Σελίδα 64 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 1454596061626364656667686974114 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 946 έως 960 από 2014

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙΙ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Δηλαδη ρε σεις περισπουδαστα σαϊνια των οικονομικων πιστευετε οτι η χωρα ξαφνικα "επαθε κριση" σε διαστημα 2+ χρονων με συμπτωτα οξειας φαληριτιδας; Πιο πριν ηταν καλα δηλαδη, αλλα ξαφνικα κρεβατωθηκε και εχει αμεση αναγκη ια-τροϊκο-φαρμακευτικης περιθαλψης... Πιστευετε πραγματικα οτι καταφεραμε (yeah!) να κοροϊδεψουμε τους εταιρους με πλασματικα στοιχεια προκειμενου να ενταχθουμε στην νομισματικη ενωση και αυτοι δεν το πηρανε χαμπαρι; Μα τι γατονια ειμαστε ρε σεις;;!!! Πιστευετε οτι ξαφνικα ο ευρωπαϊκος νοτος και τα περιφερειακα "λιμα" κρατη της ΕΕ παθανε κοκομπλοκο ολα μαζι; Τρομερη συμπτωση!

Όχι, αλλά τι πιστεύεις ότι μπορούμε να το ανατρέψουμε;

Και ήρεμα με την ειρωνεία σου. Υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που έβγαλαν και 1-2 πανεπιστήμια στα οικονομικά.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δηλαδη ρε σεις περισπουδαστα σαϊνια των οικονομικων πιστευετε οτι η χωρα ξαφνικα "επαθε κριση" σε διαστημα 2+ χρονων με συμπτωτα οξειας φαληριτιδας; Πιο πριν ηταν καλα δηλαδη, αλλα ξαφνικα κρεβατωθηκε και εχει αμεση αναγκη ια-τροϊκο-φαρμακευτικης περιθαλψης... Πιστευετε πραγματικα οτι καταφεραμε (yeah!) να κοροϊδεψουμε τους εταιρους με πλασματικα στοιχεια προκειμενου να ενταχθουμε στην νομισματικη ενωση και αυτοι δεν το πηρανε χαμπαρι; Μα τι γατονια ειμαστε ρε σεις;;!!! Πιστευετε οτι ξαφνικα ο ευρωπαϊκος νοτος και τα περιφερειακα "λιμα" κρατη της ΕΕ παθανε κοκομπλοκο ολα μαζι; Τρομερη συμπτωση!
    Όταν προκύπτει συστημική κρίση, κάπως έτσι γίνεται. Το θέμα εμπιστοσύνη στον κόσμο του χρήματος, είναι κρίσιμος παράγοντας. Τα γερμανικά ομόλογα πχ. (λόγω της κρίσης) αποδίδουν αρνητικές αποδόσεις πριν το 12μηνο. Όλος ο πλανήτης βάζει τα λεφτά του στη Γερμανία (γιατί άραγε?) χάνοντας λεφτά, αντί να τα πάει στην Ιταλία με 7%.

Το θέμα του χρέους το είπες μόνος σου. Δεν έχει σημασία πόσα χρωστάς, αλλά πόσα βγάζεις για να πληρώνεις αυτά που χρωστάς, καθώς είναι γνωστό οτι δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη χωρίς χρέος. Γιαυτό και δεν τρομάζουν τα 13τρις της USA, τα 10τρις των Ιαπώνων και τα 2τρις των Γερμανών.
    Όσον αφορά την κοροϊδία, δεν χρειαζόταν να κοροϊδεύουμε τους εταίρους τα προηγούμενα χρόνια. Στα @@ τους ουσιαστικά όσο δάνειζαν ΑΛΛΟΙ (οι κακές αγορές). Όταν χρειάστηκε να βάλουν αυτοί το χέρι στη τσέπη*, είδαμε πως άλλαξε το παραμύθι.

*Πόσο «κοστίζει» η κρίση στους Γερμανούς? -> http://www.tovima.gr/finance/article...429704&h1=true

THEOD +990
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Όχι, αλλά τι πιστεύεις ότι μπορούμε να το ανατρέψουμε;

Και ήρεμα με την ειρωνεία σου. Υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που έβγαλαν και 1-2 πανεπιστήμια στα οικονομικά.

Tοτε ας μου απευθυνθουν αυτοι, αν θιχτηκαν...

Επισης η οποια οικονομικη αναλυση στην παρουσα φαση, ειναι σαν να βουλιαζει το πλοιο και ενος ναυπηγος με 25 διδακτορικα να βγαζει λογυδριο για την κακη κατασκευη των στεγανων ή να παραδεχεται οτι "ε τι να κανουμε, ετσι τα φτιαχουν τα σκαρια"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Σε αυτα που εγραψες δεν μας ειπες αν σοβαρολογεις ...
    Εγώ είμαι απλώς ένας αμόρφωτος αλήτης μηχανόβιος που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ ρεμαλιών αλητών τσαντάκηδων μηχανόβιων, οπότε έχω την πολυτέλεια και να μην σοβαρολογώ, και να λέω τις αρλούμπες μου...

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Tοτε ας μου απευθυνθουν αυτοι, αν θιχτηκαν...

Επισης η οποια οικονομικη αναλυση στην παρουσα φαση, ειναι σαν να βουλιαζει το πλοιο και ενος ναυπηγος με 25 διδακτορικα να βγαζει λογυδριο για την κακη κατασκευη των στεγανων ή να παραδεχεται οτι "ε τι να κανουμε, ετσι τα φτιαχουν τα σκαρια"...
    Αν και μιλαμε με ορους ναυτικους σαν τον καρατζαφερη και τον βενιζελο θα σου πω το εξης : Το πλοιο δεν εχει βουλιαξει ακομα αλλα μπαζει νερα... πολλα νερα... χρειαζεται λοιπον ο ναυπηγος να μας πει απο που μπαζει νερα γιατι δεν φαινεται με γυμνο ματι, ειναι καπου εσωτερικα... ετσι ωστε να παμε να κλεισουμε εκει που μπαζει και οχι αλλου...
    Keep on rocking in a free world !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    όχι...εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι έτσι, αλλά από την άλλη εσύ πιστεύεις ότι ξαφνικά όλο το σύμπαν ξύπνησε μια μέρα, συμμάχησε και συνομώτησε εναντίον μιας μικρής χώρας με απώτερο στόχο να της κλέψει τα αστείρευτα αποθέματα πετρελαίου, αερίου, χρυσού και όλων των άλλων πλουτοπαραγωγικών πηγών που διαθέτει και που η ίδια δεν γνώριζε καν ότι τα έχει ?...

non serviam Το avatar του/της kachius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Αν και μιλαμε με ορους ναυτικους σαν τον καρατζαφερη και τον βενιζελο θα σου πω το εξης : Το πλοιο δεν εχει βουλιαξει ακομα αλλα μπαζει νερα... πολλα νερα... χρειαζεται λοιπον ο ναυπηγος να μας πει απο που μπαζει νερα γιατι δεν φαινεται με γυμνο ματι, ειναι καπου εσωτερικα... ετσι ωστε να παμε να κλεισουμε εκει που μπαζει και οχι αλλου...
    Ναι, αλλά αυτό που είπε είναι "πετάχτε τους -πολίτες- στη θάλασσα, θα ελαφρύνουμε και το πρόβλημα λύθηκε"
    Ξέρω από βέσπα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Το γεγονος οτι μπορει το σκαρι να ηταν γερικο, σαπακι και καθε αλλο παρα αξιοπολοο, αλλα να μας εχουν τορπιλησει δεν το εξεταζουμε ε;

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Το γεγονος οτι μπορει το σκαρι να ηταν γερικο, σαπακι και καθε αλλο παρα αξιοπολοο, αλλα να μας εχουν τορπιλησει δεν το εξεταζουμε ε;
    ο ναυπηγος ειπε απο που μπαζει.... δεν ειπε γιατι μπαζει και τελος με τις ναυτικες ορολογιες...
    Keep on rocking in a free world !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    όχι...εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι έτσι, αλλά από την άλλη εσύ πιστεύεις ότι ξαφνικά όλο το σύμπαν ξύπνησε μια μέρα, συμμάχησε και συνομώτησε εναντίον μιας μικρής χώρας με απώτερο στόχο να της κλέψει τα αστείρευτα αποθέματα πετρελαίου, αερίου, χρυσού και όλων των άλλων πλουτοπαραγωγικών πηγών που διαθέτει και που η ίδια δεν γνώριζε καν ότι τα έχει ?...

Δεν ειπα ποτε κατι τετοιο και ουτε υποστηριζω αυτες τις μ@λ@κιες.

Το συστημα ειναι αυτο που ειναι και το ξερουμε ολοι. Αν απο τη μια παραδεχομαστε οτι οι ευρωπαιοι δεν ασχολουνταν μαζι μας παρα το οτι γνωριζαν, γιατι δεν ειχαμε κατι που να τους κεντρισει το €νδιαφ€ρον, τοτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας ακουγεται παραλογο το οτι ξαφνικα ενδιαφερθηκαν... αμφοτεροι παντως παραδεχομαστε οτι αν το συστημα (με τη μορφη της τροϊκας η του 666 ουουουου, οτι θελετε....) θελησει, μπορει να γινει απιστευτα παρεμβατικο... Δεν πιστευω σε συνομωσιες και λοιπες π@π@ριες, ουτε ξαφνικα η Ελλαδα εγινε το Νο1 σε ενεργειακα αποθεματα οικοπεδο στον πλανητη. Πιστευω οτι στην παγκοσμιοποιημενη αγορα υπαρχουν ευκαιριες και οι φουτσες πετανε αναγνωριστικα για να ανακλυψουν καποιες. Ε λοιπον, εμας μας επιασαν με τα παντελονια κατω και σκυμμενους οι φουτσες... φταιμε βεβαια σαφως και εμεις που γυρνουσαμε ξεβρακωτοι.

Στην παρουσα φαση λοιπον, η προσεγγιση της καταστασης μπορει να γινει με δυο τροπους... ειτε αποδεχεσαι οτι οι φουτσες πετανε και θα συνεχισουν να πετανε προς αγρα ακαλυπτων κ*λων και προσπαθεις να κανεις κατι για να μην πονεσεις, ειτε λες αφου την επαθα, δεν δεχομαι να δρουν ετσι ασυδοτα οι φουτσες, φοραω τσιγκινο σωβρακακι και βαζω και αντιαεροπορικα.

Εκει εγκειται ολη η διαφορα, στο πως εξεταζεις το προβλημα. Εχω ενα φιλο χρηματιστη και οποτε καθομαστε να μιλησουμε, μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι... εινα τοσο πολυ μεσα σε αυτο που κανει που ολα τα εξεταζει μεσα απο τον μαντροτοιχο που ειναι εγκλωβισμενος...και φυσικα η αποδοχη του οτι "ετσι ειναι τα πραγματα και ετσι λειτουργουν" ειναι η δευτερη φυση του... ειναι σαν να μιλας για τη κοσμογονια με εναν παπα...

Το θεμα ειναι να δεις και λιγο εξω απο τον τοιχο βρε αδερφε! Τι να τις κανω τις απιστευτες σε βαθος αναλυσεις οταν ξερω οτι αυτο που μας οδηγησε εδω ειναι το συστημα που μου αναλυεις; Χεστηκα!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Τι να τις κανω τις απιστευτες σε βαθος αναλυσεις οταν ξερω οτι αυτο που μας οδηγησε εδω ειναι το συστημα που μου αναλυεις; Χεστηκα!
    Γράψε στα @@ σου τις αναλύσεις των ανθρώπων του "συστήματος". Μην παραμυθιάζεσαι όμως από ανθρώπους που αναλύουν το σύστημα όπως νομίζουν οτι λειτουργεί.

Ασχετο. Ο Βορίδης θα διαχειριστεί δλδ το άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί και φορτηγών? :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Γράψε στα @@ σου τις αναλύσεις των ανθρώπων του "συστήματος". Μην παραμυθιάζεσαι όμως από ανθρώπους που αναλύουν το σύστημα όπως νομίζουν οτι λειτουργεί.

Ασχετο. Ο Βορίδης θα διαχειριστεί δλδ το άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί και φορτηγών? :rotflmao: :rotflmao:
    ενώ με τον Αδωνι θα ερθει η πρασινη αναπτυξη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Γιατί δύσκολο είναι ?

Τα ξενοδοχεία θα πάρουν εξαθέσια και ΟΛΟΙ οι άλλοι (οι σιχαμένοι) θα μείνουν άνεργοι ή θα φυτοζωούν.
    Εξ άλλου τέτοιοι που είναι αυτό τους αξίζει.
    (ή κατάλαβα κάτι λάθος?)

Τα αυτά και για τα φορτηγά (ή θα μπεις σε εταιρία λοτζίστιξ με το στανιό ή το πούλο άμεσα τώρα και έμμεσα όπως και να χει μετά)
    Ο ιδιώτης φορτηγατζής ΤΕΛΟΣ.

(και τα αυτά για όλα τα επαγγέλματα που απελευθερώνονται…
    βλέπε περνάνε στα χέρια ΑΕ)

Δηλαδή εκτοπίζουν την μεσαία τάξη προς όφελος των πλουσίων.

Το δύσκολο δεν είναι να το κάνει ο Βορίδης, το δύσκολο είναι να το αποδεχτεί η κοινωνία που έχει ήδη καταλάβει ότι άδεια φορτηγού δεν θα δει, αλλά και η άδεια ταξί ΑΝ δει, θα δουλεύει για το δίφραγκο αφού τα φιλέτα αλλού θα πάνε.
    (και εν τέλει θα παραδώσει)

υγ
    Αλήθεια πως λειτουργεί το σύστημα?
    Γιατί εγώ κατάλαβα ότι λειτουργεί περίπου ως εξής…
    -Δεν μου φτάνουν τα λεφτά κανένα πρόβλημα…
    Φέρε τα δικά σου!
    Εγώ θα συνεχίσω να τρώω ΠΣάρια στο Χίλτον με την εκλεκτή μου παρέα (πολιτικοί δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες )

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

NAI ...ΓΙΑΤΙ ? δεν μπορω να διακρινω κατι αστειο..... :wacko:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	χιχα.jpg 
Προβολές:	122 
Μέγεθος:	50,7 KB 
ID:	239746
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    ενώ με τον Αδωνι θα ερθει η πρασινη αναπτυξη...
    Για την πράσινη ανάπτυξη ασχολείται ο Τέως ΤΣάρος εδώ και καιρό.
    Κάνει αναπροσδιορισμό των δασικών χαρτών ΚΑΙ νομιμοποιεί τα αυθαίρετα.

Απελευθερώνει ρε παιδί μου τα οικόπεδα από τα δέντρα…

(και φυσικά κανείς δεν τον κούνησε)
    :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ