Sleuth (1972) θα ελεγα... με προλαβαν.
Sleuth (1972) θα ελεγα... με προλαβαν.
When you're feeling low and woozy
Slap a fresh clip in your Uzi
Και μιας και θυμήθηκα μια από τις πιο αρρωστημένες ταινίες με ένα εκπληκτικό soundtrack...
Funny games
Α! η μουσική είναι τζαζ και όχι κάτι άλλο να έχετε υπόψιν.....
loyfa ke paralagi to de kanis?
Το 1ο αριστούργημα;Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Το 2ο με τη πολύ πλάκα;
Ή κάποιο από τα επόμενα σκουπίδια (και τη σειρά εννοώ)
Ναι...αδιαφορη ταινια,μπερδεμενη αρκετα κατα τη γνωμη μου και χωρις ιδιαιτερες στιγμες γελιου.Πολυ μετρια,δεν τη συστηνω!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Όχι βρε μικρουλάκο μου, δώστης άλλη μια ευκαιρία προσεχώς, θα αλλάξεις γνώμη σίγουρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Ναι...αδιαφορη ταινια,μπερδεμενη αρκετα κατα τη γνωμη μου και χωρις ιδιαιτερες στιγμες γελιου.Πολυ μετρια,δεν τη συστηνω!
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Όχι βρε μικρουλάκο μου, δώστης άλλη μια ευκαιρία προσεχώς, θα αλλάξεις γνώμη σίγουρα.Δεν παιζει!
![]()
to telefteo re paidia....
dld petamena 8a pane ta isitiria simera?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα το διαπιστωσεις μονος σου συντομα και θα μας πειςΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
to telefteo re paidia....
dld petamena 8a pane ta isitiria simera?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βλεποντας το Loufa kai parallagi (1984), ακομα και σημερα, ταυτιζεσαι με τους χαρακτηρες. Ειναι διαχρονικο.
Το Loufa kai parallagi 2 (2005) ειναι μαλλον propaganda film. Αναξιο λογου.
Το Loufa kai parallagi 3 (2011) μαλλον πεταμενα λεφτα θα ειναι. Δεν το ειδα. Αλλα το βρισκω απιθανο να μην ειναι τελειως αηδια.
+ 1984Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
Βλεποντας το Loufa kai parallagi (1984), ακομα και σημερα, ταυτιζεσαι με τους χαρακτηρες. Ειναι διαχρονικο.
Το Loufa kai parallagi 2 (2005) ειναι μαλλον propaganda film. Αναξιο λογου.![]()
Δυστυχώς ο Περάκης προσπαθεί να επαναλάβει τον εαυτό του και τις μεγάλες του επιτυχίες με οικτρά μάλλον αποτελέσματα εάν συγκρίνεις το τότε με το τώρα...Μπήκε στην πιασάρικη λογική να γυρίσει μια νέα "Λούφα και παραλλαγή" που μόνο κατ' όνομα έμοιαζε με την αρχική, ενώ με τη νέα του ταινία, προσπαθεί να αντιγράψει το Bios και πολιτεία, όπου οι χαρακτήρες της "Λούφας" συναντιόνται μετά από 20 χρόνια. Από το '90 και μετά η προσωπική μου άποψη είναι πως ο Περάκης γυρίζει από αδιάφορες έως γελοίες ταινίες όπως το ανεκδιήγητο "Η Λίζα και όλοι οι άλλοι" και το "Ψυχραιμία" με τη Τζούλια την κατεστραμμένη...
siga re paidia na gelasoyme pame ti propagandes ke anakiotites ke trixes katsares lete......
Μηπως ο Νικος Περακης ειναι ο Ελληνας George Loucas?