είπα κάτι και σε στενοχώρησα?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
κλαιω!!!!
είπα κάτι και σε στενοχώρησα?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
κλαιω!!!!
καθε αλλο !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
είπα κάτι και σε στενοχώρησα?![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
συγκινηθηκες?
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
file se endiaferi ka8istos na ma8is soyza i or8ios?
i soyza ama ka8ese sti sela ine gia toys metrioys ke tipotenioys....
ine sa na sai adras ke na katoyras ka8istos ena prama
ειχα ενα CBR600F3 του 98 που ενω ΠΕΡΝΑΓΕ τα Ζ750 ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα. οταν το συζητησα με το νικο θεοδωρακη του μοτο μια μερα σε εκθεεση στην αθηνα με ειπε: πιο βαρυ μηχανακι δεν βρηκες να μαθεις σουζα?
Τωρα 4 χρονια μετα εχω ενα CBR600F4i και κανει και με δευτερα.. αλλα εγω ειμαι 4 χρονια μεγαλυτερος και 3 ασχημες πτωσεις με σοβαρους τραυματισμους εμπειροτερος και δεν με ενδιαφερει με ποια ταχυτητα σηκωνεται... ισως καποια στιγμη αν σταθεροποιηθω οικονομικα να παρω ενα αρχαιο suberbike h supersport συνεταιρικο με αδερφο και φιλο και να το κανω stundbike μπας και μαθω... (η τρελα δεν εφυγε, ουτε θα φυγει.. απλα καλυφθηκε με ορθολογισμο.. θεμα χρονου ειναι να ξεσκεπαστει παλι..)
Aν συνεχίσεις έτσι θα σκοτώσω και το υπόλοιπο χωριό.Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
ειχα ενα CBR600F3 του 98 που ενω ΠΕΡΝΑΓΕ τα Ζ750 ....
Είπαμε τα Ζ είναι μπουρδέλ@ αλλά εσύ το παράκανες.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Ε κάνε σούζα με πρώτη και βάλε μετά την δευτέρα .![]()
![]()
![]()
Σχετικά με κάτι που γράφτηκε για r1 και σούζα με 2α, απλά προσπάθησε να ανοίξεις απότομα το γκάζι και θα δεις (ελπίζω να μην δεις τ' αστέρια μόνο).
Όσο για το Ζ, ναι είναι βαρύ, ναι δεν σηκώνεται εύκολα όπως ένα εντουράκι ή ένα ss, αλλά σηκώνεται και με συμπλέκτη και με κλείσιμο και άνοιγμα γκαζιού.
ΥΓ: είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα δοκιμάζετε σε ασφαλές περιβάλον (πχ πίστα) και με τον απαραίτητο εξοπλισμό. :a13:
ρε δεν πα να σκοτωσεις και πολη ολοκληρη... κερκυρα. το Ζ το εχει φιλος μου. 2005 μοντελο.. καθε φορα που ερχοταν διπλα μου φροντιζα να με πετυχαινει με πανω απο 9000ρπμ... κι ολο ελεγε δεν θα σε πετυχω κουφιο ρε πουστη..... για ρεπριζ φυσικα ουτε λογος... αλλα τον ακουγα οποτε φροντιζα κι εγω τι να κανω... πανω ειχα dynojet carburator kit, K&N air filter, WRP exaust. αυτα... α και michlen pilot power 2ct παντα πιο παλια απο διετιας....
Πολύ κουλάδι το φιλαράκι σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
ρε δεν πα να σκοτωσεις και πολη ολοκληρη... κερκυρα. το Ζ το εχει φιλος μου. 2005 μοντελο.. καθε φορα που ερχοταν διπλα μου φροντιζα να με πετυχαινει με πανω απο 9000ρπμ... κι ολο ελεγε δεν θα σε πετυχω κουφιο ρε πουστη.....![]()
Το ξανάπαμε... πολύ κουλάδι το φιλαράκι σουα και michlen pilot power 2ct παντα πιο παλια απο διετιας....![]()
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
οκ..
με την πρωτη ευκαιρια θα μετρησω το τωρινο μου CBR με ενα Ζ να δω και θα σας πω..
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
Τι να πουμε και μεις που εχουμε το ακριβος αντιθετο προβλημα.....![]()
1η σουζα..
2αρα σουζα..
3η σουζα...
4η συμπλεκτης σουζα.......καπακι........
ΑΧΧΧΧΧ ωραιες εποχες....!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ tuonaki moy?????
ALWAYS A V2