Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 122

Θέμα: Dj...

Παλαιό μέλος
    Disclaimer: Με τα παρακάτω δεν καταφέρομαι στους επαγγελματίες και μη που ανέφεραν λεπτομέρειες της δουλειάς τους σε αυτό το θέμα. Τα ίδια έχω ακούσει πολλάκις ///
    ...
    ...
    ///

Από την πρώτη στιγμή που διάβασα το θέμα σκέφτηκα "...καλά, κατάπιε την αμοιβή που του ζήτησε ο φωτογράφος και κόλλησε στα 300 του dj???"
    Και μετά κατάλαβα ότι το είχες ξεχάσει.
    Ο γάμος και η βάπτιση στην Ελλάδα είναι τεράστια επιχείρηση.
    Και συνάμα ελεεινή. Έχει μάθει ο επαγγελματίας ότι το θύμα θα τα σκάσει γιατί "μια φορά παντρεύεσαι", γιατί ο πεθερός δε θέλει να χαλάσει χατήρια, γιατί μπροστά στα χιλιάρικα του νυφικού κανείς δε θα γκρινιάξει για 300 ευρώ...
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    όχι βέβαια όλοι, ούτε προσωπικά όσοι μίλησαν εδώ.
    Οι οποίο παρόλα αυτά δε ντράπηκαν να μιλήσουν για 300 μαύρα και αν τολμήσεις να αναφέρεις απόδειξη 50% πάνω (κυρίως γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν κόψει και ποτέ τους απόδειξη, όταν υποχρεώνονται βρίσκουν άλλον να κόψει...).
    Λες και πρέπει ο κάθε γαμπρός να πληρώνει κερατιάτικα αυτόν που θέλει να δουλεύει 4 φορές το μήνα και να βγάζει ένα μισθό (έστω κρίσης). Ο γαμπρός βέβαια δουλεύει κάθε μέρα για πολύ μικρότερα ποσά, αλλά χέστον, αυτός είναι μακάκας.
    Βασικά νομίζω ότι φίλε thread starter θα είχες κάνει γαργάρα την τιμή του dj αν είχες πάρει πρώτα προσφορά από φωτογράφο. Εκεί η απάτη είναι τετραψήφια...!!!
    Σου εύχομαι να ικανοποιήσεις λιγότερο τους ελεεινούς, να γελάσουν και να αισχροκερδήσουν στην πλάτη σου όσο το δυνατό λιγότεροι, να περάσετε τέλεια εκείνο το βράδι, αλλά κυρίως να είσαι καλά για μία ζωή με τον άνθρωπό σου και την οικογένειά σου.

ΥΓ αυτό με τα πόσα cd κουβαλάει ένας dj είναι για να εντυπωσιάζει με την ποικιλία του ή να δηλώνει την κουτοπονηριά του? Γιατί εγώ θα προτιμούσα τον τύπο με το φορητό και τους 3 εξωτερικούς δίσκους...ούτε στο 2000 να είμαστε... Α! και για τα έξοδα-κόπο . Τα απαραίτητα για τη δουλειά τους τα αγοράζουν μία φορά και λόγω τραγουδιών που παίζουν κρατάνε. Η εξειδίκευσή ...βασικά δεν ορίζεται καν αυτό στον τομέα, ούτε σχολές, ούτε διάβασμα. Σαν το πατίνι ένα πράγμα. Τα περισσότερα κομμάτια είναι κατεβασμένα-αντιγραμμένα και αυτά που έχουν ξοδευτεί για αγορά δίσκων είναι πολύ λιγότερα από τα χαρτονομίσματα που καταλήγουν στην τσέπη μετά από μερικά ... αφιερωμένα.

ΥΓ2. πολύ γουστάρω που όχι για dj αλλά ούτε για το νυφικό δε θα τα σκάνε σιγά σιγά οι υποψήφιες νύφες. Έχουν μάθει σιγά σιγά το ίντερνετ. Πριν ένα μήνα με έβαλε γνωστή να της πάρω νυφικό από Κίνα (στα πλαίσια του "δε βαμιέται, 100 ευρώ, αν είναι για τα σκουπίδια το πετάω, αν όχι κάνω την τύχη μου"). Όταν το είδα κουφάθηκα (αλλά υπέθεσα ότι απλά δεν είχα το απαραίτητο κριτήριο...). Όταν το φόρεσε -χωρίς φυσικά να πει τίποτα σε κανένα- έλαβε τρελά σχόλια. Όταν είπε σε λίγες κυράτσες πόσο το πήρε αμέσως η άποψή τους άλλαξε. Ψώνιαααααααααααααααααααααα (τις έτσουξε που της είχαν ήδη πει πόσο εντυπωσιακό ήταν και άρχισαν μετά την αποκάλυψη να φαντάζονται ατέλειες...ΛΟΛ!)

ΥΓ3. Ο dj ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να δημιουργήσει κέφι εκ του μη όντος. Μη βαυκαλίζεστε και μόνοι σας (για διαφήμιση κι εγώ μπορώ να λέω ότι ο Γιακούμπ από εμένα έμαθε, αρκεί να μιλάω σε μπούφους και να το έχω και στο χαρακτήρα μου βεβαίως)
    Μπορεί αντιθέτως να ξενερώσει και να χαλάσει μία βραδιά.
    Το κρασί έχει πολύ μεγαλύτερη επιτυχία από εσάς στο κέφι και επιπλέον δεν μπορεί καν να καταστρέψει τη διασκέδαση (σε αντίθεση με εσάς)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

Λουτρακιώτη welcome to the club!
    Για το ερώτημα! 3-4 Playlist και είσαι ΟΚ. Το καλύτερο κέφι σε τέτοιες καταστάσεις το έχω κάνει.
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    schumifer... ακριβώς όπως τα λες είναι και σου εύχομαι όταν το πάθεις, να μην αναπολείς έναν μ@λάκα με το ψευδόνιμο transalpblack και να λες μήπως τελικά είχε δίκιο????

Το γ@μημένο, 14 χρόνια επί 70 δεξιώσεις μέσο όρο το χρόνο, αγγίζω τις 1000!!!!

Όλο και κάποια εμπειρία θα έχω, όλο και κάποια τραγελαφηκά θα έχω ακούσει από ζευγάρια που πήγαν αλλού και από ζευγάρια που με ήξεραν και δεν τα κάλυψα γιατί ήμουν κλεισμένος και βρήκαν άλλον και ήταν μάπας.

Τέλος πάντων, γνώμη σας και γνώμη μας.

Δεν συνεχίζω άλλο την κουβέντα γιατί είναι ατέρμονη και δεν έχει αποτέλεσμα...
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
    schumifer... ακριβώς όπως τα λες είναι και σου εύχομαι όταν το πάθεις, να μην αναπολείς έναν μ@λάκα με το ψευδόνιμο transalpblack και να λες μήπως τελικά είχε δίκιο????

Όλο και κάποια εμπειρία θα έχω, όλο και κάποια τραγελαφΙκά θα έχω ακούσει από ζευγάρια που πήγαν αλλού και από ζευγάρια που με ήξεραν και δεν τα κάλυψα γιατί ήμουν κλεισμένος και βρήκαν άλλον και ήταν μάπας.

70*300=21.000 το χρόνο μαύρα.
    Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι σε ζηλεύω...Γιατί σίγουρα θα έχεις και πρωινή δουλειά.
    (δουλεύω καθημερινά και κάνω και 8 εφημερίες 24ωρες κατά μέσο όρο ανά μήνα. Βγάζω καθαρά λιγότερα από εσένα. Όλα καλά)

Α@! και αυτό που αναφέρεις για τους μάπες είναι αυτονόητο. Το ανέφερα εξάλλου και στο ... σεντόνι που έγραψα. Δεν μπορείς να δημιουργήσεις κέφι ως dj. Μόνο να το καταστρέψεις

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
    Λουτρακιώτη welcome to the club!
    Για το ερώτημα! 3-4 Playlist και είσαι ΟΚ. Το καλύτερο κέφι σε τέτοιες καταστάσεις το έχω κάνει.
    Χαλαρά , και θα τις ελέγχεις και από το κινητό σου on the fly!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    ...........

υγ.τρούπ ,μην ανησυχείς...δε θα ανοίξω και άλλο θρέντ για αναζήτηση φωτογράφου...
    οσο δεν τσακωνεστε εμενα δε με απασχολει.το πολυ-πολυ ο καπ10 να σου τη πει που ειναι γεροπαραξενος
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μπα, εμένα στα τέτοια μου

Εσείς παντρεύεστε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Μπα, εμένα στα τέτοια μου

Εσείς παντρεύεστε
    εκτος απο τον κωστα ποιοι αλλοι παντρευονται?

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Δεν ξέρω και δε με νοιαζει (αφου δεν ειμαι εγω )

Κώστα καλό κρεμασμα ρε μαν και μακριά απο περιττα εξοδα (μουσικές φωτο κλπ). Εχω βαρεθει να διαβαζω για τους "επαγγελματίες" του χώρου.

Διαβασα το θρεντ και πέθανα στα γέλια

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
    Disclaimer: Με τα παρακάτω δεν καταφέρομαι στους επαγγελματίες και μη που ανέφεραν λεπτομέρειες της δουλειάς τους σε αυτό το θέμα. Τα ίδια έχω ακούσει πολλάκις ///
    ...
    ...
    ///

Από την πρώτη στιγμή που διάβασα το θέμα σκέφτηκα "...καλά, κατάπιε την αμοιβή που του ζήτησε ο φωτογράφος και κόλλησε στα 300 του dj???"
    Και μετά κατάλαβα ότι το είχες ξεχάσει.
    Ο γάμος και η βάπτιση στην Ελλάδα είναι τεράστια επιχείρηση.
    Και συνάμα ελεεινή. Έχει μάθει ο επαγγελματίας ότι το θύμα θα τα σκάσει γιατί "μια φορά παντρεύεσαι", γιατί ο πεθερός δε θέλει να χαλάσει χατήρια, γιατί μπροστά στα χιλιάρικα του νυφικού κανείς δε θα γκρινιάξει για 300 ευρώ...
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    όχι βέβαια όλοι, ούτε προσωπικά όσοι μίλησαν εδώ.
    Οι οποίο παρόλα αυτά δε ντράπηκαν να μιλήσουν για 300 μαύρα και αν τολμήσεις να αναφέρεις απόδειξη 50% πάνω (κυρίως γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν κόψει και ποτέ τους απόδειξη, όταν υποχρεώνονται βρίσκουν άλλον να κόψει...).
    Λες και πρέπει ο κάθε γαμπρός να πληρώνει κερατιάτικα αυτόν που θέλει να δουλεύει 4 φορές το μήνα και να βγάζει ένα μισθό (έστω κρίσης). Ο γαμπρός βέβαια δουλεύει κάθε μέρα για πολύ μικρότερα ποσά, αλλά χέστον, αυτός είναι μακάκας.
    Βασικά νομίζω ότι φίλε thread starter θα είχες κάνει γαργάρα την τιμή του dj αν είχες πάρει πρώτα προσφορά από φωτογράφο. Εκεί η απάτη είναι τετραψήφια...!!!
    Σου εύχομαι να ικανοποιήσεις λιγότερο τους ελεεινούς, να γελάσουν και να αισχροκερδήσουν στην πλάτη σου όσο το δυνατό λιγότεροι, να περάσετε τέλεια εκείνο το βράδι, αλλά κυρίως να είσαι καλά για μία ζωή με τον άνθρωπό σου και την οικογένειά σου.

ΥΓ αυτό με τα πόσα cd κουβαλάει ένας dj είναι για να εντυπωσιάζει με την ποικιλία του ή να δηλώνει την κουτοπονηριά του? Γιατί εγώ θα προτιμούσα τον τύπο με το φορητό και τους 3 εξωτερικούς δίσκους...ούτε στο 2000 να είμαστε... Α! και για τα έξοδα-κόπο . Τα απαραίτητα για τη δουλειά τους τα αγοράζουν μία φορά και λόγω τραγουδιών που παίζουν κρατάνε. Η εξειδίκευσή ...βασικά δεν ορίζεται καν αυτό στον τομέα, ούτε σχολές, ούτε διάβασμα. Σαν το πατίνι ένα πράγμα. Τα περισσότερα κομμάτια είναι κατεβασμένα-αντιγραμμένα και αυτά που έχουν ξοδευτεί για αγορά δίσκων είναι πολύ λιγότερα από τα χαρτονομίσματα που καταλήγουν στην τσέπη μετά από μερικά ... αφιερωμένα.

ΥΓ2. πολύ γουστάρω που όχι για dj αλλά ούτε για το νυφικό δε θα τα σκάνε σιγά σιγά οι υποψήφιες νύφες. Έχουν μάθει σιγά σιγά το ίντερνετ. Πριν ένα μήνα με έβαλε γνωστή να της πάρω νυφικό από Κίνα (στα πλαίσια του "δε βαμιέται, 100 ευρώ, αν είναι για τα σκουπίδια το πετάω, αν όχι κάνω την τύχη μου"). Όταν το είδα κουφάθηκα (αλλά υπέθεσα ότι απλά δεν είχα το απαραίτητο κριτήριο...). Όταν το φόρεσε -χωρίς φυσικά να πει τίποτα σε κανένα- έλαβε τρελά σχόλια. Όταν είπε σε λίγες κυράτσες πόσο το πήρε αμέσως η άποψή τους άλλαξε. Ψώνιαααααααααααααααααααααα (τις έτσουξε που της είχαν ήδη πει πόσο εντυπωσιακό ήταν και άρχισαν μετά την αποκάλυψη να φαντάζονται ατέλειες...ΛΟΛ!)

ΥΓ3. Ο dj ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να δημιουργήσει κέφι εκ του μη όντος. Μη βαυκαλίζεστε και μόνοι σας (για διαφήμιση κι εγώ μπορώ να λέω ότι ο Γιακούμπ από εμένα έμαθε, αρκεί να μιλάω σε μπούφους και να το έχω και στο χαρακτήρα μου βεβαίως)
    Μπορεί αντιθέτως να ξενερώσει και να χαλάσει μία βραδιά.
    Το κρασί έχει πολύ μεγαλύτερη επιτυχία από εσάς στο κέφι και επιπλέον δεν μπορεί καν να καταστρέψει τη διασκέδαση (σε αντίθεση με εσάς)
    +1000

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack

Όλο και κάποια εμπειρία θα έχω, όλο και κάποια τραγελαφηκά θα έχω ακούσει από ζευγάρια που πήγαν αλλού και από ζευγάρια που με ήξεραν και δεν τα κάλυψα γιατί ήμουν κλεισμένος και βρήκαν άλλον και ήταν μάπας.

Φίλε μου αφού βλέπεις οτι η πλειοψηφία εδω μέσα θεωρεί οτι παίρνεις πολλά και μάλιστα μάυρα χρήματα για μια εργασία που δεν αξίζει τόσα όσο και να προσπαθείς να μας πείσεις.
    Και πώς να πείσεις πχ εμενα που δουλέυω 2-3 νυχτες, 1 κυριακή και 2 απόγεύματα την εβδομάδα και σε συνθήκες που ούτε να δείς δεν θές πόσο μάλλον να δουλέψεις και βγάζω τα μισά απ'όσα βγάζεις εσύ και δεν μπορώ να κρύψω ούτε 1€? Και παρόλο τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά που υπάρχουν στον χώρο μου.
    Αστο σου λέω γιατί δεν σε παίρνει. Εκμεταλεύσου το γεγονός οτι υπαρχει ακόμα αυτη η βιομηχανία της γαμοδιασκέδασης και σου δίνει τα λεφτά που ζητάς και βγάλε όσα μπορείς γιατί και αυτό θα αλλάξει σε λίγο μιας και ο κόσμος δεν θα έχει ουτε για μπομπονιέρες(άλλοι κλέφτες) να δώσει.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	muppet-show1.jpg 
Προβολές:	125 
Μέγεθος:	112,9 KB 
ID:	239021

ασταδιαλα ρε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Φίλε μου αφού βλέπεις ....... ουτε για μπομπονιέρες(άλλοι κλέφτες) να δώσει.
    Προφανώς η πλεοψηφία εδώ μέσα, δεν την έχει πατήσει και να αναρωτιέται, μήπως τελικά να έδινα αλλα 100 ακομη και να έπαιρνα τον άλλον?
    (γιατί τους τα έπρηξε ο κόσμος που δεν διασκέδασε)

Μάλλον τελικά όλοι εσείς κάνετε τα εύκολα γλέντια εδώ μέσα και συμβιβάζεστε ενώ εγώ έχω πέσει στα περίεργα γούστα-σόγια.

Δεν πειράζει. Ούτως ή άλλως, μαχαίρι στο λαιμό κανενός δεν μπαίνει.
    Είπα και νωρίτερα. Γνώμη σας και γνώμη μας.
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    αλλαζουν οι εποχες...

στο κοντινο παρελθον δεν μας ενοιαζαν τα εξοδα και ειμασταν σπαταλοι σε κατι τετοια...

πλεον τα σκεφτομαστε ολα...

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΓΑΛΑΤΗΣ Dj;;;;
    από alximistis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2008, 12:43
  2. dj hyma
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2007, 15:02
  3. Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου είμαι dj