Σελίδα 73 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 2363686970717273747576777883123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.081 έως 1.095 από 2014

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Βγάλε τον άνθρωπο από την εξίσωση και τον έχεις
    Τι μου θύμισες τώρα...

ΣΠΟΙΛΕΡ

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    να κανουμε μια ανακεφαλαιωση?

τα δανεια αυτα που χρωσταμε (και ειναι πολυ παλια ) ειχαν ληφθει για : υποδομες?
    οπλα και πυρομαχικα?
    εφοδια τροφιμα και ειδη 1ης αναγκης?
    τραπεζωματα στον πρεσβη?
    εκβιασμο?

Accipere quam facere praestat injuriam

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ΚΑΤΑ 90% για πληρωμη παλιοτερων δανειων (τοκοχρεολυσια)

αλλα καθως παντα δανειζομαστε με μεγαλυτερα επιτοκια (φαυλος κυκλος) ειναι αδυνατον να μειωνεται το χρεος καθως το αεπ δεν αυξανει περισσοτερο απο τη διαφορα των επιτοκιων

υγ τροικα (αγγλος-γαλλος-γερμανος) ειχε εγκατασταθει και το 1898. αποχωρηση το 1978. στην πατριαρχου ιωακειμ.

υγ2 εχουμε γινει ιρλανδια, δανια, παμε για ινδια

ενας ρε πστ δεν ειπε "να γινουμε ελλαδα"
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    παμε για ινδια

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	india1.jpg 
Προβολές:	156 
Μέγεθος:	39,6 KB 
ID:	240162
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Mωρέ ναι, καμιά αντίρρηση.
    Αλλά κάπως οξύμωρο δεν είναι; Να αφήνουν το Νορβηγικό τους "παράδεισο" (έτσι δεν τον παρουσιάζουν οι περισσότεροι; ) για να μεταναστεύσουν σε μια χώρα που ουδείς ξέρει τι γίνεται αύριο;
    και εγω αφηνω το ωραιο μου σπιτακι με τη ζεστουλα και τη θαλπωρη του,με τη γυναικα μου και τα φιλαρακια μου και καβαλαω 2 τροχους μεσα στο κρυο με κινδυνο της ζωης μου,πληρωνοντας βεζινεςκαι ταλαιπωροντας τον ευατο μου ψυχικα και σωματικα για να ζησω με αδρεναλινη.
    βλεπεις κατι κοινο με τους νορβηγους τωρα?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    [...]βλεπεις κατι κοινο με τους νορβηγους τωρα?
    Την τιμή της βενζίνης...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

βλεπεις κατι κοινο με τους νορβηγους τωρα?
    Το μόνο που θέλουν αυτοί είναι να πάνε κάπου που να έχει ήλιο (λουζόμενοι το "κόστος" ) και εμείς να πάμε κάπου που να έχει δουλειά (επίσης λουζόμενοι το "κόστος" ).
    Απλά τα πράγματα.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Για όσους επιμένουν να αγοράζουν μεταχειρισμένα λαπτοπ..

Το μόνο που θέλουν αυτοί είναι να πάνε κάπου που να έχει ήλιο (λουζόμενοι το "κόστος" ) και εμείς να πάμε κάπου που να έχει δουλειά (επίσης λουζόμενοι το "κόστος" ).
    Απλά τα πράγματα.
    αρα εχεις απαντησει το ερωτημα σου.το θεμα ειναι οτι αυτοι πληρωνουνε το κοστος αφοτου εχουνε λυσει τα βασικα τους προβληματα,ενω εμεις πληρωνουμε το κοστος χωρις να εχουμε καν ενα εσοδο

συμπερασμα:αν η νορβηγια ειχε ηπιοτερο καιρο και περισσοτερο φως υπερεχει πολυ απο την (αγ)ελλαδιτσα μας που το μονο που εχει ειναι φως (γιατι απο καιρο....τον κακο μας τον καιρο εχουμε )

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Την τιμή της βενζίνης...
    απο καπου πρεπει να αρχισουμε να μοιαζουμε με ψηλους,ξανθους,γαλανοματηδες

Εγω μοιάζω
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εγω μοιάζω
    εσυ αγορι μου δεν μοιαζεις...

ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παντως για να λεμε το σωστο, οι Νορβηγοι διαφερουν κομματι απο τους υπολοιπους σκανδιναβους τοσο στα χαρακτηριστικα οσο και στη νοοτροπια. Ειναι αρκετα πιο alegro απο Σουηδους - Φινλανδους - Δανους, με μεγαλυτερο ποσοστο μελανινης (Μαυρο μαλι, ματι στο χρωμα του παγου και πανυψηλες μερικες Νορβηγιδες...jesus!!!) και εχουν περασει πολυ πιο δυσκολα απο ολους τους αλλους γειτονες. Και η μορφολογια της χωρας τους παιζει ρολο, τους εχει σμιλεψει. Δεν ειναι δασος-δασος-δασος-δοσος-δασος, εχουν βουνα και εναλλαγες στο τοπιο. Στη δεκαετια του 70 πηγαιναν μεταναστες στις διπλανες χωρες γιατι επαιζε φτωχια και τους θεωρουσαν τους παρακατιανους των σκανδιναβικων χωρων. Τελευταια που βγαλαν τα πετρελαια πηραν την εκδικηση τους βεβαια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Παντως για να λεμε το σωστο, οι Νορβηγοι διαφερουν κομματι απο τους υπολοιπους σκανδιναβους τοσο στα χαρακτηριστικα οσο και στη νοοτροπια. Ειναι αρκετα πιο alegro απο Σουηδους - Φινλανδους - Δανους, με μεγαλυτερο ποσοστο μελανινης (Μαυρο μαλι, ματι στο χρωμα του παγου και πανυψηλες μερικες Νορβηγιδες...jesus!!!) και εχουν περασει πολυ πιο δυσκολα απο ολους τους αλλους γειτονες. Και η μορφολογια της χωρας τους παιζει ρολο, τους εχει σμιλεψει. Δεν ειναι δασος-δασος-δασος-δοσος-δασος, εχουν βουνα και εναλλαγες στο τοπιο. Στη δεκαετια του 70 πηγαιναν μεταναστες στις διπλανες χωρες γιατι επαιζε φτωχια και τους θεωρουσαν τους παρακατιανους των σκανδιναβικων χωρων. Τελευταια που βγαλαν τα πετρελαια πηραν την εκδικηση τους βεβαια...
    ρε κωστα...ιδιο πραμα ειναι σουηδοι-νορβηγοι.μολις το 1905 εγιναν ξεχωριστο κρατος.επισεις αυτοι που παντοτε ηταν παρακατιανοι και ΔΕΝ θεωρουνται (και καλως) βικινγκς ειναι οι φιλανδοι.

αρκετα με τους σκανδιναβους.παμε πισω στο θεμα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ρε κωστα...ιδιο πραμα ειναι σουηδοι-νορβηγοι.μολις το 1905 εγιναν ξεχωριστο κρατος.επισεις αυτοι που παντοτε ηταν παρακατιανοι και ΔΕΝ θεωρουνται (και καλως) βικινγκς ειναι οι φιλανδοι.

αρκετα με τους σκανδιναβους.παμε πισω στο θεμα.

Εχουν πολυ Κελτικο αιμα οι Νοβηγοι.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ