Οπως και στο ΚΤΜ 950Adv του 2003 που ειχα πριν δυο χρονια και με ειχε αφησει απο δευτερευον συμπλεκτη, ετσι ηρθε η ωρα και στο ΚΤΜ 950 Super Enduro του 2007 μου να μ αφησει κι αυτο απο τετοιο.
Αν και πιστευα οτι στα μοντελα απο 2007 και περα το ειχαν διορθωσει, φαινεται οτι κατι τετοιο δεν εχει συμβει. Ο μηχανικος στην ΚΤΜ μου ειπε οτι τελικα καταφεραν να το διορθωσουν μονιμα απο τα μοντελα του 2010 και μετα. Τι να πω;
Σημερα πηγα χωμα και με το που μπηκα αρχισα να εχω προβληματα. Εβαζα λαδακι αλλα μετα απο μερικα χιλιομετρα δεν ειχα σχεδον καθολου συμπλεξη. Ετσι ξαναεβαζα.
Ειμαι λοιπον αναγκασμενος να το ξαναλλαξω σ αυτους τους δυσκολα οικονομικα καιρους.
Σκεφτομαι να παραγγειλω το αμερικανικο, το evoluzione να εχω το κεφαλι μου ησυχο και οχι να βαλω το μαμησιο, ασχετα αν οπως μου ειπε ο μηχανικος το εχουν φτιαξει οριστικα. Δεν εχω εμπιστοσυνη.
Εχετε και σεις οι πιο εμπειροι ΚΤΜαδες την ιδια γνωμη με τον μηχανικο μου; Που ειναι επισημος της ΚΤΜ;
Εχω βρει και ενα αλλο απο Αγγλια, το oberon, που στο advrider λενε καλα λογια. Ξερετε τιποτα;
Γενικα εχετε υποψιν σας για κατι αλλο; Γιατι το evoluzione πρεπει να το παραγγειλω απο Αμερικη και δεν ξερω πλεον τι γινεται με τα τελωνεια.
Ευχαριστω.