Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: ΗΟL - Παλλήνη

ΗΟL - Παλλήνη

Aπό τα λίγα που ξέρω και διαβάζω ψάχνοντας στο ιντερνετ και σε άλλα φόρουμ (πχ adslgr.com) καταλαβαίνω ότι η ποιότητα υπηρεσίας (ταχύτητα, αποσυνδέσεις) για μια γραμμή double play εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απο τη τοποθεσία (βρόχος? έτσι το λέτε οι κομπιουτεράδες?).
    Δλδ, μπορεί η εταιρεία Χ να έμφανίζει αρκετά χαμηλές ταχύτητες ή/και συχνές αποσυνδέσεις στη περιοχή Α, αλλά σε μια άλλη περιοχή να πηγαίνει σφαίρα και να μην υπάρχουν προβλήματα γενικά. Και το ανάποδο για τις ίδιες περιοχές μπορεί να συμβαίνει για μια άλλη εταιρεία Y.

Τα λέω σωστά?

Αν λοιπόν ισχύουν τα παραπάνω, ζητάω απόψεις απο άτομα που έχουν ίδια εμπειρία με την HOL στη Παλλήνη. Να βάλω ή θα πάρω το μπούλο? Στη 2η περίπτωση, υπάρχουν προτάσεις για άλλο πάροχο? Plz, απο άτομα που βρίσκονται στη συγκεκριμένη περιοχή και μόνο ή έχουν γνωστούς στη περιοχή που έχουν βάλει HOL.

Απόψεις για τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών και άλλα σχετικά θέματα δεν με ενδιαφέρουν. Λίγο πολύ όλες οι εταιρείες τα ίδια είναι σε αυτα και έχουν τις καλές και τις κακές τους μέρες.

τα φώτα σας, ευχαριστωωωώ!

Αυτό που ξέχασα να γράψω είναι ότι μιλάμε για νέα σύνδεση (νέο αριθμό) και όχι για αλλαγή παρόχου ή για φορητότητα. Να περιμένω κάνα μήνα για την σύνδεση?
    (ξέρω, εξαρτάται και απο τον ΟΤΕ ...)

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ρωτα αν ειναι δικες τους γραμμες ή μισθωμενες απο τον Οτε,αν το πρωτο επελεξε hol ,αν το δευτερο Οτε.

Γιαννιο μετακομισες?

Λουτσα ειμαι ντε ,κανονισε....

Φοβάμαι ένας περιορισμός τύπου "περιοχή Παλλήνη" δεν θα σου δώσει χρήσιμα συμπεράσματα.
    Πρέπει να περιορίσεις την αναζήτησή σου σε μερικά τετράγωνα γύρω από το σπίτι σου, καθώς το μεγαλύτερο ρόλο παίζει η απόσταση της σύνδεσης σου από το "κουτί" του παρόχου, όπως λες.
    Άρα, αν μπορείς, κάνε μια έρευνα κοντά, στους γείτονές σου.
    But in the town it was well known when they got home at night their fat psychopathic wives would thrash them within inches of their lives.

Δε θα ήταν ασχημη ιδέα να τηλ στην HOL και να ρωτήσεις εκεί κοντά που είσαι που βρίσκεται ο κοντινότερος κόμβος τους.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

google = DSLAM + HOL + ΠΑΛΛΗΝΗ

ΤΟ DSLM ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΕΝΤΙΣΣΟΝ ΣΤΗΝ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ.

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Γιάννη, στειλε μου με πμ ένα γειτονικό νούμερο, και θα σου πω ακριβώς τι παίζει εκει

ευχαριστώ παίδες

zephyr, να τακτοποιηθώ λίγο γιατί τώρα γίνεται τση πτάνας και θα μιλήσουμε

Κίμωνα, pm sent

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Φιλος απο Παλληνη σύνορα με Γερακα.
    Vivodi
    Κλειδωνει μόνιμα με πάνω απο 15-16Κ.

η vivodi έχει φάει αιώνιο ban απο μένα για λόγους που δεν είναι του παρόντος

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    η vivodi έχει φάει αιώνιο ban απο μένα για λόγους που δεν είναι του παρόντος

γιάννη κανείς δεν θα σου απαντηση απολυτως εγκυρα!!

εγω εδω με τον δικο μου παροχο τρεχω με 19-20 και ενας γνωστος 4 τετραγωνα αποσταση με τον ιδιο παροχο παει με 12

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV

Re: ΗΟL - Παλλήνη

Στη 2η περίπτωση, υπάρχουν προτάσεις για άλλο πάροχο? Plz, απο άτομα που βρίσκονται στη συγκεκριμένη περιοχή και μόνο ή έχουν γνωστούς στη περιοχή που έχουν βάλει HOL.

Δεν γνωρίζω για την HOL,αλλά έχω εμπειρία από conn-x και wind (παρούσα σύνδεση).
    Το conn-x πραγματικά πέταγε,σε αντίθεση με την wind που είναι συγκριτικά λίγο για τα μπάζα σε ταχύτητες και εκνευριστική κάποιες φορές όταν σε "πετάει" στιγμιαία εκτός σύνδεσης.

Έλα ρε!!! Γίναμε γείτονες?!?!?
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

...
    φιλαρακι καλως ηρθες στην γειτονια μας!! (Γλυκα νερα ειμαι εγω 2 λεπτα απόσταση)

1ον και σημαντικότερο αν χρειαζεσαι βοηθεια, ανεργος ειμαι με ενα τηλ. εφτασα.

2ον οταν ξεμπερδεψεις κανονισε για καφε
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Καποια γενικα που δεν αφορουν συγκεκριμενο εναλλακτικο παροχο ή ΟΤΕ, αλλα ΟΛΟΥΣ:

- Δεν εχει σημασια τοσο η περιοχη στην οποια βρισκεσαι, οσο η αποσταση σου απο το κεντρο ΟΤΕ της περιοχης σου.
    - Ολοι οι παροχοι (ειδικα εντος Αθηνας) εχουν δικες του οπτικες ινες στο μεγαλυτερο κομματι του δικτυου τους.
    - Οι παροχοι εχουν τα μηχανηματα τους (dslam κτλ) εντος του ΟΤΕ.
    - Εκτος απο το μηκος του καλωδιου που συνδεει το σπιτι σου με το κεντρο όπου καταληγει, βασικος παραγων ειναι και η ποιοτητα αυτου. Εαν το καλωδιο εχει υποστει πολλες τομες, ειναι εκτεθιμενο σε υγρασια-βρυα και λειχηνες και αλλα τετοια μειωνουν την ποιοτητα της υπηρεσιας που παιρνεις απο οποιονδηποτε παροχο. Για αυτο λεει και ο συναδελφος kalgeorge πιο πανω
    εγω εδω με τον δικο μου παροχο τρεχω με 19-20 και ενας γνωστος 4 τετραγωνα αποσταση με τον ιδιο παροχο παει με 12
    Προφανως ειναι σε διαφορετικο καλωδιο ή
    - Πολλες φορες το προβλημα ειναι εντος της πολυκατοικιας. Εαν η εισαγωγη (ειναι ενα κουτι συνηθως στην εισοδο της πολυκατοικιας ή στον τοιχο εξω απο αυτην) όπου καταληγει το δικτυο του ΟΤΕ στο κτηριο) ειναι της δεκαετιας του 70, οπως και η καλωδίωση γενικα του κτηριου και του διαμερισματος σου, εχει φυσιολογικες φθορες λόγω χρόνου και οχι μονο. Εαν εχεις απαρχαιομενα πριζακια τηλεφωνου πιθανως να δημιουργουν προβλημα. Κακο στην ποιοτητα της υπηρεσιας απο οποιονδηποτε παροχο. Επισης εαν ειναι μεγαλη πολυκατοικια και εχουν πολλοι ενοικοι adsl, ο ενας επηρεαζει τον αλλο, με αποτελεσμα ολοι να εχουν χαμηλοτερο συγχρονισμο.
    - Πολλοι παροχοι παιρνουν δικτυο απο αλλο εναλλακτικο παροχο. Δλδ πχ στην ταδε περιοχη ο παροχος Α εχει δικο του δικτυο οπτικων ινων και νοικιαζει bandwidth στον Β παροχο. Νομιζω καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο.

Αυτα τα ολιγα, εαν θυμηθω τιποτα αλλο σημαντικο, θα συμπληρωσω.
    www.myfazer.gr

τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και κατά 99% πάω για HOL

Aggelos, McTalas όπως έγραψα και στον Ζέφυρο μόλις τακτοποιηθώ θα κανονίσουμε κάτι

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 3o Trail Ride Παλλήνη, 20 Απριλίου
    από drmel στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2008, 17:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •