Σελίδα 15 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516171819202565115 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 1994

Θέμα: Με είδα

βρούμμμμμμμμμμμμμ Το avatar του/της GYROSCOP FENOM
    με ειδα 6 ωρα το πρωι να σπρωχνω lancia dedra στην θησεως που ειχε παρει πιτσιρικας με κουστουμακι απο τον πατερα του για σαββατιατικη εξοδο . βαλε δευτερα και άσε
    Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε

www.lockitnow.gr

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Με είδα να οδηγάω τσοπεριά...

ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!!!!

Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    κάστομ το λένε...

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik
    Με είδα πάλι με κουτί....! Θέλω πίσω τη μηχανή μου!!!!!!!!!!!!!!!!
    2 stroke Sport Touring

Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
    Με είδα πάλι με κουτί....! Θέλω πίσω τη μηχανή μου!!!!!!!!!!!!!!!!
    Και μένα λόγω βροχής, κρύου και αέρα σήμερα που κόλωσα.

Πάντως τι θαλπωρή είναι αυτή.....

Το μεσημέρι πάντως θα &^%*&^%&(%$*^%$^(%$ το έχω σκυλομετανιώσει

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας

Με Είδα...

Να αλλάζω σωληνάκια υψηλής το Σάββατο, να σπάω την διπλή, -λίγο δύσκολη να ξαναβρεις τέτοια ώρα- βίδα για την γέφυρα των σωληνακίων πάνω στη δαγκάνα.., να παιδεύομαι στον τόρνο να την βγάλω, να την βγάζω την Κυριακή...Και η μανέτα να μην θέλει να σκληρύνει.....απο εξαέρωση σε εξαέρωση..

Με είδα απο Κυριακή μέχρι σημερα το πρωί να παιδεύομαι να το φτιάξω, είδα και εσένα μάστορα να μου λες οτι φταίει το μήκος που δεν πρεσσάρει η τρόμπα( σε κλειστό κύκλωμα υγρών!!!), να μου λες, "Αστα αυτά, θα σου βάλω κάτι δικά μου που φέρνω, μόνο 125 ευρώ + 35 εργασία....

Με είδα να ψάχνω 21:00 το βράδυ με φακό, και να βρίσκω οτι το "μακρύ σωληνάκι " να είναι ξεβίδωτο στο ρακόρ!!! Βίδωσα, εξαέρωση, τέλος!!!

Με είδα σήμερα να κάνω το Μεταμόρφωση - Γλυφάδα κοττέϊν( απο το κότα...) για να μην κάτσει καμιά στραβή....

Υ.Γ. 125ε+35ε εργασία =160. Απο Αγγλία, έτοιμα σωληνάκια υψηλής στο σπίτι μου, 91 ευρώ.....+ 4ε το υγρό φρένων...

:Μάστορα: :ZZZ: :a029: :a04: :a04: :a36:

Υ.Γ.2. και άλλα emoticon εαν είχα θα έβαζα...

Παλαιό μέλος

Re: Με Είδα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Manalishi
    Να αλλάζω σωληνάκια υψηλής το Σάββατο, να σπάω την διπλή, -λίγο δύσκολη να ξαναβρεις τέτοια ώρα- βίδα για την γέφυρα των σωληνακίων πάνω στη δαγκάνα.., να παιδεύομαι στον τόρνο να την βγάλω, να την βγάζω την Κυριακή...Και η μανέτα να μην θέλει να σκληρύνει.....απο εξαέρωση σε εξαέρωση..

Με είδα απο Κυριακή μέχρι σημερα το πρωί να παιδεύομαι να το φτιάξω, είδα και εσένα μάστορα να μου λες οτι φταίει το μήκος που δεν πρεσσάρει η τρόμπα( σε κλειστό κύκλωμα υγρών!!!), να μου λες, "Αστα αυτά, θα σου βάλω κάτι δικά μου που φέρνω, μόνο 125 ευρώ + 35 εργασία....

Με είδα να ψάχνω 21:00 το βράδυ με φακό, και να βρίσκω οτι το "μακρύ σωληνάκι " να είναι ξεβίδωτο στο ρακόρ!!! Βίδωσα, εξαέρωση, τέλος!!!

Με είδα σήμερα να κάνω το Μεταμόρφωση - Γλυφάδα κοττέϊν( απο το κότα...) για να μην κάτσει καμιά στραβή....

Υ.Γ. 125ε+35ε εργασία =160. Απο Αγγλία, έτοιμα σωληνάκια υψηλής στο σπίτι μου, 91 ευρώ.....+ 4ε το υγρό φρένων...

:Μάστορα: :ZZZ: :a029: :a04: :a04: :a36:

Υ.Γ.2. και άλλα emoticon εαν είχα θα έβαζα...

Πολύ ωραίος φίλε.
    Κάτι εργατοπατέρες που τρελαίνονται μόλις κάποιος πει ότι θέλει να κάνει τα σέρβις μόνος του να τα ακούνε αυτά.
    Η επιμονή -που συνορεύει και με την τρέλα εξάλλου!- είναι υπέροχο προτέρημα.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Με ειδα στην τριπολη να σταματω γιατι δαγκωσα το κ@υλι μου, σημερα κατα της 08,30, ερχομενος απο Καλαματα προς Αθηνα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsci0090 (600 x 450).jpg 
Προβολές:	405 
Μέγεθος:	84,9 KB 
ID:	240372

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Με ειδα στην τριπολη να σταματω γιατι δαγκωσα το κ@υλι μου, σημερα κατα της 08,30, ερχομενος απο Καλαματα προς Αθηνα
    Έχει δροσούλα ε;

Εμ πως το πέρασες φίλε??? This is tripoli you know. Το κρύο κόβει κόκκαλα. Και προσοχή όσοι περνάτε πρωινά από Τρίπολη, μεχρι τις 9 το πρωί το χειμώνα οι δρόμοι είναι γεμάτοι πάγο.

Τόσα χρόνια με τις πάντες αλλά Finland με πήγαιναν σχολείο, έλεγες τώρα θα στρίψει, τώρα θα στρίψει... Πάγο και ομίχλη!!
    Yamaha FZS 600

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Mε ειδα να μενω απο ηλεκτρονικη στο σκουτερ με 100χιλιομετρα στην αριστερη λωριδα της Ποσειδωνος κανα 500αρι μετρα πριν την διχαλα για Συγγρου.Με ειδα να τα χρειαζομαι ασχημα οταν ειδα οτι ερχοσαντε ωσαν σφηκες απο πισω και μεχρινα βρω περασμα να κανω δεξΑ να σταματησω ειχε φθασει η καρδια μου στις μποτες....

Επίσης είδα μόνο ένα παπι να σταματαει να δει αν χρειαζομαι βοηθεια και τον ευχαριστω πολυ αλλα επειδη δεν είχε δευτερα στο παπι δεν ηταν δυνατο να με παει πατακι πιο κατω σε πιο ασφαλες σημειο.Καλους δρομους να εχεις!
    Keep spamming!!!:a13:

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Mε βλεπω απο προχτες τουμπα ανασκελα στο κρεβατι με βροχιτιδα τιγκα στο χαπι με τον παπαρογιατρο...
    Throttle that mysterious friend of ours

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παληκάρι μου!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Aφραγκο Μελος Το avatar του/της Gms
    Με ειδα χθες πρωτη φορα πανω στο cbrακι μου να ειμαι χεσμενος απο την χαρα μου αλλα και την ροπη του που σε σχεση με το Glx και το mb που εχω καβαλησει μου φανηκε παραξενη

Με είδα στο δρόμο μετα απο πολυ καιρο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Με είδα....να διαβάζω πάλι ταξιδιωτικά blogs..
    από Gallos στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2012, 11:52
  2. Ειδα το χαρο με τα ματια μου....
    από ela ela στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 14:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας