Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 111

Θέμα: Savvato Brady.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    ego ime sigouros oti tora i gkomena pou tis efage apo ton tipo 8a ton erotefti pali sfodra 8a kovi fleves gia parti tou..
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

prepi na kseroume oloi oti imaste ipef8ini gia tis praksis mas
    ke an prepi na tis fas kapios prepi na stis vreksi
    pantos min pistevete oti kanete kala pou to pezete politismeni ke sosti genika
    mia gineka otan se vlepi mal8ako se pernai gia dilo
    malakia tous esi tous ferese me storgi ke aftes se pernane gia floufli ala etsi ine..:rotflmao: :rotflmao:

pantos apo es8itiki apopsi den ine oreo na vlepis enan andra na derni mia gineka

protimotero ine na tis skizis ta rouxa na tin katouras ke na tis rixnis ke enan emeto...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ke episis to sosto den iparxi akoma
    imaste oloi oti katsi opote min psaxneste...
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    το λυπηρο της υποθεσης ....ο κερατας το μαθαινει παντα τελευταιος...
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    δεν επρεπε να αφησουν να χτυπησει τη κοπελα? (που εκανε τη πουτανια) και το παιδι, που δε φταιει σε τιποτα, επρεπε να τις φαει?

ps
    επαψα να ειμαι ιππότης απο τοτε που έπαψαν να υπαρχουν πριγκίπισσες

επαψα να ειμαι ιππότης απο τοτε που έπαψαν να υπαρχουν πριγκίπισσες

Sofotato...
    Kratao edo kai polla xronia sofa logia apo diaforous. s'afto tha grapso idi
    H ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΑΛΩΤΟ

Κουτάκιας όνομα και πράμα Το avatar του/της nikolai
    Τι να πω και εγω που μετά από 8 χρόνια σχέσης και αφού είχαμε χωρίσει λίγες εβδομάδες (φιλικά από το μέρος μου) τυχαίως βρέθηκε στο δρόμο μου η πρώην με το νύν και μου την έπεσε ο νυν? Οδηγούσε ο νυν το αμάξι που είχα διαλέξει εγω, που το είχα παραλάβει εγω και που το είχα στρώσει εγω. Για τη γκόμενα δεν θα πω τίποτα γιατί τελικά δεν άξιζε (το διαπίστωσα μετά από 8 χρόνια όμως ο τριμάλακ@ς).

Μου την έπεσε ο κακομοίρης στα ύπουλα μου έσπασε τη μύτη (με κουτούλησε το ζώον) και όμως το μόνο που έκανα ήταν να τον ακινητοποιήσω (του χτύπησα και το κεφάλι πάνω στο αμάξι μου ο βλάκας 3 φορές - 260 ευρά ζημιά στο φανοποιείο). Αυτή δεν την ακούμπησα καν.

Ένα πράμα έχω να πω ούστ ΠΟ#Τ@ΝΕ$ !!! (Δεν είναι όλες αλλά άντε να βρεις τη σωστή!)
    Κουτί κουτί κουτί...
    και τι κουτί κουτί...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ξέρετε τι μου αρέσει;...

όλους αυτούς που λένε , γιατί τον αφήσατε... δεν έπρεπε να το κάνει ,...έπρεπε να είναι κύριος και τα ρέστα...

Δεν διαφωνώ... αλλά ελάτε στην θέση του θύτη... που είναι και θύμα...

Ποιός ξέρει τι είχε στο μυαλό του για αυτή την κοπέλα, ή τι θυσίες είχε κάνει κτλ...
    Ελάτε στην θέση του , όταν τα βλέπει όλα αυτά να σβύνουν απο την πισώπλατη κίνηση της άλλης...

Είστε εκεί.. και το βλεπετε μπροστά σας και τα μάτια και το μυαλό τα "κουρδίζουν" όλα...

τι θα κάνετε;... θα πείτε ..οκ.. είναι πουτάνα και θα φύγετε;... είναι πολύ δύσκολο να επιβληθείς στον εαυτό σου , όταν νιώθεις προδομένος.. πόσο μάλιστα όταν όλη η ζωή σου , βουλιάζει με μια ματιά...

Απο εκεί και πέρα και με το μυαλό κρύο...

Μπορεί η γκόμενα να μην τον ερωτευτέι και πάλι σφόδρα...αλλα αυτό δεν είναι το ζητούμενο.. είναι η "πληρωμή" του αισθήματος της αδικίας που νιώθεις...
    Δυστυχώς τα περισσότερα εγκλήματα γίνονται πάνω σε αυτό το σημείο. Ενδεικτικό του τι μπορεί να σου προκαλέσει κάτι τέτοιο.

Αν μπορέσεις και περάσεις αυτό το σημείο , βέβαια υπάρχουν πολλοί και έξυπνοι τρόποι να "εκδικηθείς"...

όπως έκανε γνωστός που όταν το έμαθε, το έπαιξε cool , και φυσικά την άφησε να φύγει το πρωί για δουλειά απο το νέο τους σπίτι που αγόρασαν στο όνομα του.
    Το βράδυ που γύρισε, είχε μια βαλίτσα πίσω απο την πόρτα με τα ρούχα της. Έπιπλα, σπίτι, μέχρι και οι πρίζες είχαν ξηλωθεί. Όλα πουλήθηκαν σε τρίτους και αυτός πήρε τα χρήματα και την άφησε στα κρύα του λουτρού...μάλλον στα πλακάκια του διαδρόμου.

Προσωπικά είμαι και εγώ ενάντια στην βία, αλλα κάτι τέτοιο , θεωρώ οτι είναι ανεπανάληπτη εκδίκηση..και πονάει αλλά και μένει στο μυαλό πιο έντονα...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Ξέρετε τι μου αρέσει;...

είναι ανεπανάληπτη εκδίκηση..και πονάει αλλά και μένει στο μυαλό πιο έντονα...

Gandalf

re sy mage de katalabainw!!!

blepoume kapoion na tsakwnei thn kopela tou me allon (kai ola ayta apo ta symfrazomena kai oti mporei na ejhghsei mesa sth laxtara tou o diaplhktizomenos)

kai ekeinh th stigmh skeftomaste flash back tis dikes mas empeiries kai erwtikes tragwdies kai apogohteyseis, kai dikazoume akariaia me ton litho sto xeri???

ti leme twra?

otan blepoume kati ypopto sto dromo fwnazoume to 100, terma.

siga mh to proswpikopoihsoume kiolas...

to 8ema ine oti otan kanete mia sxesi pefte te me ta moutra
    afieronete poli xrono ke kopo gia aftin tin sxesi
    merikoi dineste oloklirotika se simio pou xanete ton eafto sas
    se simio pou erxete mia mera pou sigkrini i gineka pou vrikate esas me enan alon andra ke anakalipti oti exi dipla tis ena zoaki enan ipireti enan sklavo ke ala tetia
    mpori se oles tis antidrasis tis zois sas na feneste magkes ala zite me to oniro pos na pate sto spiti me tin gineka ton oniron sas:rotflmao: :rotflmao:
    na kseftilistite

se aftin tin periptosi ine sxedon fisiko oti kapia stigmi den 8a 8eli na xasi to douliko tis ala 8a 8eli ke enan andra re pedi mou..:rotflmao:

i mpori na xalalisi to skilaki tis na xorisi mazi sas diladi gia kapion alon

afto pou ksexorizi tis ginekes apo emas ine i anasfalia i anapofasistikotita ke merika ala
    otan kataliksete ke esis enas tetios mpori na tin disarestisete
    mpori na min tis aresi o lesviakos erotas me tin afentia sas

to sosto den ine magkia ke tsampoukas ke starxidismos
    ala na min ksexnate tous rolous sas
    ke na min xanete tin ipolipsi sas
    ke afta ta kanete apo moni sas afto ine to kako ke meta arxizoun kouventes opos aftes
    ma tin ixa sta poupoula
    tis magireva
    ka8omoun skamnaki na ksekourazi ta podia tis
    tis eplena tis kilotes:rotflmao: :rotflmao:

mipos 8a 8elate na exi ke ena peos na sas volevi pou ke pou?:rotflmao: :rotflmao:

lipon otan ta kanete ola afta gia na ikanopioisete ekini ke oxi esas
    tote to mono pou mporite na kanete ine na ksespasete san zoo epano tis pou den sas lipi8ike...

ma iparxi tipota xirotero apo to na sas lipounte?

8a to ksana po i poles evestisies ine kako gia tous andres

Κελαηδονης:
    Ολοι μου οι φιλοι παντρευτηκανε,γινανε ρεζιλι,γιαυτο κρυφτηκανε.
    εχει δικιο ο afrotwin,επαθε και εμαθε.

Φιλος:
    Οταν κανεις σχεση πρεπει να εχετε τρια σπιτια,
    ενα για να μενεις εσυ
    ενα για να μενει αυτη
    και ενα για να βρισκοσαστε

Λετε οτι δεκα χρονια ο τυπος γινοταν χαλι να τον πατησει,απο την πολυ την αγαπη που της ειχε οταν αυτη ψαχτηκε αλλου την μαυρισε στο ξυλο την ιδιοκτησια του.Αν την αγαπουσε πραγματικα θα επρεπε να καλεσει τον γκομενο της σπιτι να τους μαγειρευε να τους ταιζε και να τους αφηνε να πηδηχτουν στην κρεβατοκαμαρα ενω αυτος θα επλεκε στο σαλονι μεχρι να τελειωσει το Βig mother στον ΑΝΤ1.Να την ευχαριστησει βρε παιδι μου,πως το λενε.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ΠΡΟΣΟΧΗ..

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ...ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΒΑΡΕΣΕΙ.

ΤΗ ΒΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
    ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙΡΟ...ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ.

τεσπα...καντε 2-3 σχεσεις μαζι ρε παιδια ....να μην έχετε προβλημα.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    μισό λεπτό... μην μου αποδίδετε κρίσεις που δεν έκανα... δεν είπα αν έκανε σωστά ή λάθος.. (για μένα προσωπικά , όπως είπα δεν είναι η βία λύση )

Αλλά....

το να βρεθείτε στην θέση κάποιου που νιώθει όπως ένιωθε ο τύπος, τι θα κάνατε;....

Και τα λόγια , "υπεράνω" τα περνάω βερεσέ....

Είναι πολύ λίγοι εκείνοι που θα συγκρατηθούν πραγματικά σε τέτοιο σκηνικό...

Το σωστό είναι αυτό που λέει ο Λεωνίδας...
    και το είπα και εγώ σε άλλο Post , αν και δεν με κατάλαβε καλά ο afro..

Ξεκάθαροι ρόλοι, δηλώνουν αυτό που πρέπει...

όσον αφορά την εκδίκηση και την αποπληρωμή για το αίσθημα της προδοσίας που μπορεί να προκλήθηκε...χεχεχε... έδωσα παράδειγμα...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

τι να πει κανεις ....εγω δινω ενα δικιο στα παιδια που σαστισαν ειναι αλλο να το δεις φατσα καρτα και μαλιστα εαν μερικοι εχουν περασει τα ιδια η καπως τα ιδια δεν ξερεις πως θα αντιδρασουν...καλως η κακως θα εχει ο ιδιος τις ερηνειες του

και εγω δε συμφωνω με το ξυλοδαρμο της γυναικας.

Τι θα εκανα εγω:

επ τι εγινε βρε μαρια, μμ βλεπω ειναι και ο ξαδερφος εδω , τι λεει καλα?

να σου πω το συνολακι αυτο δε το εχω ξαναδει, απο κατω φορας το μαυρο το στριγκακι?, ΣΚΡΑΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣΣΣΣΣ

LYCRA ειναι το στριγκακι , σκιζεται ευκολα? ΣΚΡΑΑΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣΣΣΣ .

<γυμνη η μαρια> ελατε παιδια , τζαμπα το μουνι σημερα

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΑΚΙ :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΑΚΙ
    kala re tigka den trepese na apatas tin deksia palami me tin aristeri?:rotflmao: :rotflmao:
    ke entaksi otan prokite gia parti ke me tis dio den leo...
    ola otan afinis tin mia gia tin ali ine ansixorito...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. mpanaki v.evoia Savvato
    από devil's animal στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2007, 16:50
  2. ekdromi savvato 29-4-2006 gia v.evoia apo pagonta {xalkida}
    από louros στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2006, 21:36