Να πω κι εγώ με τη σειρά μου μπράβο για το αυτοσχέδιο κομπρεσέρ, μου αρέσει όταν βλέπω ανθρώπους που γεννάει το μυαλό τους, κι επίσης πολλά μπράβο για την όλη προσπάθεια.
Συνέχισε έτσι.
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΕΒΕΑρχικά δημιουργήθηκε από Gms
νομιζω αυτο λεει και εμενα παραξενο μου φαινεται αλλα το μονο που εχω τωρα για μπουσουλα ειν αι μια θολη φωτο.
ρε γμτ βαλτοι ειναι ολοι ρε πστμ ο ενας με CD - SS ,και ο αλλος με ΜΤ![]()
Ωραιο θα γινει το ΜΤ ..![]()
καλη συνεχεια![]()
που θα βρω και εγω κανα ΜΤΧ ρε γμτ??![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Εγω ξερω, αλλα δε σου λεω, δε σου λεω...Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
που θα βρω και εγω κανα ΜΤΧ ρε γμτ??![]()
![]()
Θα το κρατησω για παρτυ μου...![]()
Καλη συνεχεια!![]()
Καλα σε ειχα "κοψει" εγω οτι εισαι μοναχοφαηςΑρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
Εγω ξερω, αλλα δε σου λεω, δε σου λεω...![]()
Θα το κρατησω για παρτυ μου...![]()
Καλη συνεχεια!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, Vespa GT200 TS50W
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Καλα σε ειχα "κοψει" εγω οτι εισαι μοναχοφαης![]()
![]()
![]()
![]()
ποιος μιλαει 2 cb εχεις.α και το mtx μαλον θα ειναι η επομενη ανακατασκευη μετα το μβ![]()
Και εγώ γνωρίζω που βρίσκεται η πρώην μου..Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Καλα σε ειχα "κοψει" εγω οτι εισαι μοναχοφαης![]()
![]()
![]()
![]()
Ρευστού επιτρέποντως θα την πάρω πίσω και ίσως σε αφήσω να κάνεις και τίποτα..
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
3 Περικαλω... μην λεμε ανακριβειεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Gms
ποιος μιλαει 2 cb εχεις.α και το mtx μαλον θα ειναι η επομενη ανακατασκευη μετα το μβ![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Και εγώ γνωρίζω που βρίσκεται η πρώην μου..Ρευστού επιτρέποντως θα την πάρω πίσω και ίσως σε αφήσω να κάνεις και τίποτα..
![]()
Λοιπον οσο παει χαλαει αυτο το φορουμ...![]()
Ολοι την παρτη τους κοιταζουν εδω ρε γμτ![]()
Ο ενας θα το κρατησει για την παρτη τουο αλλος ισως να μου κανει την χαρη να κανω τιποτα...
και ο τριτος μου λεει οτι θα ειναι η επομενη ανακατασκευη του...
![]()
![]()
τι ναπω
Χαλια κυριοι χαλια...:a04:
:rotflmao:![]()
, Vespa GT200 TS50W
φιλε να σου δωσω και γω συγχαρητηρια για τη δουλεια σου και κυριως για τα φτωχα υλιστικα μεσα,μα τοσο πλουσια σε εμπνευση και μερακι![]()
ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΑΜ ΦΙΛΕ!!!
Μπραβο για το μερακι και την υπομονη σου!!!
Κατα καιρους πεφτουν πολλα μηχανακια στα χερια μου, αλλα οταν εχω πολυ χρονο, δεν υπαρχει χρημα, και το αντιστροφο...
Τα περισσοτερα ειναι χωρις χαρτια, απο αποσυρσεις - προς καταστροφη - ή "ολικη" απο ασφαλιστικες...Σε παρα πολυ χαμηλες τιμες, κανεις δεν χαριζει δυστυχως πλεον κατι που να αξιζει να ασχοληθεις μαζι του...
![]()
![]()
![]()
ο βασικος λογος που γινεται η ανακατασκευη με τα λιγοτερα δυνατα υλικα ειναι για να δουμε ποιο θα ειναι το αποτελεσμα και ποσα περιπου θα βγουν τα τελικα εξοδα.ολα δηλαδη γινονται πειραματικα κατα καποιο τροπο.εδω θα ηθελα να πω οτι η ανκατασκευη προχωραει αρκετα γρηγορα λογο του οτι ασχολουμαστε 2 ατομα(εγω και ο πατερας μου). η αληθεια ειναι οτι γλιτονουμε αρκετα χρηματα με το να κανουμε ολες τις εργασιες μονοι μας βεβαια εχουμε και χωρο και βοηθαει σημαντικα το οτι ο πατερας μου ειναι μηχανικος μοτο.τελικος κανουμε κατι που γουσταρουμε και περναμε δημιουργικαΑρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
φιλε να σου δωσω και γω συγχαρητηρια για τη δουλεια σου και κυριως για τα φτωχα υλιστικα μεσα,μα τοσο πλουσια σε εμπνευση και μερακι![]()
τον χρονο μας![]()
![]()
![]()
![]()