Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 122

Θέμα: Dj...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    αν μιλούσα για εταιρεία ηχητικής κάλυψης δε θα είχα πρόβλημα να τα δώσω ,ΕΦΌΣΟΝ είχαν τα δικα τους μηχανήματα και ήταν επαγγελματίες ώστε στο τέλος να μου κόψουν και απόδειξη για τις υπηρεσίες τους.

Εδώ μιλάμε για ερασιτέχνη που θα χρησιμοποιήσει τα μηχανήματα του καταστήματος ,θα φάει τσάμπα και θα παντελώνιάσει και λεφτά χωρίς να δηλώσει τίποτα...

Οπότε όπως καταλαβαίνετε υπάρχει ζήτημα...

εξόν του ότι εχω κάποιες διαφορετικές απόψεις περί γάμου από τον μέσο ελληνα...

Ευχαριστω άπαντες για τις ευχές...

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Δεν γνωριζα οτιε ειναι ενας οποιοσδηποτε που θα παιξει μουσικη, χωρις καν δικα του μηχανηματα. Οκ τοτε, εχεις καθε λογο να μην θες να πληρωσεις! Και εγω τι ιδιο θα εκανα... Winamp Playlist τοτε!!!!
    .............

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
    σωπα ρε μεγαλε!! και ειναι λογος αυτος να μας πιανει για τα καλα τον κωλο ο καθε επαγγελματιας στον τομεα του γαμου??

κωστα η ωρα η καλη!

(και οταν πας για κουστουμι μην πεις οτι το θες για γαμπριατικο!)

Εαν αυτο ειναι κανα σοβαρο ποσο, για σοβαρο επαγγελματια, τοτε μαλλον δεν τα ξερεις καλα η δεν εχεις ακουσει ποσο μπορει να πληρωνετε.. Oποτε δεν αξιζει να μπω καν στην διαδικασια να εξηγησω παλι. Εγραψα εξαλλου και πιο πριν, για ποιους λογους μπορει καποιοι να παιρνουν τοσο.. Ας το αφησουμε ομως εδω διοτι ο ανθρωπος ζητησε μια πληροφορια και εμεις το γυρισαμε στις αντιπαραθεσεις με την μια... μεγαλε...

Adios
    .............

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chester24
    Εαν αυτο ειναι κανα σοβαρο ποσο, για σοβαρο επαγγελματια, τοτε μαλλον δεν τα ξερεις καλα η δεν εχεις ακουσει ποσο μπορει να πληρωνετε.. Oποτε δεν αξιζει να μπω καν στην διαδικασια να εξηγησω παλι. Εγραψα εξαλλου και πιο πριν, για ποιους λογους μπορει καποιοι να παιρνουν τοσο.. Ας το αφησουμε ομως εδω διοτι ο ανθρωπος ζητησε μια πληροφορια και εμεις το γυρισαμε στις αντιπαραθεσεις με την μια... μεγαλε...

Adios
    Χωρίς παρεξήγηση φίλε μου αλλα εγώ πχ πάω στην δουλειά μου και δουλέυω 8 ώρες οκ? Είμαι επαγγελματίας οκ? Χρησιμοποιώ τα μηχανήματα στον χώρο που δουλευώ οκ? παίρνω βία πια 37,5€ το 8ωρο. Και περνάω χάλια στην δουλειά μου μιας και εχω να κάνω με σοβαρές ασθένειες,θανάτους κλπ.
    Ο εξοπλισμός κοστίζει 1500€ ( οπότε σημαίνει οτι 5 φορές που θα τον χρησιμοποιήσω έχει βγάλει τα λεφτά του)
    Αν εγώ τον έχω ήδη χρησιμοποιήσει 5 φορές έχω 300€ καθαρό κέρδος έχω δίκιο?
    Απλα σε όσους είναι στον χώρο της διασκέδασης τύπου γάμος-βάπτιση κλπ υπάρχει το PS Μην σκεφτεσαι τα 300€!!!! Μια φορα παντρευεσαι!!!
    Με αυτό πρόφαση έρχεται ενα καπέλο απίστευτο δηλαδή. Δεν κάνουμε αντιπαράθεση, συζητάμε και εφόσον θές πείσε με οτι έχω λάθος.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    Κοίτα θέμα που ανοίχθηκε!!!
    Λοιπόν πάμε να τα βάλουμε κάτω.
    Εγώ παίζω μουσική σε γάμους 14 χρόνια!!!!
    Πάμε να υπολογίσουμε λίγο τα νούμερα

3 cd Pioneer x 550 ευρώ = 1650 ευρώ
    κονσόλα pioneer ή numark = 650 ευρώ
    4 ηχεία x 500 ευρώ = 2000 ευρώ (καλύπτουν άνετα αίθουσα 400 ατόμων)
    2 ενισχυτές x 650 ευρώ = 1300 ευρώ
    παρελκόμενα (βάσεις, καλώδια, προεκτάσεις, βαλίτσες μεταφοράς κονσόλας, cd και ενισχυτών γιατί είμαστε και επαγγελματίες και δεν τα στιβάζουμε χύμα) = περίπου 400 ευρώ.

Μέχρι στιγμής, το κόστος των μηχανημάτων για μια εκδήλωση μέχρι 400 άτομα, μας ανέρχεται στο ωραίο ποσό των 6000 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!

Μήπως πρόσεξε κανείς τι είπα???????????
    Μόνο το κόστος των μηχανημάτων!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δεν συνυπολογίζω ούτε το κόστος του μεροκάματου, το λιγότερο λιγότερο 100 ευρώ, αλλά και ούτε το σημαντικότερο κόστος όλων!!!!! ΤΗΝ ΔΙΣΚΟΘΗΚΗ!!!!!!!!!!!!

Εγώ προσωπικά, έχω σε κάθε γάμο μαζί μου περίπου τα 900 cd. Πολλά από αυτά είναι αγορασμένα από την General Music, δηλαδή γνήσια, πολλά αγορασμένα από πανηγύρια, δηλαδή ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΑ. Και πίστεψέ με, ο κόσμος που θέλει να χορέψει πραγματικά και να διασκεδάσει, τα πανηγύρια ζητάει και όχι τα γνήσια.

Όταν εγώ λοιπόν, έχω στη δισκοθήκη μου τραγούδια από τραγουδιστές ντόπιους (Ικαρία, Νάξο, Πάρο, Σάμο, Σαντορίνη, Γρεβενά, Κέρκυρα, Λιαβανάτες, Τραγάνα και δεν θυμάμαι κι εγώ από που αλλού έχω υλικό μέσα στην δισκοθήκη μου) το οποίο, ξαναλέω, ΔΕΝ υπάρχει στο εμπόριο, τότε δικαιούμαι να ζητάω 300 και 400 ευρώ για έναν γάμο.

Τώρα αν εσύ θες να τον κλείσεις ή όχι, δεν είναι απλά θέμα σου, αλλά πρόβλημά σου.

Γιατί στην περίπτωση γλέντι, υπάρχει μια παροιμία που ταιριάζει γάντι.

ΌΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΡΦΙ, ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ.

Ερμηνεία: Τι να το κάνω εγώ να μου στήσεις το καλύτερο catering που υπάρχει ενώ η μουσική σου δε λέει???
    Μετά από μια εβδομάδα, κανείς δεν θα θυμάται το φαγητό. Την μουσική θα θυμούνται όλοι.

Και όσο για το άλλο θέμα που έθιξες, σχετικά με τα μηχανήματα του μαγαζιού, εμένα προσωπικά είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει και θα σου εξηγήσω τον λόγο.

Για να έρθω να παίξω στον γάμο σου, με τα μηχανήματα του άλλου, θα πρέπει να αφήσω έναν άλλο γάμο με τα μηχανήματα μου.
    Εδώ έρχονται δυο θέματα.
    Έρχομαι σε σένα με 100-150 ευρώ και αφήνω έναν άλλον με 300 ευρώ.
    Άσε που δεν ξέρω και τι μηχανήματα θα βρω (το έπαθα στις Σπέτσες σε βάπτιση. Έχει το μαγαζί μου έλεγαν, βρε όχι θέλω τα δικά μου τους έλεγα, όχι δεν αφήνει το μαγαζί μου έλεγαν και όταν αρχίσαμε, μου έλεγαν δώσε γκάζια κι εγώ τους έλεγα πως είμαι τέρμα, δεν πάει άλλο. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε με το μαγαζί....)

Μπορείς να βρεις και με 100 ευρώ και με μηχανήματα. Θα αξίζει όμως??? (θυμίσου την παροιμία...)
    Προχθές πήγε μια κοπέλα στη δουλειά μου σε μια βάπτιση και ζήτησαν από τον Dj το απλό και κοινό και αυτονόητο τραγούδι, Στου παιδιού μου τη χαρά, σφάξαμε έναν κόκορα κι εκείνος δεν το είχε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καταλαβαίνεις για τι μιλάμε??? Dj εκδηλώσεων, πήγε σε βάπτιση και δεν είχε αυτό το κομμάτι???
    Εγώ το γ@αμημένο, το έχω σε 6 εκτελέσεις από διαφορετικούς τραγουδιστές και σε διαφορετικό άκουσμα ανά την Ελλάδα.
    Ε ναι ρε φίλε!!!!! Αυτό θα μου το πληρώσεις (σόρρυ για την ένταση) γιατί αν δεν το έχω θα ξενερώσει κόσμος.

Τα συμπεράσματα δικά σου φίλε μου, η ώρα η καλή, και τα υπόλοιπα αν θες, τα συζητάμε και κατ'ιδίαν.
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack

Ερμηνεία: Τι να το κάνω εγώ να μου στήσεις το καλύτερο catering που υπάρχει να η μουσική σου δε λέει???
    Μετά από μια εβδομάδα, κανείς δεν θα θυμάται το φαγητό. Την μουσική θα θυμούνται όλοι.

Αυτό ισχύει .

Τον δικό μου το γάμο όλοι τον θυμούνται και τον αναπολούν λόγο της μουσικής .

Μόνο εγώ θέλω να τον ξεχάσω και δεν μπορώ .

Καταρχήν να καλημερίσω και να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου στο ζευγάρι με το καλό.

Επειδή είμαι επαγγελματίας DJ και παράλληλα έχω δική μου εταιρία που αναλαμβάνει ηχητικές καλύψεις σε πάσης φύσεως εκδηλώσεις θα ήθελα να πω δυο πραγματάκια στο φίλο που παντρεύεται άλλα και σε κάποιους που τα 300€ τους φαίνονται υπερβολικά για μία επαγγελματική δουλειά.

Εάν λοιπόν είσαι από αυτούς που έχουν ξοδέψει ένα σωρό λεφτά για στολισμούς, μπομπονιέρες και προσκλητήρια (πράγματα που θα βρεθούν πολύ σύντομα στο καλάθι των αχρήστων),
    Εάν θέλεις να κάνεις ένα τραπέζι, έτσι για να πεις ότι έβγαλες την υποχρέωση, χωρίς να σε ενδιαφέρει αν θα περάσει καλά ή όχι ο κόσμος,
    τότε θα σου πρότεινα να ανοίξεις την Χρυσή Ευκαιρία. Υπάρχουν πάρα πολλά παιδάκια που προσπαθούν να βγάλουν τα τσιγάρα τους και προσφέρουν DJ με δικά τους μηχανήματα τύπου KODA (αξίας 50€/ηχείο), όλα μαζί πακέτο στην απίθανη τιμή μόνο των 100€.

Σε αυτή τη περίπτωση όμως να είσαι έτοιμος να αναλάβεις εξολοκλήρου και την ευθύνη της αποτυχίας της εκδήλωσης. Αν είσαι τυχερός μπορεί να βρεις και άνθρωπο που να έχει εμπειρία (μην φανταστείς πάνω από 10 γάμους/χρόνο). Αν αυτό μπορεί να θεωρηθεί εμπειρία..
    ΄
    Αν θέλεις έναν γάμο που θα τον θυμάται μέχρι και ο τελευταίος καλεσμένος σου, τότε φίλε μου θα πρέπει να απευθυνθείς σε επαγγελματία. Και τον επαγγελματία δεν θα τον πληρώσεις 100€. Γιατί πολύ απλά τα 100€ είναι το μεροκάματο που δίνει η εταιρία στον DJ που συνεργάζεται και ο οποίος DJ έχει αποδείξει τις ικανότητές του στην εταιρία, πριν προσληφθεί. Θα συμφωνήσω ότι στον κλάδο μας υπάρχουν επαγγελματίες που δεν ξέρουν τι ζητάνε. Ενδεικτικά θα σου αναφέρω ότι οι τιμές ποικίλουν και ξεκινάνε από 300€ και φτάνουν μέχρι και 800€ για τις ίδιες ακριβώς παροχές.
    Φυσικά και τα 800€ είναι ένα εξωφρενικά μεγάλο ποσό για μία μικρή δεξίωση γάμου, αλλά τα 300 € πίστεψε με είναι μία πάρα πολύ καλή τιμή για μία 100% επαγγελματική δουλειά και με εγγυημένη επιτυχία, αν αναλογιστείς πως η εταιρία έχει και κάποια λειτουργικά έξοδα.

Στη δική σου τώρα περίπτωση που ο χώρος έχει ήδη δικό του εξοπλισμό μπορείς να βρεις επαγγελματία με 200€ αν ψαχτείς λιγάκι. Τα 200€ ανάγονται σε 100€ ο DJ και 100€ η εταιρία που θα σου τον στείλει.

Αυτά τα ολίγα από εμένα αν και έχω ένα σωρό επιχειρήματα που μπορώ να σου δώσω γιατί θα έπρεπε να επιλέξεις επαγγελματία DJ. Θα έπρεπε όμως να γράφω μέχρι αύριο. Εάν σε ενδιαφέρει απλά να ακούσεις 5 πράγματα παραπάνω (όχι να κλείσεις δουλειά), στείλε μου ένα πμ να κανονίσουμε να περάσεις από το γραφείο να μιλήσουμε.

Εάν πάλι εξακολουθείς να πιστεύεις στο αρχικό σου ποστ, τότε δεν έχω παρά να σου ευχηθώ καλή επιτυχία.

Φιλικά,
    Στέλιος

για τα παιδια που απαντησαν σαν επαγγελματιες ,θελω να κανω μια και μονο ερωτηση?

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 'Η ΟΧΙ?

Συμφωνώ κι εγώ με τον xstelios. Λίγο πολύ, όσα είπα κι εγώ είπε.
    Μπορεί "ανταγωνιστής" μου, αλλά σωστά τα λέει.

Ειδικά αυτό με τα ηχεία KODA, ήταν τέλειο!!!

Να σαι καλά Στέλιο.
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

Πίστεψέ με σου είναι άχρηστη.
    Όπως και η απόδειξη που ια πάρεις από το μαγαζί, που δεν θα καλύπτει όλο το ποσο της δεξίωσης,
    Αν πάλι ΑΥΤΟΣ είναι ο διακαής πόθος σου και είσαι και διατεθειμένος να πληρώσεις και τον αναλογούν φόρο, τότε ναι, θα πάρεις!!!!!

για τα παιδια που απαντησαν σαν επαγγελματιες ,θελω να κανω μια και μονο ερωτηση?

Ένας από τους λόγους που κάποιος λέγεται επαγγελματίας είναι και ότι κρατάει μπλοκ αποδείξεων παροχής υπηρεσιών. Φυσικά λοιπόν και θα πάρεις απόδειξη εφόσον είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις + 23% ΦΠΑ

old school gixxer Το avatar του/της alex14

Με αποδειξη ειναι 450+

Για πολυ κοσμο τα 300 ειναι μισος μισθος

Κωστα, με το καλο
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Να τα δώσεις τα 300-400 αν είναι να κάνεις ανοιχτό γάμο Οκ , αλλά αφού θα είστε εσείς και εσείς σε κλειστό κύκλο ,με μηχανήματα το μαγαζί... δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να βρεις κανα γνωστό να σου κάνει τη δουλειά ή και από πλέι λίστ .

...Δεν πας και για το γλέντι του αιώνα .

Πάντως για τις τιμές που ακούστηκαν , θα συμφωνίσω . Εσύ όμως δεν πας για τέτοια εκδήλωση.

λοιπον κοιταξτε να δειτε πως εχει το πραγμα...

δεν δινω σε κανεναν τοσα λεφτα ,οταν μονο για το νυφικο της γυναικας μου ,που το ψαξαμε αρκετα πληρωσαμε 330 ευρω και το κοστουμι το δικο μου 200 ,συνολο 500...

μιλαμε για ενα τραπεζι 100 ατομων...το μπατζετ ειναι περιορισμενο,εχω τεραστια εξοδα και προσπαθω να σωσω χρηματα απο παντου...

δεκτο το οτι θα μου καψετε αποδειξη και μπραβο σας που ειστε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ,αλλα η γενικοτερη κατασταση του κοσμου ειναι τετοια που δεν μπορει να τα δωσει...

και γω πριν 2 χρονια εκανα μεσο ορο μεροκαματου 100ευρω...τωρα ο μεσος ορος ειναι τα 40...

εσεις γιατι ζητατε αμοιβες Π.Κ.(προ κρισης)?

ευχαριστω δε θα παρω...το μαγαζι που θα γινει το τραπεζι ειναι του θειου μου,ξερω τι μηχανηματα εχει,ξερω τι δυνατοτητα ηχητικης καλυψης εχουν τα μηχανηματα για την συγκεκριμενη αιθουσα και θα προσπαθησω να κανω τι δουλεια μου με τα λιγοτερα εξοδα.

Καλες δουλειες!!!

Εχω κανει τον DJ σε μαγαζια......... με show απο καλλιγραμμες δεσποινιδες ανατολικου μπλοκ κυριως :wacko: :wacko:

Αν και εχω χρονια σταματησει, ειναι σαν την μηχανη. Δεν το ξεχνας

Ερχομαι στο μπατσελορ..... τζαμπα

Η ωρα η καλη φιλος

ΥΓ. Θυμαμαι μια φορα που ειχε ερθει ενας γαμπρος με τα φιλαρακια του στο μαγαζι, να το διασκεδασουν το θεμα. Μετα απο καμια ωρα εσκασε η νυφη εκει κ εγινε της π0^*@#@$ :rotflmao: :rotflmao:
    Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΓΑΛΑΤΗΣ Dj;;;;
    από alximistis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2008, 12:43
  2. dj hyma
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2007, 15:02
  3. Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου είμαι dj
    από bonepeeler στο forum Συναντήσεις & βόλτες