ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ..............
και πλακωσουν οι λογαριασμοι και τα χαρατσια ,ενοικια κλπ
τι κανετε ρε παιδια?
ΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ!![]()
![]()
![]()
ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ..............
και πλακωσουν οι λογαριασμοι και τα χαρατσια ,ενοικια κλπ
τι κανετε ρε παιδια?
ΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ!![]()
![]()
![]()
Never ride faster than your angel can fly!!!!!
Αν είμαστε ομορφόπαιδα κάνουμε περατζάδα σε Συγγρού, Βουκουρεστίου....![]()
Αλλιώς, ελεήστε τον αόμματο....![]()
Γάματα φίλε μου, απλώς κηρύττεις στάση πληρωμών (κοινώς, πτώχευση)
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Η ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ![]()
![]()
![]()
η αρραβωνιαστικιά μου έχει ένα (μικρό) δάνειο για αυτοκίνητο .στη δουλειά της τους γύρισαν σε τετραώρους και ο μισθός έφαγε ψαλίδι ...
Τα χρήματα μας γενικά μας βγαίνουν ίσα ίσα για ενοίκια ,φαγητα,λογαριασμούς κτλ όλα τα απαραίτητα δλδ με σπάνια έξοδα σε βόλτες ,εξόδους και "περιττά"...
Εδώ και λίγο δεν καταθέτει το απαραίτητο πόσο δόσης αλλά σχεδόν μόνο τον τόκο και αν...οπότε άρχισαν τα τηλεφωνήματα από την τράπεζα για να ρωτήσουν τη συμβαίνει και δεν πληρώνουμε...![]()
τους έχουμε εξηγήσει πολύ απλά και καθαρά ότι τόσα χρήματα διαθέτουμε και τόσα βάζουμε...δεν είμασταν κακόπληρωτες εξ'αρχής ,οι συνθήκες μας έκαναν...όταν καταφέρουμε και εξοικονομήσουμε κάτι παραπάνω θα τους το δώσουμε...
Συνεχίζουν και παίρνουν τηλέφωνα συχνά πυκνά σαν να μην καταλαβαίνουν τι τους λέμε...
Θα συνεχίσουν να παίρνουν τα @@ μου...
Παλικαρι μου μας εφτασαν σε ενα τετοιο σημειο,που οπως ελεγε ο γερος μου ,, τι ειναι καλητερο? να σε τσιμπισει φυδι στα αρχ@@@ ή να σε γαμ@@ γαιδαρος?
ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμαι!!!!αλλως λιγο αλλως πολλη.......και ακομα πατο το βαρελι δεν εχει!!!!!
καλαματιανος
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από natlan74
Παλικαρι μου μας εφτασαν σε ενα τετοιο σημειο,που οπως ελεγε ο γερος μου ,, τι ειναι καλητερο? να σε τσιμπισει φυδι στα αρχ@@@ ή να σε γαμ@@ γαιδαρος?![]()
![]()
![]()
Πόσο αληθινες κουβεντες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
...δεν είμασταν κακόπληρωτες εξ'αρχής ,οι συνθήκες μας έκαναν...όταν καταφέρουμε και εξοικονομήσουμε κάτι παραπάνω θα τους το δώσουμε...
:a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
Συνεχίζουν και παίρνουν τηλέφωνα συχνά πυκνά σαν να μην καταλαβαίνουν τι τους λέμε...
Θα συνεχίσουν να παίρνουν τα @@ μου...
Μαζί σου εγώ και όλοι μας. Αντε από εδώ πιαΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
τους έχουμε εξηγήσει πολύ απλά και καθαρά ότι τόσα χρήματα διαθέτουμε και τόσα βάζουμε...δεν είμασταν κακόπληρωτες εξ'αρχής ,οι συνθήκες μας έκαναν...όταν καταφέρουμε και εξοικονομήσουμε κάτι παραπάνω θα τους το δώσουμε...
Θα συνεχίσουν να παίρνουν τα @@ μου...![]()
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις
μπαινει πελατης χθες στο ταξι...και αρχιζει τα γνωστα και βαρετα...
"πως παει η δουλεια","ασχημα τα πραγματα" μπλα,μπλα,μπλα...
...νταξει δε λεω ασχημα τα πραγματα...
"και τι να κανουμε του λεω...σιγα μη πεθανουμε κιολας..."
"λες μου λεει"
"λεω" ,του λεω ,"καλυτερα να ανησυχουν αυτοι που τους χρωσταμε" του λεω...
μεχρι και που μπηκε στο καζινο γελουσε...![]()
Εσύ δεν είσαι αυτός που παντρεύεται;Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
η αρραβωνιαστικιά μου έχει ένα (μικρό) δάνειο για αυτοκίνητο .στη δουλειά της τους γύρισαν σε τετραώρους και ο μισθός έφαγε ψαλίδι ...
Τα χρήματα μας γενικά μας βγαίνουν ίσα ίσα για ενοίκια ,φαγητα,λογαριασμούς κτλ όλα τα απαραίτητα δλδ με σπάνια έξοδα σε βόλτες ,εξόδους και "περιττά"...
Εδώ και λίγο δεν καταθέτει το απαραίτητο πόσο δόσης αλλά σχεδόν μόνο τον τόκο και αν...οπότε άρχισαν τα τηλεφωνήματα από την τράπεζα για να ρωτήσουν τη συμβαίνει και δεν πληρώνουμε...![]()
Θα συνεχίσουν να παίρνουν τα @@ μου...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
μπαινει πελατης χθες στο ταξι...και αρχιζει τα γνωστα και βαρετα...
"πως παει η δουλεια","ασχημα τα πραγματα" μπλα,μπλα,μπλα...
...νταξει δε λεω ασχημα τα πραγματα...
"και τι να κανουμε του λεω...σιγα μη πεθανουμε κιολας..."
"λες μου λεει"
"λεω" ,του λεω ,"καλυτερα να ανησυχουν αυτοι που τους χρωσταμε" του λεω...
μεχρι και που μπηκε στο καζινο γελουσε...![]()
![]()
![]()
![]()
Μλκ All, την έχεις την ατάκα εύκολη ε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Sent from me using a computer.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εσύ δεν είσαι αυτός που παντρεύεται;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όχι εγώ ,ο δίδυμος ξαδέρφος μου...![]()
Περα απο την πλακα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εσύ δεν είσαι αυτός που παντρεύεται;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...αν "τους" αφησουμε να μας επηρεασουν και στο ΠΟΤΕ και ΑΝ θα κανουμε εμεις τελικα οικογενεια...θα έχουν πετύχει το 80% του στόχου "τους".
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
[..]μεχρι και που μπηκε στο καζινο[..]γκρινιάζουν κι αυτοί που πάνε και τα ακουμπάνε στο καζίνο...
"Qu ils mangent de la brioche"