Για σέρβις δεν ξέρω να σου πωΑρχικά δημιουργήθηκε από Mike.CBF
Ναι ισως πετυχαμε την καλυτερη τιμη της αγοραςχωρις εννοειται δωρα.
Για service ποιον θα προτεινες? H αληθεια ειναι οτι και μονος αλλαζεις τα λαδακια ευκολα,
αλλα ειναι καινουριος στο θεμα.
Ασε που αν δεν το πας σε εξουσιοδοτημενο, χανεις την εγγυηση ετσι δεν ειναι?![]()
![]()
. Δεν του έχω κάνει :P:P σε συνεργείο. Λαδάκια , τακάκια ρύθμιση αλυσίδας, αλλαγή μπουζί που έχει χρειαστεί ως τώρα τα κάνω μόνος μου άνετα. Μάλιστα επειδή έχω αλλάξει τα πίσω φλασάκια (είχε το ένα σπασμένο όταν το πήρα) μου κάηκε η φλασιέρα την οποία θα αλλάξω και αυτή μόνος μου. Τώρα αν χρειαστεί βαλβίδες-καρμπυρατέρ κλπ ρύθμισμα θα πάω συνεργείο τότε. Προς το παρών είναι μια χαρά!
Στο owner's manual σου λέει τι να ελέγχεις ανα πόσα χλμ. Κοιτάζω εκεί και απ ότι βλέπω όλα μια χαρά είναι.
Είχα προχθές βάλει ένα θρεντ γιατί νόμιζα ότι είχε θέμα στην τροφοδοσία και ήθελε κανα ρύθμισμα, αλλά τελικά ηθελε απλά ξεμπούκωμα (ένα σκίσιμο έφτασε για να επανέλθει!!!)![]()
![]()
.
Το kriss είναι καρμπυρατέρ ή injection??Η τιμή που λές είναι πάρα πολύ καλή! Ας είναι χωρίς δώρα.
Και ναι , αν δεν πας σε εξουσιοδοτημένο και στην ώρα τους για τα σέρβις χάνεις την εγγύηση, οπότε τον πρώτο καιρό αξίζει το εξουσιοδοτημένο. Καλό στρώσιμο να του κάνει και δε θα πάθει ποτέ τίποτα!!