με ειδα 6 ωρα το πρωι να σπρωχνω lancia dedra στην θησεως που ειχε παρει πιτσιρικας με κουστουμακι απο τον πατερα του για σαββατιατικη εξοδο . βαλε δευτερα και άσε
με ειδα 6 ωρα το πρωι να σπρωχνω lancia dedra στην θησεως που ειχε παρει πιτσιρικας με κουστουμακι απο τον πατερα του για σαββατιατικη εξοδο . βαλε δευτερα και άσε
Με είδα να οδηγάω τσοπεριά...
ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!!!!
![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Με είδα πάλι με κουτί....! Θέλω πίσω τη μηχανή μου!!!!!!!!!!!!!!!!
2 stroke Sport Touring
Και μένα λόγω βροχής, κρύου και αέρα σήμερα που κόλωσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
Με είδα πάλι με κουτί....! Θέλω πίσω τη μηχανή μου!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάντως τι θαλπωρή είναι αυτή.....
Το μεσημέρι πάντως θα &^%*&^%&(%$*^%$^(%$ το έχω σκυλομετανιώσει![]()
Να αλλάζω σωληνάκια υψηλής το Σάββατο, να σπάω την διπλή, -λίγο δύσκολη να ξαναβρεις τέτοια ώρα- βίδα για την γέφυρα των σωληνακίων πάνω στη δαγκάνα.., να παιδεύομαι στον τόρνο να την βγάλω, να την βγάζω την Κυριακή...Και η μανέτα να μην θέλει να σκληρύνει.....απο εξαέρωση σε εξαέρωση..
Με είδα απο Κυριακή μέχρι σημερα το πρωί να παιδεύομαι να το φτιάξω, είδα και εσένα μάστορα να μου λες οτι φταίει το μήκος που δεν πρεσσάρει η τρόμπα( σε κλειστό κύκλωμα υγρών!!!), να μου λες, "Αστα αυτά, θα σου βάλω κάτι δικά μου που φέρνω, μόνο 125 ευρώ + 35 εργασία....
Με είδα να ψάχνω 21:00 το βράδυ με φακό, και να βρίσκω οτι το "μακρύ σωληνάκι " να είναι ξεβίδωτο στο ρακόρ!!!Βίδωσα, εξαέρωση, τέλος!!!
Με είδα σήμερα να κάνω το Μεταμόρφωση - Γλυφάδα κοττέϊν( απο το κότα...) για να μην κάτσει καμιά στραβή....
![]()
![]()
Υ.Γ. 125ε+35ε εργασία =160. Απο Αγγλία, έτοιμα σωληνάκια υψηλής στο σπίτι μου, 91 ευρώ.....+ 4ε το υγρό φρένων...
:Μάστορα: :ZZZ:![]()
![]()
:a029:
:a04: :a04: :a36:
![]()
Υ.Γ.2. και άλλα emoticon εαν είχα θα έβαζα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Manalishi
Να αλλάζω σωληνάκια υψηλής το Σάββατο, να σπάω την διπλή, -λίγο δύσκολη να ξαναβρεις τέτοια ώρα- βίδα για την γέφυρα των σωληνακίων πάνω στη δαγκάνα.., να παιδεύομαι στον τόρνο να την βγάλω, να την βγάζω την Κυριακή...Και η μανέτα να μην θέλει να σκληρύνει.....απο εξαέρωση σε εξαέρωση..
Με είδα απο Κυριακή μέχρι σημερα το πρωί να παιδεύομαι να το φτιάξω, είδα και εσένα μάστορα να μου λες οτι φταίει το μήκος που δεν πρεσσάρει η τρόμπα( σε κλειστό κύκλωμα υγρών!!!), να μου λες, "Αστα αυτά, θα σου βάλω κάτι δικά μου που φέρνω, μόνο 125 ευρώ + 35 εργασία....
Με είδα να ψάχνω 21:00 το βράδυ με φακό, και να βρίσκω οτι το "μακρύ σωληνάκι " να είναι ξεβίδωτο στο ρακόρ!!!Βίδωσα, εξαέρωση, τέλος!!!
Με είδα σήμερα να κάνω το Μεταμόρφωση - Γλυφάδα κοττέϊν( απο το κότα...) για να μην κάτσει καμιά στραβή....
![]()
![]()
Υ.Γ. 125ε+35ε εργασία =160. Απο Αγγλία, έτοιμα σωληνάκια υψηλής στο σπίτι μου, 91 ευρώ.....+ 4ε το υγρό φρένων...
:Μάστορα: :ZZZ:![]()
![]()
:a029:
:a04: :a04: :a36:
![]()
Υ.Γ.2. και άλλα emoticon εαν είχα θα έβαζα...![]()
Πολύ ωραίος φίλε.
Κάτι εργατοπατέρες που τρελαίνονται μόλις κάποιος πει ότι θέλει να κάνει τα σέρβις μόνος του να τα ακούνε αυτά.
Η επιμονή -που συνορεύει και με την τρέλα εξάλλου!- είναι υπέροχο προτέρημα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
Έχει δροσούλα ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Με ειδα στην τριπολη να σταματω γιατι δαγκωσα το κ@υλι μου, σημερα κατα της 08,30, ερχομενος απο Καλαματα προς Αθηνα![]()
![]()
Εμ πως το πέρασες φίλε??? This is tripoli you know. Το κρύο κόβει κόκκαλα. Και προσοχή όσοι περνάτε πρωινά από Τρίπολη, μεχρι τις 9 το πρωί το χειμώνα οι δρόμοι είναι γεμάτοι πάγο.Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Με ειδα στην τριπολη να σταματω γιατι δαγκωσα το κ@υλι μου, σημερα κατα της 08,30, ερχομενος απο Καλαματα προς Αθηνα![]()
Τόσα χρόνια με τις πάντες αλλά Finland με πήγαιναν σχολείο, έλεγες τώρα θα στρίψει, τώρα θα στρίψει... Πάγο και ομίχλη!!
Yamaha FZS 600
Mε ειδα να μενω απο ηλεκτρονικη στο σκουτερ με 100χιλιομετρα στην αριστερη λωριδα της Ποσειδωνος κανα 500αρι μετρα πριν την διχαλα για Συγγρου.Με ειδα να τα χρειαζομαι ασχημα οταν ειδα οτι ερχοσαντε ωσαν σφηκες απο πισω και μεχρινα βρω περασμα να κανω δεξΑ να σταματησω ειχε φθασει η καρδια μου στις μποτες....![]()
Επίσης είδα μόνο ένα παπι να σταματαει να δει αν χρειαζομαι βοηθεια και τον ευχαριστω πολυ αλλα επειδη δεν είχε δευτερα στο παπι δεν ηταν δυνατο να με παει πατακι πιο κατω σε πιο ασφαλες σημειο.Καλους δρομους να εχεις!![]()
Keep spamming!!!:a13:
Mε βλεπω απο προχτες τουμπα ανασκελα στο κρεβατι με βροχιτιδα τιγκα στο χαπι με τον παπαρογιατρο...![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Παληκάρι μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Με ειδα χθες πρωτη φορα πανω στο cbrακι μου να ειμαι χεσμενος απο την χαρα μου αλλα και την ροπη του που σε σχεση με το Glx και το mb που εχω καβαλησει μου φανηκε παραξενη![]()
Με είδα στο δρόμο μετα απο πολυ καιρο![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais