ε... εμενα το street μ αρεσει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Καλο ειναι.....![]()
τι περιμενατε απο τη Honda? κατι παραπανω?
Θα περίμενα πολλά περισσότερα όταν εγώ προσωπικά λέω Honda και σκέφτομαι μονόμπρατσα ψαλίδια και γραναζοκίνητα V4 αλλά αν το καλοσκεφτείς δεν δικαιούμαι να περιμένω τίποτα μιας και δεν είμαι πελάτης αφού τα αγοράζω μεταχειρισμένα![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire
εμπρος στο ρευμα που ιδρυσε το scaver της BMW,να μην θυμηθουμε ομως τις πωλησεις του γιατι θα πιασει τρεμουλο απο τωρα την HONDA,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
και μετα αναρωτιεστε γιατι υπαρχουν τοσα V-strom στο δρομο .. ακου 52 αλογα 220 κιλα
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
218 κιλά νταβίδι (όσα και το 700άρι ΤΑ με ABS).
Μονό δισκόφρενο μπροστά...
Ψαλίδι φαίνεται το ίδιο με το 700άρι ΤΑ, δηλαδή του 650, δηλαδή του 600...
47 ΟΛΟΚΛΗΡΑ άλογα (το 700άρι ΤΑ βγάζει παραπάνω).
Εφτασε η ώρα να αποχωριστώ το Tuono.....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
![]()
Ξέρω ξέρω, επειδή θες να το βάψεις και μπλε.. βάλτο μωρέ σε παρακαλώ μέχρι το καράβι που πάει Κρήτη, στη θάλασσα πλέει και το καράβι..![]()
Κράτα το ρε Βύρωνα κι όταν θες να ξεκαυλώσεις μΕ λες και σου δίνω το TA...Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
![]()
Επ! Ποιος με φώναξε;Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Καλο ειναι.....![]()
τι περιμενατε απο τη Honda? κατι παραπανω?
να καneι την υπερβαση? μια χαρα ειναι... καλυτερο κι απ'το Deauville (μη πω κι απτο DN -01)
To Χ έχει 51 άλογα και το απλο 47, ακόμα το χ έχει διαδρομή ανάρτησης 150/150 και το απλό 120/120 και καλά το χ είναι πιο χωματερό, μπούρδες δηλαδή άρε AFRICA πάλι καλά που υπάρχει και το 660 tenere έστω και μονοκύλινδρο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Εξηγηστε μου λιγακι ΤΙ σκατα διαφορετικο προσφερει το NC700S απο το NC700X
Ειλικρινα απορω
Εκπλήσσει συνεχώς η Χόντα με την μονοτονία της!!![]()
υ.γ. 51 το θηρίο?![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Έστω ότι το ένα έχει fairing. Στην λογική er6-n και Versys.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Εξηγηστε μου λιγακι ΤΙ σκατα διαφορετικο προσφερει το NC700S απο το NC700X
Ειλικρινα απορω
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το παρακάτω...
Το βγάλανε απλά για κάποιον που θέλει φθηνότερο Crossrunner; Γιατί υποθέτω πως θα είναι φτηνότερο με αυτό το ψαλίδι, με τον 1 δίσκο και με -2 κύλινδρους...
Επίσης μάλλον η Χόνδα πιστεύει πως τα USD μπροστινά είναι μόνο για SS...
![]()
ή έχει στοκ μερικά εκατομμύρια απλάΑρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Επίσης μάλλον η Χόνδα πιστεύει πως τα USD μπροστινά είναι μόνο για SS...![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire
Κι εμείς εδώ κάτω στα Χανιά τσι κρήτης θαρρούμε πως είμαστε Urban Warriors και πάμε και τ'αγοράζουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Για 218 κιλά "urban commuter" με κανένα 9άρι χιλιάρικα το κόβω και θα γελάνε και τα γαρμπίλια...