Αρχικά δημιουργήθηκε από argiris34
(ναι εινια fantasy και δεν κολλαει αλλα τι να κανουμε)
...και όχι μόνο...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από argiris34
(ναι εινια fantasy και δεν κολλαει αλλα τι να κανουμε)
...και όχι μόνο...
![]()
![]()
![]()
αντε να ξεκινησει και η δευτερη σεζον αν και ξερω πια τι θα γινει γιατι ολο μ@λ@κιες εχει φετος
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΣΠΟΪΛΕΡ !!!
Θυμάται κανείς εκείνο το γ@μοεπεισόδιο του Twilight Zone που έρχονται οι εξωγήινοι και μας λένε ότι μας
δημιούργησαν αλλα τα σκ@τwσ@με και θα μας καταστρέψουν, εμείς (ΟΗΕ και σια) τα βάζουμε κάτω και τους
παρουσιάζουμε σε 24 ώρες ένα πάκο με μέτρα για τη παγκόσμια πείνα, το περιβάλλον και ειρήνη, αυτοί (ο αντιπρόσωπός τους
δηλαδή) αρχίζει και διαβάζει και γελάει και μας λέει ότι δε καταλάβαμε καλά και ότι εννοούν πως δεν έχουμε
εξελίξει όσο έπρεπε τον οπλισμό μας για να βοηθήσουμε στο πόλεμό τους;
Δεν το έχω δει, μου το έχουν διηγηθεί παλιά και θέλω να το βρω επιτέλους γιατί θα σκάσω, γιατί μου ήρθε φλάς ακούγοντας αυτό!!!
Είχα παίξει στα νιάτα μου το Prisoner of IceΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μα πόσο αδερφές μπορεί να είστε...![]()
Ούτε εναν Lovecraft, ούτε τίποτις Cthulhu ...
πίανεται; :smilea:
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Τα 'χω ολα αλλα δεν παίζει τίποτα πιαΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Tα Space Quest (Sierra on line) μετράνε;
(o Τσουρινάκης είχε βρει τον μπελά του με μένανε)γ@μ τα xp64 μου γ@μ. Πρέπει να βρω το dosbox επειγόντως μου φαίνεται
![]()
Πάλι καλά που κάτι πρόλαβα στον 486
PC Master...είχα χαλάσει λεφτά σαν πιτσιρικάς :rotflmao:
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Ψιτ, κοπελιά!
Έχω και χρονομηχανή, πάμε μια βόλτα?
http://www.imdb.com/title/tt0054387/
H.G. Wells:
http://en.wikipedia.org/wiki/H._G._Wells:rotflmao:
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Δυστυχώς την είδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
O κυνοδοντας, μια ταινια αλληγορικη που ακροβατει σε ενα σχοινι πανω απο το θεατρο του παραλογου, τον μετα-μεταμοντερνισμο και την αστικοτιτα της οικογενειας.
![]()
![]()
![]()
Πολύ fkd up ταινία![]()
ΔΕΝ την συνιστώ ανεπιφύλαχτα, αυτοί οι κριτικοί κάτι παίρνουν στα σίγουρα.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
http://en.wikipedia.org/wiki/A_Small_Talent_for_WarΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΣΠΟΪΛΕΡ !!!
Θυμάται κανείς εκείνο το γ@μοεπεισόδιο του Twilight Zone που έρχονται οι εξωγήινοι και μας λένε ότι μας
δημιούργησαν αλλα τα σκ@τwσ@με και θα μας καταστρέψουν, εμείς (ΟΗΕ και σια) τα βάζουμε κάτω και τους
παρουσιάζουμε σε 24 ώρες ένα πάκο με μέτρα για τη παγκόσμια πείνα, το περιβάλλον και ειρήνη, αυτοί (ο αντιπρόσωπός τους
δηλαδή) αρχίζει και διαβάζει και γελάει και μας λέει ότι δε καταλάβαμε καλά και ότι εννοούν πως δεν έχουμε
εξελίξει όσο έπρεπε τον οπλισμό μας για να βοηθήσουμε στο πόλεμό τους;
Δεν το έχω δει, μου το έχουν διηγηθεί παλιά και θέλω να το βρω επιτέλους γιατί θα σκάσω, γιατί μου ήρθε φλάς ακούγοντας αυτό!!!
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Η ζοφερή πραγματικότητα της σημερινής προσοχής.
Όχι και τόσο παλιά (δυστυχώς ακόμα και τώρα) είχαμε το χρώμα του δέρματος οπότε τα γονίδια πάντα παίζανε ρόλο στην κοινωνική μας αποδοχή.
Επιστημονικό έργο "ναι", "φαντασίας" δεν το νομίζω![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Φοβερό adventure με άριστους διαλόγους!Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Adventure Game της LucasArts με σενάριο του Steven Spielberg
The Dig
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Dig
Ο Σπίλμπεργκ έδωσε το σενάριο στο φίλο του, γιατί την εποχή εκείνη θα στοίχιζε πολύ μία τέτοια ταινία.
Μετά βέβαια, την έκανε την ταινία, αν και χρησιμοποίησε μόνο το πρώτο τμήμα του σεναρίου. Η ταινία ήταν το Armageddon
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Ήθελε πάρα πολύ βασική μνήμη και ολη την ώρα μου κράσαρε/πετούσε απ' εξω οπότε δεν κατάφερα να παίξω παρακάτω απο 2-3 σκηνέςΑρχικά δημιουργήθηκε από karellen
I have no mouth and i must scream ο ένας.
The DIG ο άλλος
ΕΕΕΕΕλα οι adventur-άδες να ανεβαίνει η ομάδα.
Να και η δική μου συνδρομή:.
Το edit για το config kai to autoexec είχε πάρει φωτιά αλλα φευ...
Τα τεχνοοργανικά σκίτσα του παιχνιδιού ηταν η φρικιαστική μαγεία του.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
gay post alert;Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
Κι αυτο. Zardoz (1974) με Sean Connery.:rotflmao:
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Γκομενομάτριξ με τεράστιες τρυπάρες και ανύπαρκτα μίνι αλλα ωραίο soundtrackΑρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Lipstick lesbo sci-fi και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!!!!!!! (τρελό soundtrack)![]()
Κάτσε να σε φτιάξω με foreplay εδώ![]()
(ουφ ίδρωσα)![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Πολλά +![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Πολύ καλή και με ενδιαφέρον soundtrack.
Ολο και κάτι είχα διαβάσει για τα νοοτροπικά αλλα καμιά ταινία, γνωστή σ' εμένα τουλάχιστον, δεν είχε ασχοληθεί με το θέμα ως τώρα.
imDB
To trailer
Κορυφαία ατάκα "I was blind but now I see"
ΝΖΤ rules![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!