μηπως να το καναμε παρασκευη μη τρεχουμε με τα μπαχαλα?
μηπως να το καναμε παρασκευη μη τρεχουμε με τα μπαχαλα?
Dorsoduro 750 & Norton 16H
ρε αυριο εχει πορεία![]()
![]()
![]()
αυτο μπορει να ειναι και καλό αλλα και κακό. Προτείνω να το κανουμε αυριο 17:30 αλλα όχι καμαρα (εκτος αν ειναι να πεταξουμε κανα κοτρονιδι) αλλα καπου προς Βαλαωρίτου που θα είναι πιο κουλ η φάση.
Αν το κανουμε αυριο θα χάσουμε τον brainstorm. Αν όχι θα χάσουμε πιθανότατα τον joyrider. Κανενας απο τους 2 δεν έχει BMW οποτε δεν μπορω να είμαι αμερόληπτος.![]()
Ας το δουμε και αυριο πως παει και θα σας στείλω σε όλους στα κινητα σας sms για ΟΚ ή ΑΚΥΡΟ.
Daz τον καφε μου μπορεις να τον πληρώσεις άνετα μια που δεν εχω βαλει φράγκο.![]()
![]()
![]()
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Παρασκευή δεν μπορώ. Και για αύριο δεν είναι σίγουρο αλλά μάλλον θα σας προλάβω. Η μόνη σίγουρη ελεύθερη μέρα από μέρους μου είναι το Σάββατο.
Ορίστε μέρος και όταν γυρίσω αύριο απ' την δουλειά τσεκάρω και αν είναι έρχομαι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Daz τον καφε μου μπορεις να τον πληρώσεις άνετα μια που δεν εχω βαλει φράγκο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
![]()
![]()
εγω δλδ θα παρω τα @@δια του daz ε?
![]()
![]()
![]()
και θα πληρωσεις και τα μεταφορικα χαχαχχαχαχαχχαΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εγω δλδ θα παρω τα @@δια του daz ε?
![]()
![]()
![]()
Ας μαζευτούν όσοι περισσότεροι γίνεται. Αφού ο daz είναι αμφίβολος για αύριο και μπορεί σίγουρα σάββατο κάντε το τότε, αν μπορεί και ο brainstorm..
Έχει και πορείες αύριο.
Θα τα κανονίσω με daz μετάhttp://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang='..'&perform=view&id=8691&Itemid=808&lang=
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
και θα πληρωσεις και τα μεταφορικα χαχαχχαχαχαχχα
Mου εταξε κατι ο sexandthecity και όντως τα πληρωσα εγω ρε!
Δεν μπορεσα να αντισταθω!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αρε μητσαρα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Mου εταξε κατι ο sexandthecity και όντως τα πληρωσα εγω ρε!
Δεν μπορεσα να αντισταθω!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σαν αθωα κορασιδα επεσες στη παγιδα του αληταμπουρα!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Παιδακια εγω δυσκολα να καταφερω να παρευρεθω σε μια τετοια συναντηση προ το παρον...
Το πρωι δουλεια και το απογευμα baby siting μιας και η γυναικα εργαζεται απογευμα......
Σαββατοκυριακα πηγαινω απο την πρωτη δουλεια καπακι στη δευτερη!!!
(Δε θελω σχολια περι ανεργιας,τι θα τα κανεις τοσα λεφτα τσετερα τσετερα.....:rotflmao:
Δουκα φιλε μου θα κανονισουμε να βρεθουμε τα 2 μας :a07:
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜητσεΧιο ο πρώτος που τσίμπησε, ελα σαλονικ να κανουμε μπαναναΑρχικά δημιουργήθηκε από brainstorm73
Δουκα φιλε μου θα κανονισουμε να βρεθουμε τα 2 μας :a07:![]()
![]()
brainstorm εσυ εισαι δικος μου. Θα κανονισουμε συναντηση σε παρκο ή σε παιδοτοπο.![]()
![]()
Ακυρο το σημερινο αρα, παμε για Σαββάτο νωρις για να μην φαμε την παντοφλα της συζυγου (για εσας το λεω, εγω την εχω σκισει την γάτα.)
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
ΜητσεΧιο ο πρώτος που τσίμπησε, ελα σαλονικ να κανουμε μπανανα![]()
![]()
brainstorm εσυ εισαι δικος μου. Θα κανονισουμε συναντηση σε παρκο ή σε παιδοτοπο.![]()
![]()
Ακυρο το σημερινο αρα, παμε για Σαββάτο νωρις για να μην φαμε την παντοφλα της συζυγου (για εσας το λεω, εγω την εχω σκισει την γάτα.)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτος ειναι χειροτερος απο μενα!
![]()
![]()
![]()
Το αφηνω πανω σου....Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
![]()
(παιδοτοπο καλυτερα......να πιουμε και κανα καφεδακι να μη μας παγωσουν και τα παιδια.....)
Μαλλον ο DUKE παρελαβε το "πραμα" και την κοπανησε στο εξωτερικο....:rotflmao:
δεν θελω τετοια. Λοιπον ημέρα Πεμπτη 24 νοεμβριου μετα τις 17:00 παιζει?
![]()
![]()
Απ΄τους δυο μας ποταμούς