Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 74

Θέμα: usersVSuser-usersVSmoderation-usersVSadmin-allVSone-oneVSall-oneVSnoone!

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    :hypnotize
    Μάλιστα όταν τα posts μας στερούνται σοβαρότητας και οι συζητήσεις μας είναι διαρκώς απανωτές κωλοτούμπες λέμε ότι παίζουμε "σκάκι" με τους υπόλοιπους . Μάλλον troll chess θα το έλεγα εγώ.

Anyway πλάκα έχει! Συνεχίστε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	221v_troll_chess.jpg 
Προβολές:	365 
Μέγεθος:	291,9 KB 
ID:	239184
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    ειδικά αμα είσαι νέος στο φορουμ και δεν σε ξέρουν προσωπικά, σου τη λένε χωρίς κανένα δισταγμό ή επιχείρημα.

oneVSnoone!
    Αυτός ο καμμένος ποιος είναι? :rotflmao:
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
    ειδικά αμα είσαι νέος στο φορουμ και δεν σε ξέρουν προσωπικά, σου τη λένε χωρίς κανένα δισταγμό ή επιχείρημα.
    Ε μην το ξανα πεις αυτο...πως σου πέρασε απ το μυαλό;;;;πιπέρι...
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Εγώ για πχ στα ποδοσφαιρικά δεν περνάω ούτε απ' έξω. Τα πολιτικοοικονομικά κτλ μπορεί να τα παρακολουθώ, αλλά δεν συμμετέχω. Δεν είναι ότι με χαλάνε ούτε πως δεν έχω άποψη. Απλά δεν μπαίνω στο μοτό γι' αυτό.
    Βασικά εγώ πιο πολύ θα ανησυχούσα αν δεν είχε αλλάξει τίποτα! Εντός και εκτός φόρουμ!
    +1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
    ...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αδίστακτοι!!!

Αλήθεια σε ποιους αναφέρεσαι? Τους μοντς, τα παλιά μέλη ή τους γνωστούς αγνώστους του φόρουμ?

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου αλλά ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται. Δεν μπορώ να μπαίνω σε μια κοινότητα και να λέω "το νου σας γατάκια ήρθα!" και να περιμένω να με καλωσορίσουν. Κάποιοι θα δείξουν ανοχή ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Μερικοί πριν απαντήσουν θα φορέσουν το "γάντι" ενώ καποιοι άλλοι kapota!.
    Ούτε όταν οι απόψεις σου μπάζουν από παντού να περιμένεις διαφορετική αντιμετώπιση. Και η υπερβολή δεν υπάρχει ποτέ απ' το δεύτερο ποστ.
    Το μόνο σίγουρο είναι πως αν η υπόθεση μπάζει (βλέπε άποψη, ποστ κτλ) κάποιος θα το επισημάνει. Τις περισσότερες φορές με χιούμορ το οποίο στην πορεία θα γίνεται όλο και πιο καυστικό.

Πόσες φορές έχω δει σοβαρότατη απάντηση σε νέο μέλος του φόρουμ απ' τον "γηραιότερο" αυτού, στο δεύτερο μόλις ποστ!
    Φυσικά δεν είναι λίγες και οι φορές που το θρεντάκι μας συντροφεύει μέρες πολλές και σοβαρή απάντηση δεν έχει δώσει, και ας είναι στα λημέρια του η συζήτηση!
    Γιατί άραγε?

Εγώ γιατί βλέπω, νέα μέλη του 10 και του 11 να έχουν γίνει αποδεκτά απ' την "κοινότητα"? Αυτοί βύσμα είχαν?

Ποιος πιστεύει πως θα γίνει αποδεκτός σε μια κοινότητα μόνο και μόνο επειδή θα πει "γεια σας ήρθα"? Πόσο μάλλον όταν είναι και το μοναδικό σωστό που είπε?

Πόσα θρεντάκια απ' το πρώτο ποστ σε προκαλούν να τα διακωμωδήσεις μέχρι εκεί που δεν παίρνει? Απ' τον τίτλο κιόλας, πριν καν μπεις να διαβάσεις το θέμα!

Και ποιος λέει ότι αυτό συμβαίνει μόνο στα καινούρια μέλη? Κάποιος πριν λίγο καιρό δεν πήρε ούτε μία σοβαρή απάντηση και νέο μέλος δεν ήταν. (Και άδικα κατά την γνώμη μου έγινε αυτό αφού μάλλον ήταν και λίγο υπερβολικό) και ήταν μέλος που η γνώμη του και η άποψή του μετράει και τον εκτιμούν πολλοί (αν όχι όλοι) εδώ μέσα!

Το τελευταίο τρίμηνο έχω δει τουλάχιστον δύο απ' τους "θαμώνες της παλπ" να τρώνε μπαν! Το αντιλήφθηκε κανένας?

Νομίζω πως κάποιοι βλέπουν μονόπλευρα τα πράγματα ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να διατυπώνουν τόσο επιγραμματικά μια τέτοια θέση!

Λοιπόν ότι λες παραπάνω, συμβαίνει! Ευτυχώς λέω εγώ! Αντίθετος είμαι μόνο όταν δεν συμβαίνει υπο προϋποθέσεις! Απ' την στιγμή όμως που υπάρχουν εξαιρέσεις οι προϋποθέσεις τηρούνται. Και όταν δεν τηρούνται απ' όλους, κάποιος "Makis" βγαίνει να μας πει ότι είμαστε malakes, και δεν βγάζει κανένας τσιμουδιά γιατί ξέρουν όλοι ότι έχει δίκιο. Αλήθεια έπεσε ποτέ στην αντίληψή σας κάτι τέτοιο?

Να λοιπόν που συμφωνώ μαζί σου ότι συμβαίνει αυτό που λες και τεκμηριώνω το γιατί και το πότε δεν είμαι αντίθετος με κάτι τέτοιο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Αυτός ο καμμένος ποιος είναι? :rotflmao:

Τι mlk είσαι ρε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Κι εγώ σ αγαπάω :a07: :a07:

"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
    Κι εγώ σ αγαπάω :a07: :a07:
    Nα βλέπεις αυτό που έλεγα? Κοίτα με τι ζεστασιά ένα παλιό μέλος αντιμετωπίζει ένα νέο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed

Η γυναίκα σου το ξέρει ρε?
    Δεν μπαίνει εδώ μέσα. Αν της το σφυρίξει κανένας θα σας βάλω φωτιά μερικούς (ξέρεις εσύ ποιους)

Nα βλέπεις αυτό που έλεγα? Κοίτα με τι ζεστασιά ένα παλιό μέλος αντιμετωπίζει ένα νέο.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Αλήθεια σε ποιους αναφέρεσαι? Τους μοντς, τα παλιά μέλη ή τους γνωστούς αγνώστους του φόρουμ?
    δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, αναφέρομαι σε αυτό που βλέπω κατά καιρούς, να μπαίνει ένα νέο μέλος, που ίσως να μην έχει ξαναγραφτεί σε φόρουμ, ίσως να είναι έμπειρος, απλά δεν ξέρουμε και έχει αντιμετώπιση του ύφους «τι να μας πει κι αυτός, ποιός νομίζει ότι είναι». και γενικώς κάποιοι που θεωρούν τους εαυτούς τους παλιά μέλη, που έχουν και προσωπικές σχέσεις μέ άλλα μέλη, να γράφουν όχι απαντώντας στον εν λόγω χρήστη, αλλά κατά κύριο λόγο για να το δουν τα φιλαράκια τους και να γελάσουν.

δεν εννοώ το να μπει κάποιος πρώτη φορά και με το καλημέρα σας, να αρχίσει να πετάει βλακείες για εντυπωσιασμό. φυσικά υπάρχει και αυτό και μπορεί να αντιμετωπιστεί καταλλήλως.

Ούτε όταν οι απόψεις σου μπάζουν από παντού να περιμένεις διαφορετική αντιμετώπιση. Και η υπερβολή δεν υπάρχει ποτέ απ' το δεύτερο ποστ.
    Το μόνο σίγουρο είναι πως αν η υπόθεση μπάζει (βλέπε άποψη, ποστ κτλ) κάποιος θα το επισημάνει. Τις περισσότερες φορές με χιούμορ το οποίο στην πορεία θα γίνεται όλο και πιο καυστικό.
    ναι αλλά αυτός του οποίου οι απόψεις του «μπάζουν από παντού», το ξέρει αυτό; ποιός κρίνει ποιές απόψεις μπάζουν και ποιές είναι στεγανές; έχει το φόρουμ «φορουμική γραμμή» με την οποία όλα τα μέλη πρέπει να συμφωνούν, ενώ όποια δεν συμφωνούν πρέπει να διαγράφονται; πως αντιμετωπίζεται ένα παλαιό μέλος με «από παντού μπάζοντες» απόψεις; με τον ίδιο ακριβώς τρόπο; ή μήπως δεν υπάρχει τέτοιο μέλος;

Πόσα θρεντάκια απ' το πρώτο ποστ σε προκαλούν να τα διακωμωδήσεις μέχρι εκεί που δεν παίρνει? Απ' τον τίτλο κιόλας, πριν καν μπεις να διαβάσεις το θέμα!

Και ποιος λέει ότι αυτό συμβαίνει μόνο στα καινούρια μέλη? Κάποιος πριν λίγο καιρό δεν πήρε ούτε μία σοβαρή απάντηση και νέο μέλος δεν ήταν. (Και άδικα κατά την γνώμη μου έγινε αυτό αφού μάλλον ήταν και λίγο υπερβολικό) και ήταν μέλος που η γνώμη του και η άποψή του μετράει και τον εκτιμούν πολλοί (αν όχι όλοι) εδώ μέσα!
    δεν νομίζω να εννοούμε αυτό, φυσικά μπορεί να γίνει και πλάκα και χαβαλές και πείραγμα, αλλά δεν είναι ανάγκη ο άλλος να νιώθει σαν ξένος που εισέβαλλε στην παρεούλα και της χάλασε την ησυχία. δηλαδή αν κάποιος δεν έχει να εκφράσει κάποια άποψη, δεν είναι ανάγκη να πει ό,τι του κατέβει για να πουλήσει μούρη. αυτό δεν θα το έκανε σε κάποιον φίλο του ή γνωστό του στο φόρουμ.

επίσης αν ρωτάει κάποιος κάτι και δεν ξέρω την απάντηση, ή αν γράφει για κάποιο θέμα που δεν έχω ιδέα, δεν χρειάζεται να πω τίποτα. δεν είναι προσωπικό το ζήτημα, κι εγώ αν ρωτήσω κάτι και δεν μου απαντήσει κανείς, θα θεωρήσω ότι κανείς δεν ήξερε ή δεν ήθελε να δώσει μια απάντηση ή ότι δεν έτυχε να το δει.

Νομίζω πως κάποιοι βλέπουν μονόπλευρα τα πράγματα ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να διατυπώνουν τόσο επιγραμματικά μια τέτοια θέση!
    εμένα η θέση η δική μου είναι να αντιμετωπίζω τους πάντες σύμφωνα με αυτό που έχουν πει σε μια συγκεκριμένη συζήτηση και όχι με κριτήρια το αν είναι νέος στο φόρουμ ή στην ηλικία, το τι έχει πει πριν, το αν είναι άντρας ή γυναίκα, τον αριθμό των posts που έχει. απλή και επιγραμματική

Να λοιπόν που συμφωνώ μαζί σου ότι συμβαίνει αυτό που λες και τεκμηριώνω το γιατί και το πότε δεν είμαι αντίθετος με κάτι τέτοιο.
    εγώ πάντως δεν είπα ότι είμαι αντίθετος με κάτι, έκανα μια παρατήρηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Δεν μπαίνει εδώ μέσα. Αν της το σφυρίξει κανένας θα σας βάλω φωτιά μερικούς (ξέρεις εσύ ποιους)
    Ετσι μπραβο

Συναδερφε συμπολε(γα)μιστη

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    και ελεγα πως θα περασω την ωρα μου αποψε...:a13: :a13:
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Moderator
    δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, αναφέρομαι σε αυτό που βλέπω κατά καιρούς, να μπαίνει ένα νέο μέλος, που ίσως να μην έχει ξαναγραφτεί σε φόρουμ, ίσως να είναι έμπειρος, απλά δεν ξέρουμε και έχει αντιμετώπιση του ύφους «τι να μας πει κι αυτός, ποιός νομίζει ότι είναι». και γενικώς κάποιοι που θεωρούν τους εαυτούς τους παλιά μέλη, που έχουν και προσωπικές σχέσεις μέ άλλα μέλη, να γράφουν όχι απαντώντας στον εν λόγω χρήστη, αλλά κατά κύριο λόγο για να το δουν τα φιλαράκια τους και να γελάσουν.

δεν εννοώ το να μπει κάποιος πρώτη φορά και με το καλημέρα σας, να αρχίσει να πετάει βλακείες για εντυπωσιασμό. φυσικά υπάρχει και αυτό και μπορεί να αντιμετωπιστεί καταλλήλως.

ναι αλλά αυτός του οποίου οι απόψεις του «μπάζουν από παντού», το ξέρει αυτό; ποιός κρίνει ποιές απόψεις μπάζουν και ποιές είναι στεγανές; έχει το φόρουμ «φορουμική γραμμή» με την οποία όλα τα μέλη πρέπει να συμφωνούν, ενώ όποια δεν συμφωνούν πρέπει να διαγράφονται; πως αντιμετωπίζεται ένα παλαιό μέλος με «από παντού μπάζοντες» απόψεις; με τον ίδιο ακριβώς τρόπο; ή μήπως δεν υπάρχει τέτοιο μέλος;

δεν νομίζω να εννοούμε αυτό, φυσικά μπορεί να γίνει και πλάκα και χαβαλές και πείραγμα, αλλά δεν είναι ανάγκη ο άλλος να νιώθει σαν ξένος που εισέβαλλε στην παρεούλα και της χάλασε την ησυχία. δηλαδή αν κάποιος δεν έχει να εκφράσει κάποια άποψη, δεν είναι ανάγκη να πει ό,τι του κατέβει για να πουλήσει μούρη. αυτό δεν θα το έκανε σε κάποιον φίλο του ή γνωστό του στο φόρουμ.

επίσης αν ρωτάει κάποιος κάτι και δεν ξέρω την απάντηση, ή αν γράφει για κάποιο θέμα που δεν έχω ιδέα, δεν χρειάζεται να πω τίποτα. δεν είναι προσωπικό το ζήτημα, κι εγώ αν ρωτήσω κάτι και δεν μου απαντήσει κανείς, θα θεωρήσω ότι κανείς δεν ήξερε ή δεν ήθελε να δώσει μια απάντηση ή ότι δεν έτυχε να το δει.

εμένα η θέση η δική μου είναι να αντιμετωπίζω τους πάντες σύμφωνα με αυτό που έχουν πει σε μια συγκεκριμένη συζήτηση και όχι με κριτήρια το αν είναι νέος στο φόρουμ ή στην ηλικία, το τι έχει πει πριν, το αν είναι άντρας ή γυναίκα, τον αριθμό των posts που έχει. απλή και επιγραμματική

εγώ πάντως δεν είπα ότι είμαι αντίθετος με κάτι, έκανα μια παρατήρηση
    Μεγάλη συζήτηση στ' αλήθεια! Δύσκολα θα την κάνουμε από εδώ και πολύ εύκολα θα υπάρξουν παρερμηνείες και συνεπώς παρεξηγήσεις αν προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα.

Σε γενικές γραμμές δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά βλέπουμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Τόσο λίγο που είναι δύσκολο να διαχωρίσουμε τις θέσεις μας αλλά άλλο τόσο δύσκολο θα είναι και να ταυτιστούμε.

Μην ξεχνάς πως οι χαρακτήρες στο φόρουμ είναι όπως και στον έξω κόσμο. Δεν αλλάζουν και πολλά.
    Σε ένα φόρουμ που γράφουν πολλά μέλη το λάθος θα το επισημάνουν πολλοί! Το αστείο θα το διακωμωδήσουν περισσότεροι και πάει λέγοντας.
    Μπες στο bmw φόρουμ και πες καλημέρα. Έ κάποιος θα βρεθεί να στην πει. 3000 μέλη γράφουν καθημερινά!

Φορουμική γραμμή δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει η γραμμή της κοινής λογικής.

Φυσικά και υπάρχει παλιό μέλος που οι απόψεις του διαφέρουν απ' τις απόψεις των περισσοτέρων. Δεν βλέπω να άλλαξε κάποιος συμπεριφορά απέναντί του γι' αυτόν τον λόγο. Και αν κάποιος τον αντιμετωπίζει διαφορετικά μάλλον είναι επειδή τον γνώρισε καλύτερα και όχι επειδή έχει (θα είχε μάλλον ) 3ψήφιο αριθμό από ποστ.

Τα κριτήριά σου είναι σωστά και συμφωνώ μαζί σου αλλά όσοι έχουν δώσει δείγματα γραφής και έχουν καταθέσει τις απόψεις τους στα περισσότερα θέματα. Αυτοί που έχουν καταθέσει "ψυχή" μέσα απ' τα ταξιδιωτικά τους και έχουν αφήσει λίγο απ' το "εγώ" τους μέσα στις σελίδες αυτού του φόρουμ. Αυτοί που έχουν ανταλλάξει απόψεις πίνοντας μπύρες με τα περισσότερα μέλη και έχουν τσαλακώσει την εικόνα τους μέσα από βίντεο, φωτογραφίες, αναποδιές και λάθη, αξίζουν να κριθούν σαν σύνολο και όχι από μια φράση τους, από ένα τους ποστ! Και η αντιμετώπισή τους είναι ανάλογη με την εικόνα που έχει σχηματίσει ο καθένας γι' αυτούς μέσα απ' όλα τα παραπάνω.
    Δεν κάνει λοιπόν ο αριθμός των πόστ κανέναν περισσότερο μάγκα, ώστε να του φέρονται όλοι με το γάντι. Το τι έχει γράψει όμως μέσα σε αυτά τα μερικές χιλιάδες ποστ είναι αρκετό για να μπορέσεις εσύ να του φερθείς με τρόπο που του ταιριάζει περισσότερο.
    Κάποιος όμως που μόλις μπήκε στο φόρουμ βλέπει πως αυτόν με τα 5000 ποστ τον πάνε φρεναριστά (βλέπε "με τρόπο που του ταιριάζει περισσότερο") ενώ στον ίδιο είχαν ξεσαλώσει όταν είπε μια μαλακία. Και βγάζει τα συμπεράσματα που αναφέρεις εσύ πιο πάνω.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ