Σελίδα 14 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 258

Θέμα: Απο subarakias τωρα και μηχανοβιος

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Τελικά ρε παιδιά ποιός την έχει μεγαλύτερη , οι κουτάκηδες ή οι μηχανάκηδες , ρε πατώνετε για βουλιάζετε ;
    Κι εσύ ρε κυρ-λοχαγέ , εντάξει , τα καλά αμάξια λένε χοντρά όπως και να το κάνουμε , και μπράβο σου που τα έχεις και τα προσέχεις και να'σαι καλά να τα χαίρεσαι , αλλά το βρίσκεις σωστό το στυλ "ντάξει μωρέ κι εσείς πιτσιρικάδες με τα κουβαδάκια σας αλλά καλά παιδιά φαίνεστε και σας κάνω παρέα";

Θέλεις να πεις ότι αποκλείεται να βλέπουμε τα αυτοκίνητα όπως εσύ βλέπεις το Gladius σου (και πολύ καλά κάνεις και το βλέπεις έτσι και μαγκιά σου) ;

Πολλοί από εμάς έχουμε και αυτοκίνητο και το γουστάρουμε και αυτό αλλά με άλλον τρόπο και για άλλον λόγο ο καθένας .
    Επίσης πολλοί έχουν και διάφορα άλλα χόμπυ . Δηλαδή κάποιος που βουτάει με αλεξίπτωτο θα έπρεπε να μπει στο φόρουμ και να πει "όσοι δεν έχετε πηδήξει με αλεξίπτωτο είσαστε κότες";

Τέλος αυτό με το "άλλο επίπεδο τεχνογνωσίας" , αφού είσαι μηχανολόγος , σαφώς και ξέρεις ότι δεν ισχύει . Η επιστήμη της ανάλυσης κινησεολογίας αναρτήσεων σε συνδυασμό με την μεταφορά βάρους και το πουσάρισμα ενός κινητήρα , είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολη στα moto gp όσο και στην F1 .
    Γι αυτό άλλωστε και η MV Agusta πάτωσε πριν λίγα χρόνια στα Superbikes , αν και με κινητήρα σχεδιασμένο από το τμήμα F1 της Ferrari . Ότι ακριβώς έκανε και ο κινητήρας της YAMAHA (Τoyota) στην F1 αντίστοιχα . Όσο για την αεροδυναμική , εκεί η τεχνογνωσία ανήκει στους αεροναυπηγούς και όχι στον μηχανοκίνητο αθλητισμό . Αν θες δε να δεις πραγματική πρωτοπορεία όσον αφορά τους ΚΕΚ , δες μηχανές πλοίων να πάθεις την πλάκα της ζωής σου .

Όσο για το αν είναι δυσκολότερο το να πας γρήγορα με αυτοκίνητο ή μηχανή , ξεκολλάτε οι μηχανόβιοι . Το όριο είναι όριο και φτάνεται το ίδια δύσκολα είτε οδηγάς αυτοκίνητο , είτε μηχανή , είτε τρέχεις στίβο είτε παίζεις μπάλα , είτε οτιδήποτε .

Για το αν ένα αυτοκίνητο υπερέχει σε κανονικές συνθήκες , κανείς λογικός άνθρωπος δεν αμφιβάλλει ότι το να ακολουθήσεις ένα τετρακίνητο JDM σε γλιστερό επαρχιακό στροφιλίκι ισοδυναμεί με απόπειρα αυτοκτονίας .

Ε , και ;
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Ο Sergeant εχει φαει ΤΟ κραξιμο απο τοτε που μπηκε.Δεν ειναι αναγκη νομιζω να βαζουμε στην κουβεντα 'απ'τα τρια το μακρυτερο' και 'εχω λεφτα,δεν εχεις'.Εμενα μ'αρεσει να συζητω τετοια θεματα,μη μου το χαλατε και τον διωξετε ρε σεις! Ας κρατησουμε την κοντρα στα τεχνικα θεματα και στα οδηγικα,τα αλλα ας τα αφησουμε.

Για την τεχνολογια των κινητηρων νομιζω παιδια η αληθεια ειναι στη μεση καπου.Ειπατε οτι ενας κινητηρας μηχανης φτανει τις 12000 στροφες.Ναι,αλλα δεν παιζει ρολο και σε αυτο το μεγεθος του εμβολου? Δηλαδη ειναι το ιδιο να κανεις ενα εμβολακι απο κινητηρα 800 κυβικων να στροφαρει στις 12000 με το να κανεις ενα εμβολο απο κινητηρα 3000 κυβικων? Απο τα λιγα που ξερω,η αδρανεια θα καθιστουσε την περιστροφη σε τετοια νουμερα εφιαλτη για τους κινητηρες αυτοκινητων.Αν θελετε να μιλησουμε για συνεισφορα σε τεχνολογια,ας θυμηθουμε οτι στα αυτοκινητα τα συστηματα υπερτροφοδοτησης εχουν κανει τα συγχρονα αυτοκινητα πολυ πιο ολιγαρκη σε καυσιμο και πολυ λιγοτερο ρυπογονα.Και εχουμε και τους κινητηες diesel,τα κιβωτια διπλου συμπλεκτη,ενεργητικες αναρτησεις και διαααφορα.

Αδερφέ που δημιούργησες το topic, καταρχήν σου εύχομαι να το χαρείς το gladius όσο γουστάρεις και προσοχή. ... Είναι πολύ όμορφη μηχανή!

Όσο για τις επιδόσεις, θα σου δείξω απλά 2 videos, για να αντιληφθείς πως τα πράγματα είναι δύσκολα για τα αυτοκίνητα, όσον αφορά το γκάζι, απέναντι στις μηχανές. Είναι 2 τελείως διαφορετικοί κόσμοι, ο καθένας έχει την κ@βλα του, τους γουστάρω και τους 2, αλλά χαίρομαι αλλιώς με την μηχανή, όπως και εσύ χαίρεσαι αλλιώς με το αυτοκίνητο. Όλα καλά λοιπόν!

http://www.youtube.com/watch?v=5ke_ENhbHiQ

http://www.youtube.com/watch?v=jWtd_NYD02M

Στο πρώτο βλέπεις ένα βελτιωμένο porsche από την 9ff, πολύ πιο δυνατό από το subaru σου, να τα βάζει με ένα gsxr 1000 δρομίσιο, με τα βασικά (φ.π.ε) και λίγα ζουμιά. Ακόμα και ρολλαριστά και για 1000 μέτρα, πάλι ξύλο είχε το πρόγραμμα. ...

Το δεύτερο είναι ένα ελληνικό busa, που ένα subaru δεν θα καταφέρει να το φτάσει ποτέ του. .... Και εννοείται πως το busa μπορεί να γίνει και +200 απ' ότι είναι εε. ...

Καλούς δρόμους αδερφέ! Προσοχή εκεί έξω. ... Να 'σαι καλά!
    Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
    καταλαβες μπομπιρα?

AXAXAXAXAXAXAXAXAXA
    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
    :rotflmao:

Λοχαγέ μου...
    Dura lex, sed lex.

Αρχαιολογικό μέλος Το avatar του/της tomy
    Πρώην συνάδελφε, είχα ένα ακριβό αυτοκίνητο και έχω οδηγήσει απο Μ5 εώς lotus exige s cup, την μηχανη που έχω τώρα όμως δεν την αλλαζα για κανένα! Όχι ότι δεν θα ήθελα να τα έχω στο γκαράζ μου αλλα μάλλον θα έμεναν εκει γιατί για μια βόλτα ή για πίστα θα πάρω την μηχανη μου! Όπως καταλαβαίνεις, εγω όπως κ αρκετοί εδω μέσα έχουμε συνειδητά μηχανές κ όχι απο ανάγκη! Όσο για την σύγκριση είναι σαν να λέμε ποιες είναι πιο "ωραίες", οι ξανθιες ή οι μελαχρινες, περί ορεξεως κολοκυθοπιτα!!
    Καταλήγοντας θέλω να πω ότι μάλλον είσαι σε λάθος forum, προτιμαμε τις μελαχρινές κ εσυ έχεις παντρευτεί κ έχεις κ για ερωμένη ξανθιες..
    Υ.Γ. Όσο για τις οδηγικες ικανότητες που απαιτούνται για να πάμε γρήγορα με τα δυο μέσα, ας πάμε στα κορυφαία πρωταθλήματα, με ένα κορυφαίο μονοθέσιο μπορει να πάρει πρωτάθλημα απο τον senna εώς τον massa, αντίθετα με κορυφαία μηχανη μπορει να εισαι stoner μπορει να είσαι και aoyama..

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tomy
    Πρώην συνάδελφε, είχα ένα ακριβό αυτοκίνητο και έχω οδηγήσει απο Μ5 εώς lotus exige s cup, την μηχανη που έχω τώρα όμως δεν την αλλαζα για κανένα! Όχι ότι δεν θα ήθελα να τα έχω στο γκαράζ μου αλλα μάλλον θα έμεναν εκει γιατί για μια βόλτα ή για πίστα θα πάρω την μηχανη μου! Όπως καταλαβαίνεις, εγω όπως κ αρκετοί εδω μέσα έχουμε συνειδητά μηχανές κ όχι απο ανάγκη! Όσο για την σύγκριση είναι σαν να λέμε ποιες είναι πιο "ωραίες", οι ξανθιες ή οι μελαχρινες, περί ορεξεως κολοκυθοπιτα!!
    Καταλήγοντας θέλω να πω ότι μάλλον είσαι σε λάθος forum, προτιμαμε τις μελαχρινές κ εσυ έχεις παντρευτεί κ έχεις κ για ερωμένη ξανθιες..
    Υ.Γ. Όσο για τις οδηγικες ικανότητες που απαιτούνται για να πάμε γρήγορα με τα δυο μέσα, ας πάμε στα κορυφαία πρωταθλήματα, με ένα κορυφαίο μονοθέσιο μπορει να πάρει πρωτάθλημα απο τον senna εώς τον massa, αντίθετα με κορυφαία μηχανη μπορει να εισαι stoner μπορει να είσαι και aoyama..
    Μόνο σε λάθος φόρουμ δεν είναι. Τουλάχιστον όχι αν δεν το πιστεύει ο ίδιος.

Edit. Αν δεν είναι αυτό εδώ το φόρουμ κατάλληλο να τον βάλει στον κόσμο των 2 τροχών τότε τι είναι?

Sent from me using a computer.

Moderator
    Ότι του λέτε τώρα δεν το καταλαβαίνει. Αφήστε τον να το ανακαλύψει μόνος του.
    Τώρα δεν πιστεύει πως κάποιοι δεν χρειάζονται τίποτε περισσότερο από μια ομπρέλα με ρόδες ενώ κάποιοι άλλοι ακόμα και αυτό το θεωρούν πολυτέλεια. Δεν θα πιστέψει πως πολλοί, ακόμα και αν μπορούσαν να έχουν ένα γκαράζ γεμάτο με μηχανές, δεν θα είχαν παραπάνω από 1 αυτοκίνητο και αυτό για να πηγαίνει η γυναίκα τους τα παιδιά στο σχολείο.
    Θα προβληματιστεί όμως όταν δει κάποιους να διασχίζουν την Ελλάδα με βροχή για ψύλλου πήδημα. Τους τρελοκρητικούς που διασχίζουν το Αιγαίο σε κάθε ετήσια γιατί τους αρέσει να βλέπουν τις μηχανές στον καθρέφτης τους να σχηματίζουν τρενάκι. Αυτούς που καταβάλουν προσπάθεια να ξεκολλήσουν τον κώλο τους απ' την σέλα στα 36ωρα οδοιπορικά αντοχής. Αυτές που οδηγούν όλη μέρα σκυφτές και με σέλα πιο σκληρή και από αμόνι. Θα διαβάσει τα ταξιδιωτικά του uriah heep του road spirit, του καπετάνιου και τόσων άλλων. Τα οδοιπορικά του Spyrou, τις βόλτες του Vstromer κτλ κτλ κτλ. Και τότε θα είναι πιο εύκολο να πιστέψει πως όλα τα κουτιά μας φαίνονται ίδια. Ίσως ακόμα και να καταλάβει τον λόγο που συμβαίνει αυτό.
    Γιατί τώρα αν του πεις πως κάποιος από εδώ μέσα γύριζε στις Ινδίες για 2.5 χρόνια με xr250 η ένας άλλος πήγε στο north cape με βέσπα, δεν θα το πιστέψει. Αν του πούμε πως δυο άλλοι γύριζαν επί 20 μέρες στην Νορβηγία, κι ούτε μία δεν σταμάτησε να βρέχει, θα υποθέσει πως το μετάνιωσαν και θα το θεωρήσει υπερβολή αν ακούσει πως όχι μόνο δεν το μετάνιωσαν αυτοί, αλλά και οι υπόλοιποι τους ζηλεύουν.

Τώρα ξέρει πως έχουμε τις μηχανές μας όπως έχει αυτός το αμάξι του αλλά δεν γνωρίζει τον λόγο. Και λογικό είναι! Ούτε να στρίβει δεν ξέρει ακόμα.

GrSniper τα παραπάνω μπορεί να τα λέω στη νύφη αλλά καλό είναι τα ακούει και η πεθερά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    ..
    Ανθυπολοχαγε να σου γνωρισω την Ερρικα, εχετε κοινα, τελειωμενη δικηγορος

ΧΑΧΑαχχαΧΑ

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Ανθυπολοχαγε να σου γνωρισω την Ερρικα, εχετε κοινα, τελειωμενη δικηγορος

ΧΑΧΑαχχαΧΑ
    +1

Σα με πολλούς δεν συμφωνείς εσύ τώρα τελευταία? Πρέπει να το κοιτάξεις αυτό!

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    +1

Σα με πολλούς δεν συμφωνείς εσύ τώρα τελευταία? Πρέπει να το κοιτάξεις αυτό!

WTF

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    AXAXAXAXAXAXAXAXAXA
    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
    :rotflmao:

Λοχαγέ μου...

:rotflmao: :rotflmao: Τρελάρα!

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    WTF
    Μη το παίρνεις κατάκαρδα, πλάκα κάνουμε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    βαλτε σταρ να δειτε εναν κορκολειδα 10 μετρα..
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Εγω βλεπω τον αλλο κορκοδιλο στο μεγκα...

Υγ. που ειναι ο ανθυπασπιστης να μας πει κανα κορυφαιο παλι

Παρόμοια θέματα

1. Διόδια ... και πάλι γκρίνια απο μένα τώρα..
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2009, 07:02
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2005, 19:29
  3. ...από βόλτα Αράχοβα και Πορτο Γερμενό
    από Valentino_Ptossi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 13:00
  4. Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 20:41
  5. Τώρα και αεροπλάνο από τη Honda!