Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 51

Θέμα: Βοήθεια για Παπάκι.!

Re: Re: Re: !

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mike.CBF
    Ναι ισως πετυχαμε την καλυτερη τιμη της αγορας χωρις εννοειται δωρα.
    Για service ποιον θα προτεινες? H αληθεια ειναι οτι και μονος αλλαζεις τα λαδακια ευκολα,
    αλλα ειναι καινουριος στο θεμα.
    Ασε που αν δεν το πας σε εξουσιοδοτημενο, χανεις την εγγυηση ετσι δεν ειναι?
    Για σέρβις δεν ξέρω να σου πω . Δεν του έχω κάνει :P:P σε συνεργείο. Λαδάκια , τακάκια ρύθμιση αλυσίδας, αλλαγή μπουζί που έχει χρειαστεί ως τώρα τα κάνω μόνος μου άνετα. Μάλιστα επειδή έχω αλλάξει τα πίσω φλασάκια (είχε το ένα σπασμένο όταν το πήρα) μου κάηκε η φλασιέρα την οποία θα αλλάξω και αυτή μόνος μου. Τώρα αν χρειαστεί βαλβίδες-καρμπυρατέρ κλπ ρύθμισμα θα πάω συνεργείο τότε. Προς το παρών είναι μια χαρά!

Στο owner's manual σου λέει τι να ελέγχεις ανα πόσα χλμ. Κοιτάζω εκεί και απ ότι βλέπω όλα μια χαρά είναι.

Είχα προχθές βάλει ένα θρεντ γιατί νόμιζα ότι είχε θέμα στην τροφοδοσία και ήθελε κανα ρύθμισμα, αλλά τελικά ηθελε απλά ξεμπούκωμα (ένα σκίσιμο έφτασε για να επανέλθει!!!) .

Το kriss είναι καρμπυρατέρ ή injection??Η τιμή που λές είναι πάρα πολύ καλή! Ας είναι χωρίς δώρα.

Και ναι , αν δεν πας σε εξουσιοδοτημένο και στην ώρα τους για τα σέρβις χάνεις την εγγύηση, οπότε τον πρώτο καιρό αξίζει το εξουσιοδοτημένο. Καλό στρώσιμο να του κάνει και δε θα πάθει ποτέ τίποτα!!
    Yamaha FZS 600

Εχω την εντυπωση πως ειναι καρμπυρατερ. Η τιμη οντως ειναι σουπερ, σχεδον 100 ευρω κατω
    απο οτι το βρησκεις αλλου, και το περιεργο το εκλεισε απο αλυσιδα καταστηματων μοτο..
    που σε καθε καταστημα παιρναμε και αλλη προσφορα...οτι να ναι.
    Τωρα για τα service κι εγω της δικης σου λογικης ειμαι.
    Απλα μονο και μονο για την εγγυηση 2 χρονια πρεπει να το πηγαινει σε αντιπροσωπο.
    Ο Γκοργκολης δεν εχει δικο του service στην Αθηνα? Γνωριζει κανεις?

Στρωσιμο ποσα χλμ εκανες? 1000?

Παλαιό μέλος
    Να παινέσω και το σπίτι μου.
    Έχω πάρει ένα μτχ crypton X. Το πήρα με 10.000 και του έχω κάνει άλλα τόσα. Τίμιο, δυνατό, αξιόπιστο ως τώρα. Του αλλάζω λάδια μόνος και τώρα είναι η ώρα (μόλις λίγο ζεστάνει) για αλυσογράναζα και μάλλον και λαδάκια μπροστινής ανάρτησης!
    Μου τη σπάει που έχει μόνο 4 λίτρα τεπόζιτο. Θα ήθελα 20... (λοολλλλλλλλλλλλλλλλλλΛ))))))))
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
    ..
    Μου τη σπάει που έχει μόνο 4 λίτρα τεπόζιτο. Θα ήθελα 20...
    Ευκολα γινεται..γεμισε τη μπακαζιερα κι εισαι οκ

?

Τελικα εχει κανεις να προτεινει καποιο εξουσιοδοτημενο συνεργειο Modenas?

Εγώ δεν το έστρωσα καθώς το πήρα μεταχειρισμένο με 11000χλμ από δημοπρασία. Οπότε δεν έχω ιδέα για το τί έγινε στα νιάτα του. Τώρα έχει 19500χλμ και είναι μια χαρά χωρίς να έχει εμφανίσει τίποτα.

Από το επίσημο site του Γκοργκολή θα βρείς αυτά http://www.gorgolis.gr/sinergio.htm τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία για Αθήνα. Αν θες για άλλη περιοχή κοίτα στo site εκεί που λέει δίκτυο συνεργατών.

Edit: Επίσης , ναι, καλό θα είναι τα πρώτα σέρβις να γίνουν στα εξουσιοδοτημένα για να μείνει στην εγγύηση. Δε νομίζω να κοστίζουν πια και τόσο πολύ για το παπί. Αλλά μετά την εγγύηση τα βασικά τα κάνεις και μόνος σου άνετα.
    Yamaha FZS 600

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Mike.CBF
    Ευκολα γινεται..γεμισε τη μπακαζιερα κι εισαι οκ
    ΤΟ έχω σκεφτεί αλλά πρέπει πρώτα να φτιάξω σωληνάκι προς το τεπόζιτο! Άσε που μετά δε θα χωράει το κράνος στη μπαγκαζιέρα!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

make love not work Το avatar του/της L.omerta
    Για να μην ανοίγω νέο θέμα ήθελα να ρωτήσω για το modenas dynamik μιας και μου αρέσει πολύ το γεγονός οτι έχει συμπλέκτη. Έχουν ακουστει προβλήματα? ξέρετε κάτι εκτός απο την πιο μεγάλη κατανάλωση? Μιας και θα χρησιμοποιήται και για δουλειά μερικώς είναι αξιόπιστα η να κινηθώ σε κλασσικα τετράχρονα παπια?
    go big or go home!!!

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Για δουλειά δίχρονο με συμπλέκτη και παλιουτσίκο ? Δεν θα στο συνιστούσα . Για καινουριο μαθε που πήρε ο φίλος παραπανώ το Kriss με 1600 . Για μεταχειρισμένο ένα οποιοδήποτε επώνυμο 4-5 χρόνια η αν βρεις το xcite 135 .... Συνήθως τα dynamic τα παίρνανε άτομα με άγριες διαθέσεις και δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει .

Modenas Kriss 125

make love not work Το avatar του/της L.omerta
    δε συζητάω για παλιούτσικο. Μιλάω για μεταχείρο 4ετίας. Έχω βρει 2-3 του 06 και του 07 σε καλουτσικες τιμές.Για καινούργιο δεν με παίρνει. Δουλεια μη φανταστείς ντελίβερυ απλα 5-6 βόλτες στο κέντρο την ημέρα. Έχουν κανα γνωστό κουσούρι? Τον προτιμώ πολύ ρε γαμώτο τον συμπλέκτη
    go big or go home!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από L.omerta
    δε συζητάω για παλιούτσικο. Μιλάω για μεταχείρο 4ετίας. Έχω βρει 2-3 του 06 και του 07 σε καλουτσικες τιμές.Για καινούργιο δεν με παίρνει. Δουλεια μη φανταστείς ντελίβερυ απλα 5-6 βόλτες στο κέντρο την ημέρα. Έχουν κανα γνωστό κουσούρι? Τον προτιμώ πολύ ρε γαμώτο τον συμπλέκτη
    Τα dynamic είναι δίχρονα με ότι αυτό συνεπάγεται. Ειδικά με το κοινό το οποίο τα αγόρασε. Κατά κύριο λόγο όσοι το πήραν το πήραν για γκάζι και σκίσιμο και σε συνδυασμό με το ότι είναι δίχρονο, σημαίνει ότι ολο και κάτι θα βγάλει. Αν και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια.

Αν καίγεσαι τόσο πολύ για το συμπλέκτη και όχι για το δίχρονο γκάζι τότε πάρε ένα YAMAHA Crypton X το οποίο είναι φοβερό μηχανάκι και βάλτου ένα πακετάκι σαν αυτό πού του βάζεις manual συμπλέκτη, και θα είσαι κομπλέ.
    Yamaha FZS 600

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Τώρα βλέπω προσφορά το Γιαμάχα 1690,00 στο οπισθόφυλλο του καινούριου Μότο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
    Τώρα βλέπω προσφορά το Γιαμάχα 1690,00 στο οπισθόφυλλο του καινούριου Μότο.
    Απ ότι βλέπω στα επίσημα site, η yamaha έχει 1690 το Crypton T110C το οποίο είναι 110cc και αποδίδει 6,9 Ίππους.

Το Modenas Kriss 125 που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι 125cc και αποδίδει 10 ίππους.

Οπότε πιστεύω ότι η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη δεδομένου κιόλας ότι το Modenas είναι πιο φθηνό και από το μικρό crypton.

Το μεγάλο crypton (Τ135) το δίνει 2600ευρώ
    Yamaha FZS 600

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Με τη Βέγκας σε ιντερνετοκαφέ! Σωστός; Σωστός;
    Τα 3 μουυυ μουυυ μουυυ ε; ε;

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    1.μοντενας
    2.κρυπτον

και τελος.

+1

Καλός μου φίλος είχει πάρει το Mondenas 135 και είναι πολύ φχαριστημένος αν εξαιρέσεις το αδύναμο μπροστινό φρένο και το πατινάρισμα απο στάση (ευρωπαικές προδιαγραφές για να μη σπινιάρει).
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για μονοκύλινδρα αερόψυκτα
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2004, 13:01
  2. Βοηθεια για επιλογη ελαστικων
    από agnostos71 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2004, 03:22
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 14:15
  4. βοηθεια για CRM 250
    από crmaris στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2004, 14:58
  5. Βοηθεια Για Επιλογη!!!!
    από djupiter στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 01:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ