+1Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
πέρνα πίσω και μαζί με το αυτοκίνητο και όχι πριν από αυτό .![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
πέρνα πίσω και μαζί με το αυτοκίνητο και όχι πριν από αυτό .![]()
Give me fuel, Give me fire
Έμπλεξες;Αρχικά δημιουργήθηκε από timman
Καλησπέρα! Ρε παίδες αν πέσει η μπάρα των διοδίων την ώρα που περνάμε ενώ έχουμε πληρώσει, τι γίνεται? Πληρώνουμε και τη μπάρα? Μου έτυχε τέτοιο περιστατικό κατά της επτάμιση το βράδυ στη γέφυρα του Ρίου και φοβάμαι ότι έμπλεξα.
Εσύ;
ΟΧΙ βέβαια,
αυτό δα μας έλειπε τώρα.
Αυτοί έμπλεξαν και πρέπει:
α) να σου πληρώσουν τη ζημιά και
β) να παρακαλούν να μην του %#%$*& περαιτέρω
H μπαρα κλεινει μολις ανιχνευσει οτι περασε οχημα.Αν εχεις πληρωσει και εχει ανοιξει τοτε και μιση ωρα να κατσεις ανοιχτη θα μεινει.Μολις περασεις θα κλεισει...
Για αυτο και ειναι μαλακια να περασεις διπλα απο αυτοκινητο,γτ παρα πολυ πιθανον να σκασει η μπαρα πανω στο αμαξι...Απο πισω του και παλι επικινδυνο ειναι γτ μπορει να την φας εσυ...
Γενικα,οσοι δεν γουσταρετε να πληρωνετε καλο ειναι να εχετε τα αρχιδια να το κανετε στα ισια και οχι να την πληρωσει καποιος αλλος...Περιμεντε την σειρα σας,προχωρησετε ,σηκωστε με το χερι την μπαρα και περαστε...
Δεν εχω κατι με καποιο ειτε πληρωνει ειτε οχι ε...![]()
Απλα το θεωρω κριμα να κανετε ζημια σε καποιον που δεν φταιει.Εγω ας πουμε οπου δεν θελω να πληρωσω περναω απο το teopass απο την ακρη της μπαρας χωρις καν να την πειραξω...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Γενικα,οσοι δεν γουσταρετε να πληρωνετε καλο ειναι να εχετε τα αρχιδια να το κανετε στα ισια και οχι να την πληρωσει καποιος αλλος...Περιμεντε την σειρα σας,προχωρησετε ,σηκωστε με το χερι την μπαρα και περαστε...![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Μωρέ κι εγώ αυτό κάνω αλλά έτυχε τώρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
......... περναω απο το teopass απο την ακρη της μπαρας χωρις καν να την πειραξω...![]()
Όντως η μηχανή χοράει από την άκρη να περάσει.
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...
Το Στόρυ είναι ως εξης. Ήμασταν τρία άτομα (τρις μηχανές). Ξεκινήσαμε το πρωί από τη Πάτρα, φτάσαμε στα διόδια της γέφυρας και για να μη βγάζουμε και οι τρις γάντια κτλ. πληρώνει ο ένας από εμάς και για τους τρις. Η μπάρα των διοδίων ήταν κλειστή. Η υπάλληλος μας κάνει νόημα να περάσουμε. Ανοίγει τη μπάρα, περνάμε και ακολουθεί ο φίλος που πλήρωσε με τα τρία αποκόμματα των εισιτηρίων.
Στην επιστροφή επειδή είχε αρκετή κίνηση, αποφασίσαμε να κάνουμε το ίδιο. Δίνει τα χρήματα ο πρώτος. Ανοίγει η μπάρα και πάμε οι άλλοι δύο να περάσουμε. Περνώντας εγώ κατεβαίνει η μπάρα . Σβήνω τη μηχανή και κατεβαίνω να ελέγξω τυχόν ζημιές. Σε κλάσματα δευτερολέπτου έρχεται υπάλληλος της Γέφυρα να τσεκάρει αν η μπάρα έπαθε ζημιά.
Βγάζω τη μηχανή στην άκρη και έρχεται ένας άλλος υπάλληλος να μου πει ότι το συμβάν πρέπει να καταγραφεί. Οk λέω να το καταγράψουμε. Μου ζητάει τα χαρτιά της μηχανής και το δίπλωμα χωρίς να με ρωτήσει αν χτύπησα, ή να με ενημερώσει για τη διαδικασία, θέλοντας να περιμένουμε κανά τέταρτο πάνω στο δρόμο μεσα στη παγωνιά (φυσούσε κιόλας), για να πάει στο κέντρο ελέγχου τα χαρτιά μου. Φυσικά εγώ αρνήθηκα να του τα δώσω. Έτσι λοιπόν περιμέναμε μέσα στο κρύο να έρθει άλλος υπάλληλος από το κέντρο ελέγχου να κάνει εκεί τη καταγραφή. Ήθελε να υπογράψω ότι κατά τη διέλευση με το όχημά μου προσέκρουσα στη μπάρα. Μα της λέω δεν έπεσα εγώ πάνω στη μπάρα, η μπάρα έπεσε επάνω μου. Με το ζόρι να υπογράψω, δε καταλάβαινε τίποτα.
Τελοσπάντων κάλεσα τη τροχαία. Ο τροχονόμος έκανε τη καταγραφή αλλά αρνήθηκε και ο ίδιος να τις δώσει τα χαρτιά μου. Μετά από κανα μισάωρο ακόμα μέσα στο κρύο τους τα έδωσα για να τελειώνει αυτή η ιστορία. Περίμεναν και τα παιδιά τόση ώρα….
Εννοείται πως για το αν εγώ χτύπησα, και τη ζημία η δική μου ούτε λόγος.
Στα διόδια δεν έχει κάμερες;
Να τους ζητήσεις ΕΓΓΡΑΦΩΣ και με αριθμό πρωτοκόλλου αντίγραφο της κασέτας της ημέρας εκείνης από την οποία αποδεικνύεται το συμβάν.
Επειδη και εμεις οταν ειμαστε 2-3 κ παμε καπου πληρωνει ο πρωτος,ΠΑΝΤΑ ο υπαλληλος μας ενημερωνει οτι πρεπει να περασουμε ενας-ενας και με ξεχωριστο ανοιγοκλεισιμο της μπαρας για τον καθενα. Απλα πεσατε σε μαλακισμενη υπαλληλο και ετυχε να μην το γνωριζετε και εσεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από timman
Το Στόρυ είναι ως εξης. Ήμασταν τρία άτομα (τρις μηχανές). Ξεκινήσαμε το πρωί από τη Πάτρα, φτάσαμε στα διόδια της γέφυρας και για να μη βγάζουμε και οι τρις γάντια κτλ. πληρώνει ο ένας από εμάς και για τους τρις. Η μπάρα των διοδίων ήταν κλειστή. Η υπάλληλος μας κάνει νόημα να περάσουμε. Ανοίγει τη μπάρα, περνάμε και ακολουθεί ο φίλος που πλήρωσε με τα τρία αποκόμματα των εισιτηρίων.
Στην επιστροφή επειδή είχε αρκετή κίνηση, αποφασίσαμε να κάνουμε το ίδιο. Δίνει τα χρήματα ο πρώτος. Ανοίγει η μπάρα και πάμε οι άλλοι δύο να περάσουμε. Περνώντας εγώ κατεβαίνει η μπάρα . Σβήνω τη μηχανή και κατεβαίνω να ελέγξω τυχόν ζημιές. Σε κλάσματα δευτερολέπτου έρχεται υπάλληλος της Γέφυρα να τσεκάρει αν η μπάρα έπαθε ζημιά.
Βγάζω τη μηχανή στην άκρη και έρχεται ένας άλλος υπάλληλος να μου πει ότι το συμβάν πρέπει να καταγραφεί. Οk λέω να το καταγράψουμε. Μου ζητάει τα χαρτιά της μηχανής και το δίπλωμα χωρίς να με ρωτήσει αν χτύπησα, ή να με ενημερώσει για τη διαδικασία, θέλοντας να περιμένουμε κανά τέταρτο πάνω στο δρόμο μεσα στη παγωνιά (φυσούσε κιόλας), για να πάει στο κέντρο ελέγχου τα χαρτιά μου. Φυσικά εγώ αρνήθηκα να του τα δώσω. Έτσι λοιπόν περιμέναμε μέσα στο κρύο να έρθει άλλος υπάλληλος από το κέντρο ελέγχου να κάνει εκεί τη καταγραφή. Ήθελε να υπογράψω ότι κατά τη διέλευση με το όχημά μου προσέκρουσα στη μπάρα. Μα της λέω δεν έπεσα εγώ πάνω στη μπάρα, η μπάρα έπεσε επάνω μου. Με το ζόρι να υπογράψω, δε καταλάβαινε τίποτα.
Τελοσπάντων κάλεσα τη τροχαία. Ο τροχονόμος έκανε τη καταγραφή αλλά αρνήθηκε και ο ίδιος να τις δώσει τα χαρτιά μου. Μετά από κανα μισάωρο ακόμα μέσα στο κρύο τους τα έδωσα για να τελειώνει αυτή η ιστορία. Περίμεναν και τα παιδιά τόση ώρα….
Απο εκει κ περα δε ξερω τι και πως,σου λεω απλα τι συμβαινει με τις μπαρες και πως δουλευουν...
Πες μου ότι ήταν μια ξανθιά ψιλογεματουλα η υπάλληλος...Αρχικά δημιουργήθηκε από timman
Αυτό πες μου μόνο...
Αυτό που έκανε είναι τελειώς άκυρο....
Πάντα ένας ένας περνάμε άχετα αν τα πληρώνει όλα ο ίδιος....
Αρχικά δημιουργήθηκε από timman
Βγάζω τη μηχανή στην άκρη και έρχεται ένας άλλος υπάλληλος να μου πει ότι το συμβάν πρέπει να καταγραφεί. Οk λέω να το καταγράψουμε. ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ χωρίς να με ρωτήσει αν χτύπησα, ή να με ενημερώσει για τη διαδικασία, θέλοντας να περιμένουμε κανά τέταρτο πάνω στο δρόμο μεσα στη παγωνιά (φυσούσε κιόλας), για να πάει στο κέντρο ελέγχου τα χαρτιά μου. Φυσικά εγώ αρνήθηκα να του τα δώσω. Έτσι λοιπόν περιμέναμε μέσα στο κρύο να έρθει άλλος υπάλληλος από το κέντρο ελέγχου να κάνει εκεί τη καταγραφή. Ήθελε να υπογράψω ότι κατά τη διέλευση με το όχημά μου προσέκρουσα στη μπάρα. Μα της λέω δεν έπεσα εγώ πάνω στη μπάρα, η μπάρα έπεσε επάνω μου. Με το ζόρι να υπογράψω, δε καταλάβαινε τίποτα.
Kατσε ρε φιλε....!!!! Απο που κι ως που θα σου ζητησει ο καθε τυχαιος υπαλληλος μιας ιδιωτικης εταιριας αδεια και διπλωμα!!!!....Απορω πως το αφησατε ασχολιαστο,θα μας τρελανουν ρε.....
ακυρο μολις διαβασα καλυτερα...γιατι να τους δωσεις τα χαρτια...; εισαι μεγα λαθος εδω...