Πρίν 2 χρονάκια αγόρασα ένα λάπτοπ στην γυναίκα μου που πλέον άρχισε να "σέρνεται" απο τα σκουπίδια που γέμισε..
Βάλε βγάλε προγράμματα, φωτογραφίες, βιντεάκια κλπ κλπ... πλέον θέλει 15 λεπτά για την εκκινησή του...
Το λάπτοπ δουλεύει (Σ)Vista και η γυναίκα δεν τα αποχωρίζεται... με αυτά βολεύτηκε, αυτά προτιμάει..
Επιδίωξα λοιπόν να βρώ κανα πρόγραμμα Vista απο τον φίλο μας τον "Πειρατή" ώστε να κάνω format και να εγκαταστήσω νέα Vista στον υπολογιστή της.
Συζητώντας με κάποιον γνωστό, μου ανέφερε πως τα λάπτοπ έχουν δικό τους σύστημα εγκατάστασης των Vista που εγκαθίσταται αυτόματα μόλις πρωτοανοίξεις το λάπτοπ.
Πράγματι έτσι είχε γίνει όταν τον πρωτοαγόρασα, πάτησα On και σε 10-15 λεπτά το λάπτοπ "γεννήθηκε" με Vista.
Μου είπε λοιπόν το παλλικάρι πως υπάρχει κάποιος φάκελος μέσα στα Windows που κάνει την συγκεκριμένη δουλειά και αν τον βρώ, θα μπορέσω να τα επανεγκαταστήσω χωρίς να αναγκάζομαι να κατεβάζω πειρατικά προγράμματα.
Το λΕπόν...
Γνωρίζει κάποιος την διαδικασία που χρειάζεται για αυτή την εργασία?
Που βρίσκεται αυτός ο φάκελος και πως χρησιμοποιείται για την επανεγκατάσταση των Windows Vista?
Ευχαριστώ.![]()