενίζω τα πάντα. απλά δεν μπορούν κάποιοι να βγαίνουν "περισσότερο¨ήρωες από κάποιους άλλους.
    http://www.google.gr/url?source=imgl...OqRhKmf-jDx4IA

Είναι σαφές ότι και οι εφημερίδες της εποχής έλεγαν μλκιες ...

α και που σαι
    Καλό είναι πριν ανοίγεις το πι σι και γράψεις ότι να ναι να γκουγκλάρεις και λίγο.
    Βοηθάει να μη σε χαρακτηρίζουν μετά
    Ξέρεις ...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    το καλο θα ηταν αν οι "σωματοφυλακες" πιαναν καποιον που μπουκετωνε εναν βουλευτη για να τον δωσουν για προσαγωγη ... και ο υπολοιπος κοσμος αρχιζε να μπουκετωνει τους σωματοφυλακες....

ετσι θα φανει οτι αυτος που επιτιθεται δεν ειναι μονος, δεν ειναι εξαιρεση και ουτε ο τρελλος του χωριου....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
    http://www.google.gr/url?source=imgl...OqRhKmf-jDx4IA

Είναι σαφές ότι και οι εφημερίδες της εποχής έλεγαν μλκιες ...

α και που σαι
    Καλό είναι πριν ανοίγεις το πι σι και γράψεις ότι να ναι να γκουγκλάρεις και λίγο.
    Βοηθάει να μη σε χαρακτηρίζουν μετά
    Ξέρεις ...

όπως το είπες ... googlare λίγο ...

τυχαία ένα site το οποίο το βγάζει πρώτο στις αναζητήσεις και ούτε σχέση έχω μαζί τους ούτε ξέρω που προσκειται. αν ψάξεις θα βρεις κι άλλα!

http://www.pare-dose.net/?p=2795

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    όπως το είπες ... googlare λίγο ...

τυχαία ένα site το οποίο το βγάζει πρώτο στις αναζητήσεις και ούτε σχέση έχω μαζί τους ούτε ξέρω που προσκειται. αν ψάξεις θα βρεις κι άλλα!

http://www.pare-dose.net/?p=2795
    Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο το "τυχαίο" site που προτείνεις...Ενδεικτικά ορισμένα ακόμα θέματα από τόν ίδιο ιστότοπο που αποκαταστούν την ιστορική αλήθεια: Το αμφιλεγόμενο ημερολόγιο της Άννα Φράνκ, ο μύθος των νεκρών του Πολυτεχνείου, η απάτη με το Άγιο Φώς...Ουάου, αυτό δεν είναι site είναι το mythbusters!!!!! M' αρέσει και η προτροπή "ένα τυχαίο site που δεν ξέρω πού πρόσκειται"...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δύο ερωτήσεις με το φτωχό μου το μυαλό:
    α) Έμενα δύο χρόνια Αθήνα και κάθε μέρα αντίκρυζα την Ακρόπολη που ήταν απέναντι από το διαμέρισμά μου. Αυτά τα 2 χρόνια ΠΟΤΕ δεν είδα τη σημαία να υποστέλλεται το βράδυ, πάντα ήταν στον ιστό της. Άρα το επιχείρημα ότι σύμφωνα με το στρατιωτικό τυπικό των περισσότερων στρατών του κόσμου, αν όχι όλων (και φυσικά και των τυπικότατων Γερμανών), με την δύση του ηλίου η σημαία θα έπρεπε ήδη να είχε υποσταλεί, είναι έωλο, μπάζει, καταρρίπτεται.
    β) Είναι επιχείρημα ότι η σημαία δεν κατέβηκε από τους Γλέζο-Σάντα αλλά τη βρήκαν οι δυο τους σε σημείο που την είχαν παρατήσει οι Γερμανοί; Δηλ οι τυπικότατοι Γερμανοί όπως αναφέρεται συνεχώς στο κείμενο, έκαναν υποστολή της σημαίας και μετά την παράτησαν κάπου....Και κάτι άλλο: είναι απόδειξη ότι η σημαία εκλάπη επειδή οι Γερμανοί το δήλωσαν στην τότε ανακοίνωσή τους. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δηλ περίμεναν να έβγαιναν οι Γερμανοί και να ανακοίνωναν: Μας έκλεψαν τη σημαία μέσα από τα χέρια μας, το παραδεχόμαστε!!!! Η ανακοίνωση του Γλέζου και του Σάντα αμφισβητείται αλλά η ανακοίνωση των Γερμανών γίνεται δεκτή!!!!
    Πάντως και πάλι είναι απίστευτο site, αναρωτιέμαι αν γίνονται δεκτά και μοτοσυκλετιστικά άρθρα όπως "Ο μύθος του κινητήρα boxer-στην πραγματικότητα είναι μονοκύλινδρος" , "η αλήθεια για τον Giacomo Agostini-δεν είχε ποτέ δίπλωμα οδήγησης" και άλλα τέτοια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    http://news247.gr/ellada/eidiseis/o_...s.1429861.html

Ρε σύ αρχίζω και τον συμπαθώ αυτόν σιγά σιγά
    Travel, Grow, Share

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    2 λογάκια μόνο.

Στην γιορτή των οχυρών, ήρωας, πέρασε μπροστά από στρατιωτικό τμήμα παρατεταγμένο στο στο μνημείο που έχει στηθεί στο Ρουπελ, και δεν του αποδόθηκαν τιμές. Τα όπλα παρουσιάστηκαν σε πολιτικό που παραβρέθηκε στην τελετή και όταν απ' τα μικρόφωνα αναφωνούσαν τα ονόματα των πεσόντων. Οι κάμερες και τα μικρόφωνα μετά την τελετή εστίασαν σε κουστουμαρισμένους κυρίους της πολιτικής και τον αγωνιστή στο καροτσάκι τον ξεπέταξαν με μια απλή αναφορά (και αν).

Και αν παρελαύνουμε για να τιμήσουμε τους πεσόντες πείτε μου γιατί λησμονάμε τους ήρωες εν ζωή.

Ο κόσμος στην Θεσσαλονίκη το μονο που ήθελε ήταν να κατέβουν οι επίσημοι απ' την εξέδρα. Στρατιωτικό τμήμα παρέλασε, αλλά κανείς δεν το έμαθε γιατί έλειπαν οι πολιτικοί και οι κάμερες. Ο κόσμος ήταν εκεί.

Ο Κων/νος Κουκκίδης δεν ήταν στρατευμένος ούτε Εύζωνας. Όσο θέτε ψάχτε στα κατάστιχα του ΓΕΣ τέτοιο όνομα δεν θα βρείτε. Ο λόγος που δεν στήθηκε μνημείο είναι ο ίδιος λόγος που ψευδώς διεδοθει πως ήταν εύζωνας. Και απ' όλη την κατεχόμενη Ευρώπη, μόνο στην Ελλάδα υπήρχε σημαία που κυμάτιζε και δεν ήταν αυτή με την σβάστιχα, λόγο της πράξης του αυτής. Η διαταγή δόθηκε από Γερμανό φρούραρχο. Μάρτυρες υπήρχαν. Η μαρτυρία τους υπάρχει.
    Sent from me using a computer.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf

εχω περιέργεια να μάθω ποιους θεωρείς εσυ ήρωες ,"φίλε" μου...

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο το "τυχαίο" site που προτείνεις...Ενδεικτικά ορισμένα ακόμα θέματα από τόν ίδιο ιστότοπο που αποκαταστούν την ιστορική αλήθεια: Το αμφιλεγόμενο ημερολόγιο της Άννα Φράνκ, ο μύθος των νεκρών του Πολυτεχνείου, η απάτη με το Άγιο Φώς...Ουάου, αυτό δεν είναι site είναι το mythbusters!!!!! M' αρέσει και η προτροπή "ένα τυχαίο site που δεν ξέρω πού πρόσκειται"...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δύο ερωτήσεις με το φτωχό μου το μυαλό:
    α) Έμενα δύο χρόνια Αθήνα και κάθε μέρα αντίκρυζα την Ακρόπολη που ήταν απέναντι από το διαμέρισμά μου. Αυτά τα 2 χρόνια ΠΟΤΕ δεν είδα τη σημαία να υποστέλλεται το βράδυ, πάντα ήταν στον ιστό της. Άρα το επιχείρημα ότι σύμφωνα με το στρατιωτικό τυπικό των περισσότερων στρατών του κόσμου, αν όχι όλων (και φυσικά και των τυπικότατων Γερμανών), με την δύση του ηλίου η σημαία θα έπρεπε ήδη να είχε υποσταλεί, είναι έωλο, μπάζει, καταρρίπτεται.
    β) Είναι επιχείρημα ότι η σημαία δεν κατέβηκε από τους Γλέζο-Σάντα αλλά τη βρήκαν οι δυο τους σε σημείο που την είχαν παρατήσει οι Γερμανοί; Δηλ οι τυπικότατοι Γερμανοί όπως αναφέρεται συνεχώς στο κείμενο, έκαναν υποστολή της σημαίας και μετά την παράτησαν κάπου....Και κάτι άλλο: είναι απόδειξη ότι η σημαία εκλάπη επειδή οι Γερμανοί το δήλωσαν στην τότε ανακοίνωσή τους. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δηλ περίμεναν να έβγαιναν οι Γερμανοί και να ανακοίνωναν: Μας έκλεψαν τη σημαία μέσα από τα χέρια μας, το παραδεχόμαστε!!!! Η ανακοίνωση του Γλέζου και του Σάντα αμφισβητείται αλλά η ανακοίνωση των Γερμανών γίνεται δεκτή!!!!
    Πάντως και πάλι είναι απίστευτο site, αναρωτιέμαι αν γίνονται δεκτά και μοτοσυκλετιστικά άρθρα όπως "Ο μύθος του κινητήρα boxer-στην πραγματικότητα είναι μονοκύλινδρος" , "η αλήθεια για τον Giacomo Agostini-δεν είχε ποτέ δίπλωμα οδήγησης" και άλλα τέτοια...
    α) κάθε κυριακή πρωί και κάθε κυριακή απόγευμα γιατί ανεβαίνουν οι ευζωνες στην ακρόπολη; γιατί όταν εγώ ως ευζωνας ανέβαινα την κυριακή το πρωί (δύο διμοιρίες συνολικά) η σημαία δεν ήταν στον ιστό της. Εμείς την ανεβάζαμε, και το βράδυ την υποστέλλαμε.
    β)μην κολλάς στο συγκεκριμέμο site. και σε αλλα παρόμοια γράφονται.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    εχω περιέργεια να μάθω ποιους θεωρείς εσυ ήρωες ,"φίλε" μου...
    Ήρωες είναι ανεξεραίτως όλοι όσοι έδωσαν κάτι από τον ευατό τους στον πόλεμο. ο παππούς σου, ο παππούς μου και όλοι αυτοι που πήγαν πολέμησαν τραυματιστηκαν και σκοτώθηκαν εκεί πάνω. δεν είναι δυνατον, ξαναλέω, κάποιοι να είναι περισσότερο ήρωες από κάποιους άλλους και να το εκμεταλεύονται για την υπολοιπη ζωή τους!

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θεσσαλονίκη 25-28 Μαρτίου
    από Wizard13 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 23:06
  2. Η Παρέλαση...!
    από Wizard13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2004, 11:29
  3. Θεσσαλονικη - Κερκυρα
    από transalper600 στο forum Ταξιδιωτικά