Σελίδα 15 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516171819202565115 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 2014

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙΙ

Δε μλησα για ανικανότητα σε ατομικό επιπεδο.

Ανικανότητα διακυβερνησης (προφανως) εννοώ, δε φταίει μονο ο μανατζερ αλλα και τι δυναμικό έχει απο κατω...

Ειναι οι περισσότεροι δέσμιοι του βαθέος πασόκ και, ως εκ τούτου, λιγοι για να να πάρουν τις αποφάσεις που χρειάζονται.

Αλλα εξακολουθω να εκπλησομαι με την εχθρα προς το δημοψήφισμα... Σα να φοβαστε να αναλαβετε ευθυνες μου φαινεται...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Αλλα εξακολουθω να εκπλησομαι με την εχθρα προς το δημοψήφισμα... Σα να φοβαστε να αναλαβετε ευθυνες μου φαινεται...
    +πολλά
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Οταν ο περισσοτερος κοσμος ζητουσε να γινει δημοψηφισμα(-τα) και να παρει σημαντικοτατες αποφασεις για το μελλον της χωρας στο διαστημα που περασε, δε νομιζω οτι καταδεικνυει ανθρωπους που δισταζαν να αναλλαβουν ευθυνες, αλλα κυβερνηση που τους εχει γραμμενους στα @@δια της. Δεν τους δοθηκε ποτε η ευκαιρια και τωρα ακομα και ο πιο ηλιθιος αντιλαμβανεται το ατελεσφορο της διαδικασιας ενος δημοψηφισματος, οπου θα κλειθει να αποφασισει για το πως θα συνεχιστει μια κατασταση την οποια δεν επελεξε, αλλα του επιβληθηκε.

καθόλου , απεναντίας.

Το 3μηνο με παραξενεύει. Και γιατι δεν βάζει μια απλή ερώτηση...θέτε εκλογές ή όχι.Δευτέρα πρωί να γίνει

στην διάρκεια του 3μήνου, θα περαστεί η συμφωνία της 26/10;
    όταν βγει το Οχι θα πάει σε εκλογές;Ούτε ξεκαθαρίστηκε ούτε ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ
    τι 3μηνο που θα χαθεί πόσο σημαντικό είναι;
    και τέλος αυτό το 3μηνο τι συμφέροντα εξυπηρετεί;
    και γιατί βάζει μέσα το ερώτημα της ευρωζώνης (απλά στυγνός εκβιασμός)

οπότε δεν διαφωνούμε με το δημοψήφισμα...αλλά με τον τρόπο και τα ερωτήματα που μπαίνει...

και θα προτιμούσα και ενα 3ο ερώτημα....την απόφαση ΔΝΤ,μνημονίου η κυβέρνηση είχε την νομιμοποίηση να την πάρει ή ΟΧΙ; απλά και όμορφα ξεκάθαρα ερωτήματα
    (οπότε αν βγει ΟΧΙ ο επόμενος πρωθυπουργός είναι υποχρεωμένος να κυρήξει το χρέος απεχθές και να προβεί στις απαραίτητες ενεργειες, αλλά δεν βλέπω τέτοια ερωτήματα)
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Σα να φοβαστε να αναλαβετε ευθυνες μου φαινεται...
    ποιες ευθυνες δεν μας λες ομως...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Επιτέλους! Θα αποφασίσουμε για τις τύχες μας!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	executioner.jpg 
Προβολές:	176 
Μέγεθος:	112,9 KB 
ID:	239018

http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Δηλαδή τώρα θα μας εξηγήσει αναλυτικά ο γαπ τη συμφωνία, και όλες τις πτυχές της, και αμέσως μετά θα μας εξηγήσει, επίσης αναλυτικά τις συνέπειες της τυχόν καταψήφησης. (Επειδή άλλωστε, αυτός τις ξέρει) Και μετά θα μας βάλει να αποφασίσουμε.....

Βέβαια, με αυτή την κίνηση, πολεμάει το σύστημα εκ των εσω. Μήπως θυμήθηκε τις σοσιαλιστικές ρίζες του και είπε να σκοτώσει 2-3 τράπεζες? Τι να πει κανείς πιά.....

Τον έχουν κράξει όλα τα διεθνή μέσα. Και απο αύριο, και μέχρι να ψηφίσουμε, ότι ψηφίσουμε, θα φάμε τις σφαλιάρες που δεν φάγαμε εδώ και χρόννια.

Κάποιοι άγγλοι βέβαια, του έβγαλαν ήδη το καπέλο . Αλλωστε και εκεί ζαχαρώνουν δημοψήφισμα για έξοδο απο την Ευρώπη....

"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Ρε Ηλια σε παρατηρω στην γραφη σου και πραγματικα νομιζω οτι γραφεις απο καποια αλλη χωρα,ειδικα αυτο το υπεροπτικο στυλακι που ξερεις αλλα δεν λες ,ειλικρινα μου χει σπασει τα νευρα.

Δεν πειραζει ομως ,ο καθεις εχει τον ρολλο του εδω μεσα και εσυ τον κρατας με νυχια και με δοντια........

Ο κοσμος αλλαζει ειτε φοβαστε ειτε εχετε θαρρος και δεν αλλαζει με το παρακατω λινκ που θα βαλω,γιατι η παγιδα της εξουσιας παρασυρει πολλους φερεγυους ελπιδοφορους ανθρωπους .....

Αυτη η αλλαγη ξερω σιγουρα οτι δεν θα ρθει για την γεννια μου ,ελπιζω οτι θα ρθει για τα παιδια μου και ειμαι ακομα πιο σιγουρος οτι θα ρθει για τα παιδια των παιδιων μου.

Φιλουμπες.

http://www.epam-thess.net/category/epam/

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    [...]Δεν πειραζει ομως ,ο καθεις εχει τον ρολλο του εδω μεσα και εσυ τον κρατας με νυχια και με δοντια........[...]
    Ποιο ρόλο ρε μλκ Πανο κι εσυ;

Ελεος, ξεκόλα λιγο

Άκου "υπεροπτικό στυλάκι"
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Δημοψήφισμα και μαλακίες....Αυτοί παιδιά είναι εντελώς ανίκανοι και τυχοδιώκτες - θα μας καταστρέψουν εντελώς...
    Αν ήταν να κάνουν δημοψήφισμα αυτό επρεπε να γίνει πριν την είσοδό μας στο ΔΝΤ-Τρόικα το 2010.
    Τώρα δηλαδή θα ρωτήσουν τι ? Αν θέλετε να συνεχίσουμε να σας τον χώνουμε με προφυλακτικό ή χωρίς ?

Για μένα έχουν καταντήσει γελοίοι και επικίνδυνοι... Βλέπουν ότι είναι ανίκανοι να διαχειριστούν την κατάσταση και αντί να παραιτηθούν και να αφήσουν κάποιον άλλο να το κάνει βρήκαν το "κόλπο" του δημοψηφίσματος για να κερδίσουν μια παράταση της παραμονής τους στην εξουσία με κόστος όμως την καταστροφή της χώρας. Μέχρι να γίνει το δημοψήφισμα θα έχουν ξαναλλάξει τόσο πολύ τα δεδομένα που τότε θα παρακαλάμε να πετύχουμε αυτό που έχουμε τώρα... Δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι που να μην το βλέπουν...

Ειλικρινά δεν βλέπω άλλη λύση παρά την ΑΜΕΣΗ ανατροπή αυτής της ανίκανης κυβέρνησης είτε στα πλαίσια του Συντάγματος, είτε και έξω από αυτό...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ποιο ρόλο ρε μλκ Πανο κι εσυ;

Ελεος, ξεκόλα λιγο

Άκου "υπεροπτικό στυλάκι"
    Ενταξει....ξεκολησα.:wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    [...]Ειλικρινά δεν βλέπω άλλη λύση παρά την ΑΜΕΣΗ ανατροπή αυτής της ανίκανης κυβέρνησης είτε στα πλαίσια του Συντάγματος, είτε και έξω από αυτό...
    http://www.youtube.com/watch?v=Xtt0Mgr2nYc :wacko:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ηλία θα πρέπει να παραδεχτείς όμως πως ενα δημοψήφισμα,χωρίς γνώση είναι κάτι πολύ επικίνδυνο.
    Κανείς φυσικά δεν έχει εμπιστοσύνη σε ο,τι θα ακούσει απο τους κυβερνώντες κ ακόμα χειρότερα,απο όσα θα διαβάσει στο ιντερνετ κ θα ακούσει στα σκατοκάναλα που εξυπηρετούν συμφέροντα άλλα οχι δικά μας.

Έχεις μια καλύτερη ενημέρωση λόγω δουλειάς και αντικειμένου,αλλά άνθρωποι σαν και σενα είναι η μειοψηφία.Πως λοιπόν θ αποφασίσουμε κ τι νόημα έχει ενα δημοψήφισμα τώρα,με 2 επιλογές του στυλ μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα?Θα μου πεις δίναμε λαική εντολή κάθε 4 χρόνια.Αυτό μόνο κράτα για το δημοψήφισμα

Δεν πιστεύω οτι υπάρχει περίπτωση να φτάσουμε σε δημοψήφισμα,γιατί δεν πιστεύω οτι θα ρίσκαραν τόσο να αποτύχει αυτό που θέλουν.Κ φυσικά δεν μας έχουν εμπιστοσύνη,οτι θα είμαστε ΖΩΑ για πάντα.

Αρα καταλήγουμε ότι καλώς τόσα χρονια δεν κανουμε δημοψηφίσματα?

Αρα κακώς γκρινιαζαμε που δεν γινονταν και οι πράξεις των κυβερνώντων δεν ειχαν τη νομιμοποίηση του λαού;

Το δημοψήφισμα χωρι γνωση ειναι επικινδυνο, το ίδιο και το να ψηφιζεις καποιον επειδή σου τάζει λεφτα (2007, 2009)

Απλα πρέπει να αναλαβουμε τις ευθυνες μας. Το αν ειμαστε ικανοι ή οχι ειναι αλλο θεμα. Αν δεν ειμαστε, ας προσέχαμε. Στο κατω-κατω στις δημοσκοποήσεις (που ειναι μια ανέξοδη ερώτηση), το 60% διαφωνει με το κούρεμα του χρέους. Να δω εαν θα ταυτιστεί με αυτό, όταν η απαντηση στην ίδια ερώτηση θα εχει και επιπτώσεις.

Θάλεια, η "καλυτερη" ενημερωση που έχω οφειλεται στο οτι διαβαζω και ξεψαχνιζω τις ειδησεις. Δεν κανω κατι παραπανω απο αυτο που μπορει να κανει ο οποιοσδηποτε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •