Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 139

Θέμα: Σύγκρουση μηχανής με άλογο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από fkol k4

Το να κυνηγήσεις τον άνθρωπο που πήγαινε στο πανηγύρι είναι νομικό δικαίωμά σου και δεν πάιρνω θέση , αν και ελπίζω όμως να εννοέις ότι επιθυμείς την ΑΣΤΙΚΗ του τιμωρία και όχι την ΠΟΙΝΙΚΗ .

Αν παει για ποινικη τιμωρια ειναι πιθανο να παρουν απο 1 μηνα φυλακη κ να τελειωνει το θεμα, αλλα θα τα προφτασει ο δικηγορος κ δεν θα παει..
    Απ την αλλη που ξερεις, μπορει ο αλλος να ειναι ασχετος κ να τρομαξει...

Ποσα λεφτα ζητησε η κοπελια για να "ληξει" το θεμα θα ηθελα να μαθω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Πανοπτικέ , δεν έχει καμμία σημασία το τι θα γίνει σαν αποτέλεσμα .
    Το να διεκδικήσεις μια αποζημίωση για να φτιάξεις το μηχανάκι και για το γαμώτο που σου χάλασαν οι διακοπές μπορώ να το καταλάβω , αν και εγώ στην θέση του δικαστή δεν θα επιδίκαζα ούτε αυτή .

Το να απειλήσεις όμως με φυλάκιση (αυτό είναι η ποινική δίωξη) έναν χωρικό που πηγαινε στο πανηγύρι με το άλογο μόνο και μόνο επειδή θεωρείς ότι έπρεπε σαν καλός τυπικός πολίτης ενός κράτους του Δυτικού κόσμου να τηρεί ευλαβικά τον ΚΟΚ και να κάνει το άλογο λατέρνα , ενώ εσύ πας διακοπές στα μέρη του ακριβώς γιατί θέλεις να ξεφύγεις από την κατάθλιψη που σου προκαλεί ο Δυτικός τρόπος ζωής το θεωρώ απλά κακία .
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Συγγνώμη δεν ξέρω αν έπρεπε να κάνει το άλογο λατέρνα ή όχι. Αυτό που ξέρω είναι πως προκάλεσε σοβαρό ατύχημα. Τι πρέπει να γίνει δλδ τώρα?
    Sent from me using a computer.

Aν ηταν σκυλος, κοτρωνα η ενα αμαξι που εμεινε εκει απο ηλεκτρικα η ακομα και απο τρακαρισμα, ποιον θα κατηγορουσε η κοπελα?
    το σιγουρο ειναι οτι ψαχνει να κατηγορησει καποιον.
    αν πηγαινε με την ταχυτητα που επρεπε,θα ειχε προλαβει να σταματησει.
    δε μπορω να το εξηγησω καπως αλλιως.
    δεν ξερω ποσο καιρο οδηγαει,αλλα πλεον εχουμε σιγουρευτει ολοι οτι ειναι επικινδυνα εκει εξω.
    ας προσεξουμε λοιπον τον εαυτο μας και ας μην πηγαινουμε με τη σιγουρια και την ελπιδα οτι δε θα μας περιμενει τιποτα στην επομενη στροφη.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Συγγνώμη δεν ξέρω αν έπρεπε να κάνει το άλογο λατέρνα ή όχι. Αυτό που ξέρω είναι πως προκάλεσε σοβαρό ατύχημα. Τι πρέπει να γίνει δλδ τώρα?
    Ως μοτοσυκλετιστές , ξέρουμε ότι υπάρχουν σίγουρα περιπτώσεις ατυχημάτων στα οποία ότι και να κάνεις , δεν γίνεται να τα αποφύγεις ή και να προετοιμαστείς γι αυτά .
    Κάθεσαι στο φανάρι για παράδειγμα , τρακάρουν 2 απέναντι , σκάει ο ένας πάνω σου και γίνεστε λαμπόγυαλο .
    Αυτά όμως ως ποσοστό είναι ελάχιστα . Η κοινή λογική λέει ότι για να γίνει ένα ατύχημα χρειάζονται δύο , έστω και αν ο ένας φέρει μικρότερο μερίδιο ευθύνης από τον άλλον .

Εμείς δε οι μοτοσυκλετιστές , έχουμε την ευθύνη απέναντι στον εαυτό μας και σε αυτούς που μας αγαπούν-χρειάζονται , να προσπαθούμε να προβλέψουμε και την μαλακία του διπλανού γιατί απλά είμαστε περισσότερο εκτεθειμένοι , έστω και αν νομικά δεν μας υποχρεώνει κανένας να το κάνουμε .
    Σε αυτό μας βοηθά η εμπειρία , γι αυτό υπάρχει και η παλιά φράση
    Όταν ένας μοτοσυκλετιστής ξεκινά , ξεκινά με ένα γεμάτο σακκούλι τύχης και ένα άδειο σακκούλι εμπειρίας . Αυτό που πρέπει να κάνει , είναι να προλάβει να γεμίσει το σακκούλι με την εμπειρία προτού προλάβει να αδειάσει αυτό με την τύχη .
    Στα χωριά της νότιας Λέσβου όπου έχω περάσει αρκετά καλοκαίρια , οι γαϊδάροι των χωριών τριγυρνούν ελεύθεροι σε κοπάδια όλη την ημέρα και την νύχτα . Πολλές φορές δε , τους βρίσκεις να κάθονται μέσα στους δρόμους και να βόσκουν τα χορτάρια που φυτρώνουν στις άκρες των δρόμων .
    Αυτά θεωρούνται ελεύθερα κοπάδια και φυσικά δεν ξέρουν τον ΚΟΚ . Από σκληράδα , άστα να πάνε . Καλύτερα να τρακάρεις με αγροτικό . Το γαϊδούρι δεν παίζεται . Είναι τελείως γαιδούρι λέμε .
    Εκεί λοιπόν , έχεις αποκλειστικά εσύ την ευθύνη της ασφάλειάς σου .

Στην συγκεκριμένη περίπτωση , όπου εμπλέκεται και ένας 2ος "οδηγός" , υπάρχει η δυνατότητα της διεκδίκησης αποζημίωσης . Το ότι έγώ προσωπικά δεν θα την εκδίκαζα , δεν λέει απολύτως τίποτα . Εγώ εξ' άλλου δεν είμαι δικαστής ούτε δικηγόρος . Ένας δικαστής ή δικηγόρος μπορεί να κρίνει ότι είναι θεμιτό να αποζημιωθεί η φίλη που είχε το συμβάν . Οποιοσδήποτε είναι ελεύθερος να την διεκδικήσει .
    Θεωρείς όμως ότι το σωστό είναι να πάει κάποιος φυλακή ;
    Θυμίζω ότι η ποινική δίωξη ακριβώς αυτό σημαίνει και το ότι το αποτέλεσμα τελικά συνήθως είναι μια εξαγοράσιμη ποινή , δεν έχει καμμία σημασία . Σημασια έχει τι ζητάμε σε αυτή την περίπτωση και όχι το τι μας αποδίδεται . Ασε που το να πάει κάποιος φυλακή δεν σου αποζημιώνει το μηχανάκι , σου δίνει απλά μια ηθική ικανοποίηση ότι τιμωρήθηκε ο ένοχος . Ούτε καν δεδικασμένο για το αστικό δικαστήριο δεν είναι , γιατί το αστικό συνήθως έχει τελεσιδικήσει πολύ πριν το ποινικό .

Θα μου επιτρέψεις λοιπόν να επιμείνω στην άποψή μου για την ΠΟΙΝΙΚΗ δίωξη και στην ευχή να ήταν αυτό λάθος έκφρασης .

Επίσης , η 20ετή εμπειρία και θητεία μου πάνω σε μοτοσυκλέτες κάθε είδους και τα αρκετά χιλιόμερα που έχω ήδη γράψει μου υποδυκνείουν ότι φράσεις όπως η "προκάλεσε σοβαρό ατύχημα" σχεδόν ποτέ δεν πρέπει να λέγονται με τόση απολυτότητα .
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Δεν ειναι κακία, ειναι άγνοια, ρώτησε και κανά δυο φίλους κ χαιδέψαν τα αυτιά. Ασε που οι δικηγόροι απο κάτι τέτοια ζουν...

Ρε daz, και εγώ αν μείνω απο βενζίνη στην στροφή θα.. "προκαλέσω" τέτοιο σοβαρό ατυχημα, τι θα απογίνω... Μήπως να με χώσουν ισοβια μεσα... :hypnotize

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Δεν ειναι κακία, ειναι άγνοια, ρώτησε και κανά δυο φίλους κ χαιδέψαν τα αυτιά. Ασε που οι δικηγόροι απο κάτι τέτοια ζουν...

Ρε daz, και εγώ αν μείνω απο βενζίνη στην στροφή θα.. "προκαλέσω" τέτοιο σοβαρό ατυχημα, τι θα απογίνω... Μήπως να με χώσουν ισοβια μεσα... :hypnotize
    Ναι ρε συ Πανόπτικον! Αν έχεις τρίγωνο και δεν το βάλεις ναι, φταίς! Τα τρίγωνα γι' αυτό είναι για να προειδοποιούν τους διερχόμενους ότι στο οδόστρωμα υπάρχει εμπόδιο - κίνδυνος. Αν έχεις μηχανή δεν έχεις κανένα λόγο να την αφήσεις πάνω σε στροφή. Αν καβαλάς άλογο που δεν μπορείς να ελέγξεις πάλι φταις.

fkol k4..

Πάω να κάψω κάτι ξερά χόρτα στο κτήμα μου και καίω και το δάσος. Μα είναι σωστό ο κακόμοιρος ο αγρότης, να πάει φυλακή? Το μόνο που ήθελε ήταν να μην τον φάνε τα φίδια.

Αν αντί για ατύχημα συμβεί δυστύχημα? Εκεί τι γίνεται? Α ναι ξέχασα! Τίποτα. Γιατί ο ένας δεν πήρε τηλ την αστυνομία και άλλος αδυνατούσε! Ή μήπως τότε γίνεται μήνυση αυτεπάγγελτα? Μα γιατί? Η κακιά η ώρα ήταν! Αντί για μπουλντόζα πάνω στο οδόστρωμα θα μπορούσε να ήταν παιδάκι που μπουσούλαγε να βρει την μπιμπίλα του!

Μάγκες! Αν ήταν παιδάκι εγώ θα έκανα μήνυση στην μάνα του, αν ήταν σκύλος ψόφιος στον δήμο, άλογο στον καβαλάρη και αν ήταν μπουλντόζα το πιθανότερο σε κανέναν.

Είναι εγκληματική αμέλεια να πετάξεις γόπα αναμμένη σε δάσος τον Αύγουστο, να οδηγείς όχημα δίχως φρένα, άλογο που δεν μπορείς να το ελέγξεις ακόμα και να αφήσεις το παιδί σου να βγει σε επαρχιακό δρόμο για να παίξει πεντόβολα. Και αν εσύ εκείνη την ώρα τηγάνιζες κοτολέτες για τον σύζυγο, έχοντας άλλο ένα μωρό στην αγκαλιά και το μυαλό στο οτι δεν έχεις λεφτά για μπειμπυ λίνο, ΣΤΑ @@@@@ ΜΟΥ. ΦΤΑΙΣ.

Γιατί έχουμε κάνει τους δρόμους μας σαν τα μούτρα μας και μετά ψάχνουμε να βρούμε ποιος φταίει. Έχουμε μάθει να αδιαφορούμε αν το αμάξι μας στάζει λάδια και είμαστε ανίκανοι να προβλέψουμε, ότι αν ο γάιδαρος λυθεί απ' το παλουκάκι του θα σκοτώσει κόσμο. Έχουμε μάθει πως στον δρόμο μπορούμε να βγάζουμε οτιδήποτε μας κάνει κέφι, κάρα, καρότσια, μουλάρια, πατίνια. Να μεταφέρουμε στρώματα, σίδερα κτλ στην οροφή του αμαξιού μας και τα τα κρατάμε με το χέρι μας ενώ οδηγούμε. Το φορτίο δεν έχει καμιά σημασία αν είναι σωστά δεμένο ή εαν πιάνει το 10πλάσιο απ' το μήκος του οχήματός μας κ.α. πολλά. Όλα αυτά στην Ελλάδα του 2011 είναι λογικό να συμβαίνουν, κοινώς αποδεκτά, μη κατακριτέα και φυσικά δεν αποτελούν παράπτωμα. Α ναι, και είναι ευθύνη αυτού που διατρέχει τον κίνδυνο να προβλέψει την μαλακία που με δέρνει εμένα αφού αυτός είναι εκείνος που θα πληρώσει τα σπασμένα, και ουκ ολίγες φορές με την ζωή του. Ε μα ναι! Δεν είναι δυνατόν να φταίει ο γάιδαρος!!!

Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να πάω στο πανηγύρι. Τίποτε άλλο δεν με ένοιαζε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    καλα, χαλαρωστε λιγο οι υπερμαχοι του ζωου ή του αναβατη....

το οτι πρεπει να προσεχουμε καθ'οτι εκτεθημενοι περισσοτερο, συμφωνω.
    οπως και στο γεγονος να μην διωχθει ΠΟΙΝΙΚΑ ο υπευθυνος γιατι απλουστατα οτι εγινε, εγινε αθελα του. δεν ηθελε να προκαλεσει ατυχημα. ηταν απροσκοπτο. (αυτο συμβαινει σχεδον παντα σε ολα τα ατυχηματα με οχηματα, εκτος αν ειναι ο γειτονας σου και θελει να σε ξεκανει επειδη παιζεις ντραμς 3 τα χαραματα )

παρ'ολα αυτα ομως αν εγιναν τα πραγματα οπως τα λεει η κοπελια, ο αναβατης του αλογου εφταιγε και πρεπει να αποζημιωσει για τις ζημιες του αλλου.
    ασχετως αν δεν μπορει, πλεον, να αποδειχθει αυτο αφου δεν υπηρχαν μαρτυρες και δεν ηρθε τροχαια στο ατυχημα για να καταγραψει.

αν θεωρησουμε απολυτα αληθη αυτα που Ελλη, τοτε ο αλλος εχει την αστικη ευθυνη του ατυχηματος.

μην ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.
    ο αλλος εχει παραβει τον Κ.Ο.Κ τελεια και παυλα. επρεπε να ειχε φωτα στο ζωντανο και δεν τα ειχε.

επισης πραγματικα θα ηθελα να δω καποιον εδω μεσα που να οδηγει θεωρωντας οτι "πισω απο καθε στροφη υπαρχει τοιχος"...

αν οντως συνεβαινε αυτο δεν θα επρεπε να αναπτυσουμε πανω απο 30-40 χλμ σε κλειστες στροφες και καμια 80αρα στις ανοιχτες. (με την προϋποθεση οτι θα ακινητοποιησουμε το οχημα)

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ... συμφωνω.
    οπως και στο γεγονος να μην διωχθει ΠΟΙΝΙΚΑ ο υπευθυνος γιατι απλουστατα οτι εγινε, εγινε αθελα του. δεν ηθελε να προκαλεσει ατυχημα.

Παίρνω ένα λιοντάρι και πάω να το στήσω στο Θησείο να κονομήσω κανένα φράγκο. Το λιοντάρι τρώει ένα παιδάκι μαζί με το χέρι της μαμάς που το κρατούσε. Εγώ δεν ήθελα να φάει το λιοντάρι το παιδάκι, ούτε είχα σκοπό να μείνει η κοπέλα δίχως χέρι και χωρίς παιδάκι.

Άθελά μας γίνονται τα περισσότερα ρε Σταύρο! Γιατί είμαστε όλοι μας εγκληματικά αμελείς.

Ναι ρε συ Πανόπτικον! Αν έχεις τρίγωνο και δεν το βάλεις ναι, φταίς! Τα τρίγωνα γι' αυτό είναι για να προειδοποιούν τους διερχόμενους ότι στο οδόστρωμα υπάρχει εμπόδιο - κίνδυνος.
    Φταιω στο δικαστηριο δηλαδη ?

(Και αν δεν προλαβω να το βαλω ? Αν με την μηχανη σπασει η αλυσιδα κ μπλοκαρει ο τροχος ?)

Πρωτη φορα ακουω τετοιες αποψεις: Eιναι ευθυνη μας να μην παρεμποδιζουμε τον δρομο αλλα δεν ειναι ευθυνη του οδηγου να προσεχει τον δρομο... Οτι να ναι.

επισης πραγματικα θα ηθελα να δω καποιον εδω μεσα που να οδηγει θεωρωντας οτι "πισω απο καθε στροφη υπαρχει τοιχος"...

αν οντως συνεβαινε αυτο δεν θα επρεπε να αναπτυσουμε πανω απο 30-40 χλμ σε κλειστες στροφες και καμια 80αρα στις ανοιχτες. (με την προϋποθεση οτι θα ακινητοποιησουμε το οχημα)
    Ναι.. και εγω θα ηθελα να δω καποιον που δεν κανει "διηθησεις", στεκεται δηλαδη πισω απο τα αυτοκινητα στο φαναρι αλλα δεν...

Κανει νομιμη την διηθηση αυτο ?

μην ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.
    Καλυτερα να τα ξεχασετε γιατι εισαστε ημιμαθεις, θα δει τι γραφετε κανενας αλλος κ θα πληρωνει τζαμπα λεφτα σε δικηγορους..

Υγ. Φυσικα κ ειναι αδικο, σε ολους μας καποια στιγμη.. αν βρεθει ενας τσομπανης που περναει δρομο πιθανοτατα θα παθουμε το ιδιο, ο λογος ξερεις ποιος ειναι ?
    Οτι οδηγουμε ολοι περα απο εκει που βλεπουμε, η λυση δεν ειναι να χωσουμε φυλακη τον τσομπανη που περνουσε απο τον δρομο

Μαλλον πολλοι εδω μεσα δε διαφερετε απο αυτους που κοροιδευετε εκει εξω.
    Συνηθισαμε να φερομαστε,να σκεφτομαστε και να οδηγουμε λαθος, οποτε τωρα το σωστο και λογικο μας φαινεται κουλο.
    Φταιμε και εμεις,φταιτε και εσεις,φταινε κ οι αλλοι...

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Φταιω στο δικαστηριο δηλαδη ?

(Και αν δεν προλαβω να το βαλω ? Αν με την μηχανη σπασει η αλυσιδα κ μπλοκαρει ο τροχος ?)

Πρωτη φορα ακουω τετοιες αποψεις: Eιναι ευθυνη μας να μην παρεμποδιζουμε τον δρομο αλλα δεν ειναι ευθυνη του οδηγου να προσεχει τον δρομο... Οτι να ναι.
    .....

..... θα δει τι γραφετε κανενας αλλος κ θα πληρωνει τζαμπα λεφτα σε δικηγορους..

Υγ. Φυσικα κ ειναι αδικο, σε ολους μας καποια στιγμη.. αν βρεθει ενας τσομπανης που περναει δρομο πιθανοτατα θα παθουμε το ιδιο, ο λογος ξερεις ποιος ειναι ?
    Οτι οδηγουμε ολοι περα απο εκει που βλεπουμε, η λυση δεν ειναι να χωσουμε φυλακη τον τσομπανη που περνουσε απο τον δρομο

Ρε συ πανοπτικέ δεν είπε κανείς πως αυτός που οδηγεί δεν πρέπει να προσέχει τον δρόμο. Ούτε πως είναι ελεύθερος να παρανομεί διότι οι άλλοι θα προσέξουν να μην του συμβεί τίποτα. Η κοπέλα δεν είπε πως μάθαινε σούζα και δεν είδε τον γάιδαρο! Αν εσύ αφού έχεις πληρώσει διόδια, στην προσπάθειά να αποφύγεις τον μαλάκα που σε έκλεισε πέσεις σε λακκούβα στην αττική οδό χάσεις τον έλεγχο και σπάσεις το κεφάλι σου και την μηχανή σου, μετά από 5 μήνες ταλαιπωρίας τι θα πεις? "Δεν μου φταίει κανένας, εγώ φταίω που δεν προέβλεψα πως αν κάνω δεξιά για να αποφύγω τον μαλάκα θα έπεφτα σε λακκούβα"? Έπρεπε να το προβλέψεις και να κάνεις αριστερά ε?

Ούτε είπα τι μπορεί να αποδειχθεί σε δικαστήριο, αν η κοπέλα θα μπορέσει να αποζημιωθεί, ή κάτι άλλο!

Το αν εσύ θα κάνεις ή όχι μήνυση στην Αττική οδό είναι άλλο θέμα. Αν πιστεύεις πως μπορείς να βρεις το δίκιο σου ή άδικα θα πληρώσεις δικηγόρο (γιατί κανείς δεν κατέγραψε το γεγονός και η ΑΟ έκλεισε την λακκούβα 5 μήνες μετά) είναι αλλουνού Παπά ευαγγέλιο. Δεν μπορώ όμως εγώ να σου πω φίλε έφταιγες που δεν πρόβλεψες να κάνεις αριστερά!

Edit. Δεν με ενδιαφέρει να πάει ο τσομπάνος φυλακή. Εγώ θέλω να με αποζημιώσει κάποιος.

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    Μαλλον πολλοι εδω μεσα δε διαφερετε απο αυτους που κοροιδευετε εκει εξω.
    Συνηθισαμε να φερομαστε,να σκεφτομαστε και να οδηγουμε λαθος, οποτε τωρα το σωστο και λογικο μας φαινεται κουλο.
    Φταιμε και εμεις,φταιτε και εσεις,φταινε κ οι αλλοι...
    Όλοι φταίμε! Και αυτοί που δεν κάνουν λάθη φταίνε γιατί τα ανέχονται!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παίρνω ένα λιοντάρι και πάω να το στήσω στο Θησείο να κονομήσω κανένα φράγκο. Το λιοντάρι τρώει ένα παιδάκι μαζί με το χέρι της μαμάς που το κρατούσε. Εγώ δεν ήθελα να φάει το λιοντάρι το παιδάκι, ούτε είχα σκοπό να μείνει η κοπέλα δίχως χέρι και χωρίς παιδάκι.

Άθελά μας γίνονται τα περισσότερα ρε Σταύρο! Γιατί είμαστε όλοι μας εγκληματικά αμελείς.
    ρε συ Aποστολη στα περισσοτερα ατυχηματα δεν διωκεις ποινικα τον αλλον. ετσι ειθισται...

περναει ο αλλος stop-κοκκινο κλπ. αν εσυ δεν παθεις κατι, το μονο που θελεις ειναι να αποζημιωθεις. δεν μπαινεις στην διαδικασια να τον διωξεις ποινικα και να πληρωσει ΚΑΙ στο δημοσιο μια εξαγορασιμη ποινη επειδη αυτος εκανε μια μαλακια...καλως, κακως δεν ξερω αλλα ετσι ειναι...

πιθανοτατα αν ειμασταν γερμανια η ποινικη του διωξη να ηταν δεδομενη και να μην σε ρωταγαν στο δικαστηριο. εδω ομως ειναι βαλκανια...

καταλαβαινω το σκεπτικο σου παντως..

μπορουμε να κανουμε αλλιως?
    αμα προσπαθουμε να διορθωσουμε το καθε στραβο, μονο στο δρομο, θα παιζουμε μπουνιες ολη μερα.
    δε λεω οτι ειμαι αδιαφορος,αλλα οπως παμε σα λαος,δεν αλλαζει τιποτα.
    οσο και να προσπαθω να βαλω μυαλο στα παιδακια που πεταγονται και ολα τα γνωστα.
    αλλα απο που να ξεκινησουμε και που να τελειωσουμε?

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2014, 16:42
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2008, 15:30
  3. Σύγκρουση μοτο με περιπολικό
    από kaps στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2008, 14:44
  4. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2007, 19:21