Σελίδα 46 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 3641424344454647484950515696 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 676 έως 690 από 2014

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙΙ

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    back to basics μαγκες....

αντε γιατι πολυ με τον 2πλο εσπρεσσο μακιατο λουγκο .... ΦΡΑΠΕ !

μαθανε στην Ελλαδα και την Carib και τα Mojito... Μαλαματίνα τώρα και μόκο...

θα θυμηθούνε μερικοί τη γεύση έχει το κρεμμυδι..... θέλανε Becel proactiv, Kerygold , Bordeaux κρασι παλαιωμενο και σωλομους.... back to σαρδελα-αθερινα

ΔΕ ΠΑΡΤΙ, ΙΤΣ ΟΒΕΡ.....!!!
    @ Konsttanttinos: Δεν ξέρω εσύ, εγώ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ βρίσκω το ως άνω μήνυμα
    Dura lex, sed lex.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    @ Konsttanttinos: Δεν ξέρω εσύ, εγώ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ βρίσκω το ως άνω μήνυμα
    Errika ο μητσος εχει εναν πολυ ωραιο τροπο να περιγραφει τα πραγματα, και επειδη κι εγω απο χωριο ειμαι, μου αρεσουν αυτα.
    Αλλα να μην γινομαι περαιτερω κουραστικος, οι περισσοτεροι καταλαβανε τι ηθελα να πω.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    ... οι περισσοτεροι καταλαβανε τι ηθελα να πω.
    Dura lex, sed lex.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Μην δειχνεις τα δοντια σου εσυ.

Εδω σ'εχω.

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    εγω παντως προσαρμοστηκα...

εκοψα τον ψυχολογο μου και τωρα τα λεω εδω στο τζαμπα...
    Keep on rocking in a free world !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5

Η κλαψομουνια των ιδιων και των ιδιων τι υποστηριζει?
    Η' να στο θεσω καλυτερα, η κλαψα τι αλλαζει?Μηπως ψαχνομαστε για τζαμπα ψυχαναλυση? αν ειναι ετσι πασο.
    Ελεος πλεον.
    Μαλλον διαβαζεις πολυ το συγκεκριμενο θεμα, σταματα γιατι κανει κακο στην ψυχολογια σου
    Ελεος πλεον.
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Ξερεις πολυ καλα οτι να κλαιγονται οι ιδιοι και οι ιδιοι στα fora σαν μιξοπαρθενες δεν βγαινει κατι.
    Πολιτικοοικονομικη αναλυση υπαρχει και στις φυλλαδες, εδω θα ηθελα να δω κατι αισιοδοξο, οχι τυφλη αναπαραγωγη προτασεων, κοπι πειστ σεντονια και μπλογκολινκς.
    Υποστηριζω οτι και ο περισσοτερος λαος, γιατι εχει μαυρισει η ψυχη μου, αλλα δυστυχως δεν βλεπω κατι που μπορω ν'αλλαξω, στηριζομαι στην ανικανοτητα και την αποτυχια των πολιτικων.
    Η κλαψομουνια των ιδιων και των ιδιων τι υποστηριζει?
    Η' να στο θεσω καλυτερα, η κλαψα τι αλλαζει?Μηπως ψαχνομαστε για τζαμπα ψυχαναλυση? αν ειναι ετσι πασο.
    Μηχανοβιοι ειμαστε, οχι το μικρο σπιτι στο λιβαδι.Υπαρχουν δεκαδες πολιτικα fora για να ξεσπασεις.
    Ελεος πλεον.
    μια ερωτηση εκανα,3 εκανες και δεν απαντησες και στην δικια μου!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρακολούθησα προχθές ένα ρεπορτάζ στην τηλεόραση (μη με ρωτήσετε ακριβώς πού και πότε, φευγαλέα κάθησα και το είδα) όπου παρουσιαζόταν η στροφή των νέων της ελληνικής επαρχίας στις σπουδές γαλακτοκομίας και άλλων αγροτικών παραγωγών, όπου υπάρχει φωτεινό επαγγελματικό μέλλον. ΕΛΕΟΣ πια με τους ατελείωτους "b.a" αποφοίτους κολλεγίων του κ@λου και τους γιατρούς εισαγωγής εκ Ρουμανίας, αρχιτέκτονες εξ Ιταλίας, και τους σπουδαστές Α.Ε.Ι. που χρειάζονται ιδιαίτερα για να μπορέσουν να αποφοιτήσουν.... όλοι τους σε προδιαγεγραμμένη πορεία ανεργίας.

Τα βασικά προϊόντα της Ελλάδας είναι γεωργία, ναυτιλία και τουρισμός. Εμείς είχαμε υπερπαραγωγή σε καρεκλοκένταυρους μετρίας έως και κακής ποιότητος.

(Ε να τα πω κι εγώ να ξεσκάσω αφού εδώ κάνουμε ψυχοθεραπεία, έτσι; )
    Dura lex, sed lex.

Παρακολούθησα προχθές ένα ρεπορτάζ στην τηλεόραση (μη με ρωτήσετε ακριβώς πού και πότε, φευγαλέα κάθησα και το είδα) όπου παρουσιαζόταν η στροφή των νέων της ελληνικής επαρχίας στις σπουδές γαλακτοκομίας και άλλων αγροτικών παραγωγών, όπου υπάρχει φωτεινό επαγγελματικό μέλλον. ΕΛΕΟΣ πια με τους ατελείωτους "b.a" αποφοίτους κολλεγίων του κ@λου και τους γιατρούς εισαγωγής εκ Ρουμανίας, αρχιτέκτονες εξ Ιταλίας, και τους σπουδαστές Α.Ε.Ι. που χρειάζονται ιδιαίτερα για να μπορέσουν να αποφοιτήσουν.... όλοι τους σε προδιαγεγραμμένη πορεία ανεργίας.

Τα βασικά προϊόντα της Ελλάδας είναι γεωργία, ναυτιλία και τουρισμός. Εμείς είχαμε υπερπαραγωγή σε καρεκλοκένταυρους μετρίας έως και κακής ποιότητος.

(Ε να τα πω κι εγώ να ξεσκάσω αφού εδώ κάνουμε ψυχοθεραπεία, έτσι; )
    (και τους χασοδίκηδες και τους χασοδίκηδες μη ξεχνιόμαστε... )

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ειχαμε ειχαμε

και ζαχαρη ειχαμε και εξαγαμε

αλλα κατι Κ(οινη ) Α(γροτικη) Π(ολιτικές) μας αναγκασαν να μην παραγουμε ζαχαρη, να πεταμε πορτοκαλια, να υποβαθμισουμε τα σκληρα σταρια, να μην παραγουμε μαλακα, να στραφουμε στα υδροβορα βαμβακια και καλαμποκια, να να να
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Κυβερνηση εθνικης επετειας.
    H ευρωπη ζητούσε εθνική συναίνεση, πριν κανενα διμηνο, αν θυμαστε. Για κάποιους λόγους δεν την είχε.
    Οπότε η κίνηση "Δημοψήφισμα" ήταν ακριβώς αυτό. Ή συναίνεση ή διαλυόμαστε.
    Είδατε τα χειροκροτήματα στη ψηφο εμπιστοσύνης. Το πέτυχε ο υπάλληλος γαπ με πολύ μαεστρία, να συνεναίσουν όλοι.
    Και δεν είναι τυχαίο χτες, που ο Σαμαραν έθεσε θέμα για τα πετρέλαια στη νοτια Κρητη και το Σκοπιανό.
    Δεν τα έλυσε η κανονική κυβέρνηση και θα τα λύσουν οι υπηρεσιακοί; Και μάλιστα, ο νέος πρωθυπουργός, αν είναι ο Παπαδήμος, θα είναι διορισμένος. Δηλαδή δε θα παραιτηθεί ο γαμ, αλλά θα παραδώσει τη "σκυτάλη"

Τα πράγματα πλέον, είναι τόσο ξεκάθαρα, εις βάρος μας δυστυχώς...

Κυβέρνηση εξωτερικών εντολών.

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Ένα λάθος κόμμα μπορεί να σου χαλάσει όλη τη σύνταξη, μας έλεγε η δασκάλα στο σχολείο.

Τώρα κατάλαβα ότι δεν εννοούσε τα γραπτά…
    Πατέρας πια..

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    H ευρωπη ζητούσε εθνική συναίνεση, πριν κανενα διμηνο, αν θυμαστε. Για κάποιους λόγους δεν την είχε.
    Οπότε η κίνηση "Δημοψήφισμα" ήταν ακριβώς αυτό. Ή συναίνεση ή διαλυόμαστε.
    Είδατε τα χειροκροτήματα στη ψηφο εμπιστοσύνης. Το πέτυχε ο υπάλληλος γαπ με πολύ μαεστρία, να συνεναίσουν όλοι.
    Και δεν είναι τυχαίο χτες, που ο Σαμαραν έθεσε θέμα για τα πετρέλαια στη νοτια Κρητη και το Σκοπιανό.
    Δεν τα έλυσε η κανονική κυβέρνηση και θα τα λύσουν οι υπηρεσιακοί; Και μάλιστα, ο νέος πρωθυπουργός, αν είναι ο Παπαδήμος, θα είναι διορισμένος. Δηλαδή δε θα παραιτηθεί ο γαμ, αλλά θα παραδώσει τη "σκυτάλη"

Τα πράγματα πλέον, είναι τόσο ξεκάθαρα, εις βάρος μας δυστυχώς...

Κυβέρνηση εξωτερικών εντολών.

+100000000 φιλε μου!!!!

Δυστυχως...
    Πατέρας πια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    (και τους χασοδίκηδες και τους χασοδίκηδες μη ξεχνιόμαστε... )
    (έχει κι απ'αυτούς υπερπαραγωγή... θα τους βρεις διορισμένους κατά χιλιάδες σε κρατικές και μη τράπεζες, στις νομικές ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ νομικές υπηρεσίες δημοσίων οργανισμών, σε πολιτιστικούς συλλόγους των υπουργείων.... )
    Dura lex, sed lex.

από το twitter της ελληνοφρένειας

"Γιώργος Παπανδρέου, ο πρώτος υπάλληλος που μπαίνει στην εφεδρία."

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •