αλλος απεσταλμενος του ΣΑΡΑΚΑΚΗ υπαρχει????
ποσα σας δινει???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ποσα σας δινει???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα εσεις οι ΚαΤηΜαδες δεν πατε καλά!!!!
ειστε σοβαροί;; κάθεστε και ασχολήστε με το FMX?????
το καταλαβαίνετε οτι δινετε αξία στο FMX μόνο επειδή ασχολήστε !!!!
συγκρινετε παπι με supermoto;;;
:rotflmao:
:rotflmao:
αφηστε τα παιδια να ασχολούνται με παπια,
εμεις τώρα μεγαλώσαμε και ασχολιόμαστε με μηχανές![]()
![]()
![]()
gasotisκαι του xt το ιδιο,το φορουσε το super tenere αρχεs δεκαετιαs του 90
Toy XTx-r ΙΔΙΟ ΜΟΤΕΡ ΜΕ ΤΟΥ ΤΕΝΕΡΕ ????![]()
:hypnotize :hypnotize
ΕΛΕΟΣ ΦΙΛΕ....
![]()
Γιατί όλοι οι HONDακιδες είναι σκαλωμένοι με την αξιοπιστία?Ποιός λέει οτι τα χόντα δεν σπάνε εκτός απο κομπογιαννίτηδες μηχανικούς που το έχουν ''καραμελίτσα'' οτι πάρε honda να σωθείς?!Λίγο άμα βάλει κάποιος το μυαλό του να σκεφτεί οτι: ''ένας μηχανικός,μου λέει να πάρω χοντα γιατί δεν χαλάει.Αυτός,κλέφτης θα γίνει?!''!ΌΠΟΙΟ πολυσύνθετο μηχάνημα και να αναλογιστεί κανείς(με γρανάζια,τριβές και γενικά δύσκολες συνθήκες λειτουργίας),εάν δεν γίνει σωστή συντήρηση στην ώρα της,θα σε προδώσει!Ακόμα και έτσι να 'ναι όμως,ποιός σκατά λέει οτι όλους τους ενδιαφέρει πάνω απ'όλα η αξιοπιστία???!!!Εγώ για παράδειγμά(λέμε τώρα!) γουστάρω να πάρω ένα μηχανάκι,και να το ξεμουνι@ζω κάθε μέρα επι ένα χρόνο!Τι να την κάνω την αξιοπιστία απο την στιγμή που είμαι συνειδητοποιημένος οτι θέλω να βγάλω γούστα,και ξέρω οτι τα γούστα πληρώνονται!Σε όλα τα θέματα,απο μηχανές μέχρι γυναικες()Για την χρήση που γουστάρω θα πάρω το εργαλείο που γουστάρω και που έχει να με καλύψει όσο το δυνατόν περισσοτερο ποσοστό στα γούστα μου.Λήξις!Δεν με ενδιαφέρει η αξιοπιστία,πέραν των βασικών λεμε!!!
Εδώ να σημειώσω οτι η κόντρα μου με την HONDA και με τους HONDακιδες περιορίζεται καθαρά και μόνο στα όρια της πλάκας και του χαβαλέ.Αν το σοβαρεύει κανείς πάω πάσο και τον λυπάμε σιωπηλά(ΚΑΙ που έχει HONDA!!!!![]()
)
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
Με κίνδυνο να χαρακτηριστώ Hondaκιας:rotflmao: έχω να κάνω τις παρακάτω επισημάνσεις.
Το FMX δεν είναι τόσο χάλια όσο διατυμπανίζεται. Για την ακρίβεια είναι πολύ καλό για αυτό που προορίζεται. Μία μηχανή δρόμου για μικρές αποστάσεις.
Σε σχέση με τα άλλα SM είναι σχεδιασμένο εξαρχής ως μηχανή δρόμου και δεν είναι τροποποιημένο enduro.
Αυτό έχει ως συνέπεια να έχει οδική συμπεριφορά παρόμοια με μηχανή δρόμου και μάλιστα πολύ καλή (σύμφωνα με τον ξένο τύπο) καλύτερη από πολλά SM. Τα SM γενικώς έχουν περίεργη (ιδιαίτερη) οδική συμπεριφορά και ο μη εξοικιωμένος θα αντιμετωπίσει πρόβλημα και πολύ πιθανόν να δυσανασχετήσει.
Το μεγάλο μείον του FMX είναι το μοτέρ το οποίο είναι πιο αδύναμο και από αυτό του Dominator (υποθέτω λόγω λαιμών & τελικών). Αλλά προφανώς η Honda έκρινε ότι το συγκεκριμένο μοτέρ είναι αρκετό για το κοινό που απευθύνεται. Τώρα εάν υπάρχει τέτοιο κοινό αυτό είναι άλλη ιστορία και θα το δείξουν οι πωλήσεις.
Ερχόμενος τώρα στο power kit υποθέτω ότι εάν η Honda δει ότι το concept του FMX δεν έχει απήχηση μάλλον θα το ενσωματώσει στο πακέτο στην πορεία.
Τέλος θέλω να προσθέσω ότι μια μοτό δεν είναι μόνο άλογα.![]()
Triple 1050![]()
Δίνει;Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ποσα σας δινει???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Σε ποιούς;![]()
Εμένα δεν με πληρώνει κανένας :a37:
Θα τον σκίσω τον ΣΑΡΑΚΑΚΗ :rotflmao:![]()
Triple 1050![]()
καλημερα.
δεν νομιζω οτι συγκρινει κανεις αυτα τα μηχανακια.
οι ιδιοκτητες τους ομως, οχι ολοι βεβαια, που πανε και βαζουν powerkits για να βγαλει 48 αλογα και βγαινουν μετα να κυνηγηθουν με lc4.
εμενα μου εχει τυχει τετοια φαση. eyepop:
και γιατι ερωτω εγω τωρα, δεν πηρες κατευθειαν lc4? και ερωτω ξανα, γιατι δεν πηρες το dr400? και ξανα, γιατι δεν πηρες το xt660?
ποιος ο λογος να κανεις ενα μηχανακι αξιοπιστο και οτι αλλο καλο χαρακτηριστικο εχει το fmx, να παει σαν τα αλλα? η αξιοπιστια δεν θα ειναι ιδια εννοειται ΚΑΙ μετα το κιτ. και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτάτο??????
ωραιο μηχανακι ειναι μια χαρα παει, αλλα παρτο και οδηγατο για τον λογο που το πηρες, ηρεμα και ομορφα.
απο την αλλη οτι θελει ο καθενας κανει παρι ορεξεος κολοκυθοπιτα. ας βαλει και 2 powerkit να βγαλει 70.!!
Φιλικά![]()
καλα λεω εγω οτι οι κατεμακηδες εισαστε καμμενοι απο τα ναρκωτικα....
εσυ δουκα που τους περναγες δικαβαλος ρε?σε γκρεμο με ευνοικο τυφωνα???εκτος αν ειχες ριξει αλλα 10 χιλιαρικα στο ρημαδι σου και εκανε οσο ενα impreza....
εβαλες κουλαμαρια τρεις στατικες ορθιες φωτο απο "στριφτερους" και κλασαμε ολοι απο την καβλα....:rotflmao:ελεος ρεεε....
εσυ απ την αλλη παμ εισαι τελειως χαζεμενος...πηρες lc 4 και την ειδες τοσο γρηγορος που γαμας τον πλανητη...
θα το πεταξεις οντως αν σε κανει πελατη fmx σε στροφιλικι?
μηπως θες να δοκιμασεις με ενα xt 550?δεν εχω κατι αλλο προχειρο τωρα σορρυ...(το δωσα το xr γαμωτο...)
εσυ 640 εισαι ο μονος που αντεληφθη τι εγραψα οποτε παμε παρακατω...
το fmx φιλε μου στριβει μια χαρα,ειναι πολυ ομορφο και με 1500 ευρα γινεται τουμπανο αναλογικα....(50 συν κατω..) με 7500 δηλαδη εχεις αξιοπρεπεστατο μηχανακι που δεν χαλαει ποτε...πολλα xr 600 με αυτα τα αλογα δουλευουν για χρονια....και το χεις και για παπι....
σιγουρα δεν θα γινει ποτε lc 4( απο στησιμο μιλαμε) αλλα θα ναι πραγματικα αξιολογο...
οποτε γιατι να δωσω αλλα 2500 για ενα μηχανακι που θα μου προσφερει το κατι τις παραπανω απο κρατημα το οποιο πιθανοτατα δεν θα εκμεταλευτω ποτε??
γουσταρετε lc 4?...ok...περι ορεξεως ουδεις λογος...αλλα μην μας πρηζετε τα παπαρια ολη την ωρα με τους γκαζοντενεκεδες σας και μην βριζετε οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει....
υ.γ. εσυ 640 εισαι καλο παιδι και φιλος μου...οι υπολοιποι που λετε παπαριες για τα fmx να παθετε ιλαρα....
εσεις δουκα και παμ να μην στριβετε τοσο πολυ γιατι σφιγγει το τσιγαρο και δεν "τραβαει" καλα....θα πρηστουν οι αμυγδαλες σας....
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
φίλε μου καλέ...[γυναίκα βρήκες που σου πα??γιατι σε βλέπω να μη μας λες κοριτσόπουλα...]
αφού δε χρειάζεσαι εσύ σε μοτο..παραπανω κράτημα και στήσιμο από αυτό που σου δίνει το fmx...ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ....
ΕΝΑ...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ??
μπας σε καλό σου πρωί πρωι..πετυχημένα τα λες..
όσο για το τι είχα ρίξει στο δουκα..στο κρατάω για εκπληξη..παντως σου λεω..οτι είναι λιγότερα από το ΚΙΤ ΓΙΑ ΤΟ FMX .,.ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΑ 40 ΑΛΟΓΑ..
Μπας σε καλό σου πάλι...αχ αχ χα αχαχαχ
και κρίμα που δεν έχεις το xr ακομα..να σου πω πως πέρναγα ένα xr 710 κυβικά με μηχανικά πανω..συμπιεση στο θεο..και ολόσωμες..
και 1 κολώνα πίσω...:rotflmao:![]()
ΠΑΝΕ ΠΑΡΕ ΕΚΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΦΜΧ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΣΟΥ!!ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ 550 ΕΙΧΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΟΜΟΙΑ!!ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΤΡΟΠΗ!!
Α ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΡΕ ΤΡΕΛΕ!!:rotflmao: :rotflmao:
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΤΟ ΦΜΧ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ!!!:rotflmao: :rotflmao:
ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΤΟ ΚΤΜΑΚΙ:rotflmao: :rotflmao:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
και ενα ασχετο,
αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει.
ΚΤΜ rules.
![]()
ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΧΟΝΤΑΑρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
αλλο ενα ασχετο.....
το οδηγησα απο το hellinstore 018 που το εχει test ride.
επαθα την πλακα μου.............................![]()
χωρις περαιτερω σχολια...........![]()
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ!!
:rotflmao: :rotflmao:
ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ?ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕ 3 ΦΜΧ:rotflmao: :rotflmao:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΧΟΝΤΑ
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ!!
:rotflmao: :rotflmao:
ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ?ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕ 3 ΦΜΧ:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Πρίν το πάρεται φροντήστε να το ξοφλήσεται πρίν το τέλος της εγγύησης (ακριβούτσικο ε??????) .:rotflmao: :rotflmao: