Σκέφτομαι να πάρω κάτι τέτοιο:
Λινκ
για να αυξήσω τις... ταξιδιωτικές ικανότητες του er-6. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι αντίστοιχο να με πει καμιά γνώμη;
Σκέφτομαι να πάρω κάτι τέτοιο:
Λινκ
για να αυξήσω τις... ταξιδιωτικές ικανότητες του er-6. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι αντίστοιχο να με πει καμιά γνώμη;
Dura lex, sed lex.
![]()
![]()
![]()
Χμμμμ...
30 λίτρα πρέπει να χωράει το νεσεσέρ των νυχιών..
(το ασετόν καλύτερα δέστο στα καλάμια, γιατί κοντά στην εξάτμιση δεν λέει..)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αντώνη νόμιζα οτι οι εντουράδες παίρνετε μόνο ένα σώβρακο και εργαλεία.
ERRIKA για ενα διήμερο θα είναι ιδανικό.Ψάχνοντας κι εγώ είχα βρει διάφορα.Νομίζω οτι θα είναι προτιμότερο να βρεις κάποιο που να ανοίγει με φερμουάρ,ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρείσαι,με κάτι που έχεις βάλει κάτω κάτω.
Γενικώς υπάρχουν πολλά λουκάνικα που θα σε βολέψουν για ταξιδιωτικές περιπλανήσεις.Έχει ενα ο cpt. που είναι και κυριλέ.
Άμα θες σου χαρίζω το λουκάνικο από το στρατό![]()
Σαμάρια έχεις;
Μέχρι τώρα δηλ τί είχες ;Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Κι εγώ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
Αντώνη νόμιζα οτι οι εντουράδες παίρνετε μόνο ένα σώβρακο και εργαλεία.
![]()
![]()
Έχω tank bag για τα άμεσης ανάγκης αντικείμενα, οπότε αυτό δε με απασχολεί... Χαλβαδιάζω αυτό λόγω τιμής (40 Ε) και πολυχρηστικότητας.Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
Νομίζω οτι θα είναι προτιμότερο να βρεις κάποιο που να ανοίγει με φερμουάρ,ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρείσαι,με κάτι που έχεις βάλει κάτω κάτω.
Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι εάν κάθεται (φρόνιμα) στη θέση του... ή εάν μετά από κάποια χλμ. βολτάρει και αναχωρεί προς άγνωστους προορισμούς...![]()
Dura lex, sed lex.
Αυτοκίνητο.Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Μέχρι τώρα δηλ τί είχες ;![]()
Dura lex, sed lex.
Σαμάρια στο er ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Σαμάρια έχεις;1) Όχι!! 2) Φοβάμαι πως θα κοστίζουν πιο πολύ απ'ό,τι θέλω...
Dura lex, sed lex.
Ανάλογα πως θα το δέσεις... :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι εάν κάθεται (φρόνιμα) στη θέση του... ή εάν μετά από κάποια χλμ. βολτάρει και αναχωρεί προς άγνωστους προορισμούς...![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire
Αυτό θα το δέσεις με λάστιχα (χταπόδι) ή ιμάντες στο πίσω κάθισμα ή/και στη σχάρα.
Για να δεις αν σου κάνει, τσέκαρε τα σημεία δεσίματος που σου παρέχει το μηχανάκι σου από κάτω (γαντζάκια, χερουλάκια κλπ).
Κατα τα άλλα, πολύ καλό φαίνεται, ειδικά για την τιμή του.
Εγώ χρησιμοποιώ έναν απλό σάκο ταξιδιού και αν αρχίσει να βρέχει του περνάω μια σακούλα σκουπιδιών από επάνω![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Για ένα drybag με τέσσερα κρικάκια δεν είναι ούτε φτηνό ούτε ασφαλές κατά την γνώμη μου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Χμμμμ...
(το ασετόν καλύτερα δέστο στα καλάμια, γιατί κοντά στην εξάτμιση δεν λέει..)![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εξαρτάται από το τι βάζεις μέσα (βάρος) και πως το δένεις.. Δεν νομίζω ότι είναι λιγότερο ασφαλές από τα τανκμπαγκς με τους μαγνήτες..Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Για ένα drybag με τέσσερα κρικάκια δεν είναι ούτε φτηνό ούτε ασφαλές κατά την γνώμη μου.
Εξάλλου, όλο και κάποιο τέστ θα έχει κάνει η Givi και θα έχει και πιθανώς ν' αναγράφει τα μέγιστα επιτρεπτά όρια.. Υποθέσεις κάνω.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.