Ίσως να μη βλέπω καλά λόγω των φωτο, αλλά τα carbon κομμάτια είναι επίπεδα (λάμες); Αν ναι, δεν θα προσφέρουν τίποτα σε ακαμψία.
Άσε που θα είναι και επικίνδυνα για την τριάδα σε περίπτωση ατυχήματος...![]()
Φιλε Ispiro
Καταρχην συγχαρητηρια για τα προηγουμενα και ολα τα μελλοντικα σου projects ειναι πολυ ωραιες δουλειες και μερακληδικες.
θα ηθελα αν μου επιτρεπεις να σου κανω μια παρατηρηση, αν και φανταζομαι το εχεις υποψην σου θελω να σου πω να μην εχεις πολυ εμπιστοσυνη σε τετοια εξαρτηματα ποδηλατου και ειδικα στον λαιμο, καλυτερα να προτιμησεις εναν ισιο και στο λεω αυτο γιατι κανα δυο τετοιοι ρυθμιζομενοι καθ υψους με εχουν προδωσει σε κατι χαζοκαταβασεις με ποδηλατο.....οποτε φανταζομαι οτι πανω σε μηχανακι μπορουν να χαρακτηριστουν επικινδυνοι...
Καλη συνεχεια με το project και αναμενουμε φωτορομαντζο....
Τσακω και μια![]()
καλα βλεπεις αλλα εξηγησα και παραπανω οτι δεν μπαινουν για ακαμψια,αλλωστε το τεραστιο μοτερ των 70cc,90cc πως μπορει να προκαλεσει στρεβλωσεις στον σκελετο?μια ακαμπτη δοκος κολλημενη σε ρεζερβουαρ που μαλιστα δεν ειναι πακτωμενο αλλα βιδωτο μονο προβληματα θα δημιουργουσε.Αρχικά δημιουργήθηκε από KostasV2
Ίσως να μη βλέπω καλά λόγω των φωτο, αλλά τα carbon κομμάτια είναι επίπεδα (λάμες); Αν ναι, δεν θα προσφέρουν τίποτα σε ακαμψία.
Άσε που θα είναι και επικίνδυνα για την τριάδα σε περίπτωση ατυχήματος...![]()
η δοκος μπαινει για look και feeling και ισως χρησιμοποιηθει σαν βαση στηριξης για οργανα![]()
εχεις δικιο και μπορει να αντικατασταθει με ισιο λαιμο σαν τον πρωτο που ειχα ποσταρειΑρχικά δημιουργήθηκε από timotas
Φιλε Ispiro
Καταρχην συγχαρητηρια για τα προηγουμενα και ολα τα μελλοντικα σου projects ειναι πολυ ωραιες δουλειες και μερακληδικες.
θα ηθελα αν μου επιτρεπεις να σου κανω μια παρατηρηση, αν και φανταζομαι το εχεις υποψην σου θελω να σου πω να μην εχεις πολυ εμπιστοσυνη σε τετοια εξαρτηματα ποδηλατου και ειδικα στον λαιμο, καλυτερα να προτιμησεις εναν ισιο και στο λεω αυτο γιατι κανα δυο τετοιοι ρυθμιζομενοι καθ υψους με εχουν προδωσει σε κατι χαζοκαταβασεις με ποδηλατο.....οποτε φανταζομαι οτι πανω σε μηχανακι μπορουν να χαρακτηριστουν επικινδυνοι...
Καλη συνεχεια με το project και αναμενουμε φωτορομαντζο....
Τσακω και μια![]()
![]()
Ακόμα και μόνο για look να τη βάλεις, πρέπει να είναι πιό.... τρισδιάστατη (σωληνωτή ή κιβωτοειδής). Η λάμα θα έχει πολλές στρεβλώσεις, που ακόμα και τα όργανα θα "παίζουν" αν στηριχτούν πάνω της.Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
η δοκος μπαινει για look και feeling και ισως χρησιμοποιηθει σαν βαση στηριξης για οργανα![]()
4-5mm carbon με τοσο πυκνη πλεξη ελα να την λυγισεις ακομα και με τα ποδια και αν το καταφερεις κερναω τα σουβλακια.ειναι απιστευτης αντοχης φιλε μου σηκωνει πολλα κιλα βαροςΑρχικά δημιουργήθηκε από KostasV2
Ακόμα και μόνο για look να τη βάλεις, πρέπει να είναι πιό.... τρισδιάστατη (σωληνωτή ή κιβωτοειδής). Η λάμα θα έχει πολλές στρεβλώσεις, που ακόμα και τα όργανα θα "παίζουν" αν στηριχτούν πάνω της.![]()
Αν και δεν θελω να το παραδεχτω ,μπορω να πω οτι μεχρι τωρα οι ιδεες σου μου αρεσαν...Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
4-5mm carbon με τοσο πυκνη πλεξη ελα να την λυγισεις ακομα και με τα ποδια και αν το καταφερεις κερναω τα σουβλακια.ειναι απιστευτης αντοχης φιλε μου σηκωνει πολλα κιλα βαρος![]()
Αλλα το τελευταιο οχι...![]()
Αλλα αυτο ειναι δικια μου γνωμη ....![]()
Οποτε στα @@ σου !!:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
![]()
.... α να γεια σου.....![]()
Και η σωληνα φαινεται καταπληκτικη. Θα ελεγα οτι δενει πολυ καλυτερα απο το καρμπονακι....
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie