Αλήτες.
Αφου εχεις ασφαλεια..............Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
nai alla me tin pinakida exo ena 8emataki logo fotoagenias me tin troxea :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...........χεστους αυτους. :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
afti ti mlkia me tagiati tin kanete
Λείπει τοΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Για να ρωτάνε οι περίεργοι![]()
![]()
Eγώ τα έχω και τα δυο ασφαλισμένα αλλά δεν τα κυκλοφορώ γιατί με τα ασφάλιστρα δεν μου μείναν για βενζίνη![]()
Γεια![]()
ΥΓ::rotflmao:
Και εγώ ασφαλισμένο τόχω αλλά θέλει λάστιχα, τακάκια, βενζίνη.....
Ευτυχώς που δεν έχουμε ακόμη ηλεκτρικά, φαντάζεστε το ΕΛΤΠΣΔΜΞΜΟΥ ;
Ρίξ'του λίγη βενζίνη και τσούλα το μωρέ, και κάτι να συμβεί (μακρυά από μας) ασφαλισμένο τό'χεις..!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Και εγώ ασφαλισμένο τόχω αλλά θέλει λάστιχα, τακάκια, βενζίνη.....
![]()
Έχω και οδική βοήθεια δε λεςΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρίξ'του λίγη βενζίνη και τσούλα το μωρέ, και κάτι να συμβεί (μακρυά από μας) ασφαλισμένο τό'χεις..!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Γεια![]()
ΥΓ::rotflmao:
faq u re xalas tin piatsa![]()
Για να είμαι ειλικρινής αυτό τό'χω ανασφάλιστο πάντως..Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
faq u![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Για να είμαι ειλικρινής αυτό τό'χω ανασφάλιστο πάντως..![]()
fora kranos toylaxiston :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τρακαρα με το κάρο προχθές οταν ενας συμπαθεστατος κυριουλης μου τον ακούμπησε απο πισω με το saxo του.
Οταν συναντηθήκαμε για να υπογράψουμε την φαλική δηλωση μου λέει εχουμε 2 προβλήματα.
1) το οχημα ειναι ανασφαλιστο (γιαυτο θα πουμε οτι το ατύχημα έγινε με άλλο όχημα)
2) Το δίπλωμα μου έχει λήξει (γιαυτο θα πουμε οτι οδηγούσε άλλος)
3)![]()
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
![]()
Ανασφάλιστα δε σημαίνει σώνει και καλά ότι κυκλοφορούν. Τρία οχήματα ανασφάλιστα στην οικογένειά μου και άλλα δυο στο στενό οικογ. περιβάλλον και τα πέντε "κάθονται".
Αλλά και πάνω από 1 'μύριο οι άνεργοι πια (και επίσημα), αν αυτό λέγει κάτι.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Είναι άδικο να πρέπει να πληρώνει κανείς ασφάλεια για όλα του τα οχήματα από τη στιγμή που είναι πρακτικά αδύνατον να τα χρησιμοποιεί ταυτόχρονα! Η άποψή μου είναι ότι έπρεπε η ασφάλεια να αφορά τον οδηγό και όχι το όχημα, σαν την οδική της ADAC ας πούμε...
Give me fuel, Give me fire
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
οντως αυτο ισχυει, αλλα για να πληρωθει καποιος θα πρεπει απαραιτητα να εχει καλεσει τροχαια επι τοπου. θελει προσοχη αυτο....
Ναι, πρέπει να το παραδεχτεί ο άλλος ή έστω, να είναι παρών...
Τα ανασφάλιστα οχήματα δημιουργούν κι ένα άλλο πρόβλημα εκτός από το προφανές...
Αν ο άλλος κάνει τη μαλακ!α του, θα την κοπανήσει σίγουρα και θα αφήσει πίσω του συντρίμμια...
Ο παθών θα τραβάει τα μαλλιά του και ταυτόχρονα θα συνειδητοποιεί τι μαλακ!α έκανε που πλήρωνε τόσο καιρό ασφάλιστρα για το τίποτα. Τώρα καλείται να φτιάξει το όχημά του από την τσέπη του...
Κι έτσι ξεκινά ο φαύλος κύκλος....
ΥΓ:![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Πάγια τακτική (και εντελώς λογική) πχ στην Αγγλία που ξέρω...Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Είναι άδικο να πρέπει να πληρώνει κανείς ασφάλεια για όλα του τα οχήματα από τη στιγμή που είναι πρακτικά αδύνατον να τα χρησιμοποιεί ταυτόχρονα! Η άποψή μου είναι ότι έπρεπε η ασφάλεια να αφορά τον οδηγό και όχι το όχημα, σαν την οδική της ADAC ας πούμε...