Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: τυχερη παρεα

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας

τυχερη παρεα

αμα σε θελει η τυχη μονο? η ειχαν καλες αποστασεις? και αν οχι ποιες ειναι οι καλυτερες θεσεις αποστασεις που χρειαζονται για την ασφαλεια μιας βολτας?
    με αφορμη αυτο,ας μιλησουμε λιγο και για τους βασικους κανονες σε διαδρομες ανω του ενος..

http://www.youtube.com/watch?v=LeJn9...eature=related
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Όσον αφορά τις αποστάσεις θα έλεγα να είναι αυτή η οποία σου δίνει περιθώριο αντίδρασης οτι και αν γίνει μπροστά σου. Όχι ρόδα ρόδα δηλαδή.

Για τις θέσεις πάνω στο οδόστρωμα το γνωστό ζικ ζακ είναι το καλύτερο.. Όχι ο ένας πίσω από τον άλλο, όχι ο ένας δίπλα στον άλλο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	group_ride.jpg 
Προβολές:	450 
Μέγεθος:	40,5 KB 
ID:	239133
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Τι σχέση έχουν οι αποστάσεις με το βίντεο?
    Life begins at 45°.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    Τι σχέση έχουν οι αποστάσεις με το βίντεο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
    ...
    με αφορμη αυτο,ας μιλησουμε λιγο και για τους βασικους κανονες σε διαδρομες ανω του ενος..
    [/url]
    Sent from me using a computer.

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Όσον αφορά τις αποστάσεις θα έλεγα να είναι αυτή η οποία σου δίνει περιθώριο αντίδρασης οτι και αν γίνει μπροστά σου. Όχι ρόδα ρόδα δηλαδή.

Για τις θέσεις πάνω στο οδόστρωμα το γνωστό ζικ ζακ είναι το καλύτερο.. Όχι ο ένας πίσω από τον άλλο, όχι ο ένας δίπλα στον άλλο.
    Κι' εμένα έτσι μου φαίνεται πως είναι σωστό με μόνη παρένθεση πως νομίζω οτι θα έπρεπε το περιθώριο αντίδρασης να είναι λίγο μεγαλύτερο (π.χ 3+ δε/τα).
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Κι' εμένα έτσι μου φαίνεται πως είναι σωστό με μόνη παρένθεση πως νομίζω οτι θα έπρεπε το περιθώριο αντίδρασης να είναι λίγο μεγαλύτερο (π.χ 3+ δε/τα).
    Συμφωνώ, γιαυτό και το άφησα γενικό στην πρώτη πρόταση ανάλογα με την περίσταση και το πόσο άνετα νιώθει ο καθένας.

Εξάλλου παίζει ρόλο και η ταχύτητα που θα έχει το γκρουπ για να μιλήσεις για στάνταρ δευτερόλεπτα.Ενδεικτική η φωτό.

joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Εξάλλου παίζει ρόλο και η ταχύτητα που θα έχει το γκρουπ για να μιλήσεις για στάνταρ δευτερόλεπτα.
    Α... οκ

μηπως.. λεω μηπως... δεν παιζει ρολο η ταχυτητα, γιαυτο λεμε δευτερολεπτα (κ οχι μετρα ?)

Εξάλλου παίζει ρόλο και η ταχύτητα που θα έχει το γκρουπ για να μιλήσεις για στάνταρ δευτερόλεπτα.
    Γι'αυτό δίνει δευτερόλεπτα και όχι μέτρα, ώστε να αυξάνεται η απόσταση ασφαλείας όσο αυξάνεται η ταχύτητα. Μια χαρά είναι η φωτό :P 3 δευτερόλεπτα, με ταχύτητα 100 χλμ/ώρα, είναι - περίπου - 100 μέτρα απόσταση. Δεν είναι γκρουπ αυτό...

Το ζιγκ-ζαγκ βοηθάει στο να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο το γκρουπ και για κανένα άλλο λόγο. Μπορεί κάλλιστα να είναι ο ένας πίσω από τον άλλον (όπως κάναμε προχτές), με διπλάσια απόσταση μεταξύ τους. Εξαρτάται το δρόμο βασικά. Δεν έχεις πάντα την πολυτέλεια του πλάτους. Σε αυτοκινητόδρομο, ότι δείχνει η φωτό.
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Α... οκ

μηπως.. λεω μηπως... δεν παιζει ρολο η ταχυτητα, γιαυτο λεμε δευτερολεπτα (κ οχι μετρα ?)
    Δεν το εννοούσα με έννοιες φυσικής. Απλά εγώ αισθάνομαι πιο άνετα να έχω μεγαλύτερη απόσταση από τον μπροστά όσο ανεβαίνουν οι ταχύτητες.

Τώρα είτε σε δευτερόλεπτα, είτε σε μέτρα, όπως θέλεις εσύ μέτρα το.

Γι'αυτό δίνει δευτερόλεπτα και όχι μέτρα, ώστε να αυξάνεται η απόσταση ασφαλείας όσο αυξάνεται η ταχύτητα. Μια χαρά είναι η φωτό :P 3 δευτερόλεπτα, με ταχύτητα 100 χλμ/ώρα, είναι - περίπου - 100 μέτρα απόσταση. Δεν είναι γκρουπ αυτό...

Το ζιγκ-ζαγκ βοηθάει στο να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο το γκρουπ και για κανένα άλλο λόγο. Μπορεί κάλλιστα να είναι ο ένας πίσω από τον άλλον (όπως κάναμε προχτές), με διπλάσια απόσταση μεταξύ τους. Εξαρτάται το δρόμο βασικά. Δεν έχεις πάντα την πολυτέλεια του πλάτους. Σε αυτοκινητόδρομο, ότι δείχνει η φωτό.
    Στο πρώτο νομίζω εξήγησα πως το εννοώ αν και ο άλλος χτυπιέται. Συμφωνώ σε αυτό που λες.

Το ζιγκ ζαγκ σου δίνει περισσότερο χώρο και μπροστά σου και πίσω σου για οτιδήποτε χρειαστεί από το να είσαι δίπλα-δίπλα με κάποιον ή κολλημένος πίσω του.

Μια λακούβα να θες να αποφύγεις και θα χτυπήσεις τον διπλανό.

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Καλά κανει και χτυπιέται ο πανοπτικός αλλα να μην το κάνουμε θεμα

Εγω παντα αφηνω απο τον μπροστά απόσταση ικανή στο να ακινητοποιήσω το όχημά μου αν γινει κατι στραβο. Αυτη η αποσταση, εμπειρικα και μονο βρισκεται...
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Στο πρώτο νομίζω εξήγησα πως το εννοώ αν και ο άλλος χτυπιέται. Συμφωνώ σε αυτό που λες.

Το ζιγκ ζαγκ σου δίνει περισσότερο χώρο και μπροστά σου και πίσω σου για οτιδήποτε χρειαστεί από το να είσαι δίπλα-δίπλα με κάποιον ή κολλημένος πίσω του.

Μια λακούβα να θες να αποφύγεις και θα χτυπήσεις τον διπλανό.
    Διαβάζεις τι γράφουμε? :P

1 δευτερόλεπτο είναι 1 δευτερόλεπτο. Αν πηγαίνεις με 50 χλμ/ώρα σημαίνει 14 μέτρα απόσταση ασφαλείας. Αν πηγαίνεις με 100 είναι 28 μέτρα. Αν πηγαίνεις με 200 είναι 56 μέτρα. Δεν καταλαβαίνω πως ακριβώς μπορείς να εννοείς κάτι άλλο :P

Δεν είπα πουθενά να είσαι δίπλα-δίπλα ή κολλημένος. Είπα ότι αν δεν χωράς σε ζιγκ-ζαγκ (δεν έχουν όλοι οι δρόμοι 2 μέτρα πλάτος ανά λωρίδα), μπορείς κάλλιστα να έχεις το γκρουπ σε μια νοητή ευθεία, κατά μήκος του δρόμου, ΑΛΛΑ διπλασιάζοντας την απόσταση μεταξύ μοτοσυκλετών. Βλέποντας την εικόνα σου δηλαδή, αντί για 1 δευτερόλεπτο, το κάνεις 2 δευτερόλεπτα. Είναι ακριβώς το ίδιο.
    Life begins at 45°.

Διαβάζεις τι γράφουμε? :P

1 δευτερόλεπτο είναι 1 δευτερόλεπτο. Αν πηγαίνεις με 50 χλμ/ώρα σημαίνει 14 μέτρα απόσταση ασφαλείας. Αν πηγαίνεις με 100 είναι 28 μέτρα. Αν πηγαίνεις με 200 είναι 56 μέτρα. Δεν καταλαβαίνω πως ακριβώς μπορείς να εννοείς κάτι άλλο :P
    Εγώ διαβάζω και είπα ήδη πως συμφωνώ και με τους δυο.

Αλλά είπα για μένα όσο αυξάνεται η ταχύτητα θέλω να μεγαλώνει και η διαφορά δευτερολέπτων. Δεν με νοιάζει αν από 14 μέτρα γίνει 28 ή 56 με ενδιαφέρει από 1 δ/λεπτο να γίνει 2-3... Σε όσα μέτρα παραπάνω και αν μεταφράζεται αυτό.

Για ΜΕΝΑ πάντα μιλάω.

Εγώ διαβάζω και είπα ήδη πως συμφωνώ και με τους δυο.

Αλλά είπα για μένα όσο αυξάνεται η ταχύτητα θέλω να μεγαλώνει και η διαφορά δευτερολέπτων. Δεν με νοιάζει αν από 14 μέτρα γίνει 28 ή 56 με ενδιαφέρει από 1 δ/λεπτο να γίνει 2-3... Σε όσα μέτρα παραπάνω και αν μεταφράζεται αυτό.

Για ΜΕΝΑ πάντα μιλάω.
    Χμ οκ το δέχομαι. Ομολογώ δεν το κατάλαβα από το προηγούμενο ποστ. Είσαι της γεωμετρικής αύξησης λοιπόν.
    Life begins at 45°.

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    I come in peace brothers

Πιάστε μια μπύρα και μονιάστε
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νέο FZ6 στην παρέα...
    από THEOD στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2004, 13:40
  2. Παρέα για καλοκαιρινό ταξίδι
    από panosram στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2004, 12:53
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2003, 15:30
  4. TRAIL RIDE, θα ερθει τελικα κανεις για παρέα?
    από SeNNinhA στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 17:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF