Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 52 από 52

Θέμα: Καταγγελία

Εύχομαι να τα πάρεις πίσω τα λεφτά σου φίλε μου, αν και από τα μέχρι τώρα βιώματά μου από νταραβέρια με τέτοιους ανθρώπους, ένα πράγμα ξέρω, άμα μπούνε τα λεφτά στη τσέπη τους τα θεωρείς ήδη χαμένα.
    Δικαστικά θα σου βγει η πίστη αλλά μακάρι κάποια μέρα να δικαιωθείς.
    Από την άλλη πάλι μπορεί από τα χρήματα του επόμενου φιλότιμου πελάτη να κρατήσει ένα μικρό ποσό και να στο δώσει ρίχνοντας στάχτη στα μάτια σου.
    Καλά ξεμπερδέματα όπως και να έχει πάντως.

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Φιλε zolotas μην το γελας γιατι μετα απο περιπου 100-150χιλ ευρω χαμενα απο παρομοιους καλοπληρωτες πελατες, μπορω με βεβαιοτητα να πω οτι αν θες να παρεις τα λεφτα σου και να εχεις ελπιδες ειναι καλυτερα να το παρεις στο φιλοτιμο και οχι δικαστικα. Εκτος του οτι ακομα και να δικαιωθεις αυτο θα γινει μετα απο τουλαχιστον 7-8 χρονια, επισης κανεις δεν σου εγγυαται οτι οντως θα δικαιωθεις και θα βγαλεις ακρη. Ειναι ακριβως αυτο που ειπε ο notakos. Απαξ και τα χωσανε στη τσεπη τους, χοντρικα χοντρικα ξεχνα τα.
    Κ εγω μιλαω για επιταγες και τιμολογια και εφοριες και δεν τους ενδιαφερει τιποτα, οχι απλα για μερικες συναλλαγματικες. Αν σου πω οτι ο νομος ειναι και με το μερος τους τι θα πεις ? Φιλε μου εχουν τοσα πολλα παραθυρακια να την γλυτωσουν που δεν θα το πιστευεις.
    Γιαυτο τελειως συμβουλευτικα λεω στο φιλο με τα τρεχαματα να το κυνηγησει πιο "ανθρωπινα".

Just my bit.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    α ρε αρμαγεδον που χρειαζεται.........
    +1
    Give me fuel, Give me fire

Γκαζακι,το εχω ξαναπει.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis

Re: Καταγγελία

Αρχικά δημιουργήθηκε από grassogr
    Η παρακάτω ιστορία αφορά στην περιπέτεια μου για την αγορά μιας καινούργιας Suzuki V Strom DL 650 ABS για την οποία είχα την ατυχία να απευθυνθώ στο γνωστό κατάστημα στη Λ. Αλεξάνδρας.
    ......
    Αναφέρω όλη αυτή την ιστορία μήπως και σωθεί κανείς που σκέφτεται να αγοράσει από το εν λόγω κατάστημα...
    Ειλικρινά απορώ πως υπάρχει φίλος σου που σου σύστησε αυτό το κωλομάγαζο με τον αρχιαληταρά!
    Έχει τεράστια ευθύνη ο φίλος σου για αυτό που σου έκανε!!

Έχουν βουίξει όλα τα φόρουμ με τον τύπο!

Και θέλω να προτείνω κάτι προς το φορουμ.
    Δεν είναι δυνατόν να προστατεύουμε άλλο αυτόν τον μαλάκα. Εδώ και χρόνια φωνάζουν σε όλο το ίντερνετ για αυτό το μαγαζί και πάντα υπάρχουν άνθρωποι που την πατάνε. Δηλαδή τι θα κάνει; Μήνυση στο φόρουμ; Αν τολμήσει να μαζευτούν 500 μάρτυρες κατηγορίας (πρώτος εγώ). Και έτσι και εμφανιστεί στο δικαστήριο, το ξύλο που θα φάει θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή.

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    Δυστυχώς φίλε μου, λυπάμαι που στο λέω αλλά σε αυτό το κράτος που ζούμε ο μόνος τρόπος να προασπίσεις τα συμφέροντα σου σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η ωμή βία.
    Αν δεν είνα του χαρακτήρα σου η βία, ανέθεσε το σε άλλους που το έχουν στο αίμα τους.
    Αλλιώς, ξέχνα το περιστατικό και προχώρησε παρακάτω.
    Δεν θα πάρεις ποτέ πίσω τα λεφτά σου μέσα από την επίσημη οδό της Ελληνικής δικαιοσύνης.
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Γκαζακι ρε.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Track day -27/5/07
    από gdk4fireblade στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2007, 11:35
  2. Καταγγελία Ταρίφα
    από nelson στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2007, 13:46
  3. Καταγγελια
    από kalesin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ