Με είδα να κοιτάω με τις ώρες την μηχανή μου στο γκαράζ και μετά να κοιτάω την τσέπη μου και να αναστενάζω....![]()
Με είδα να κοιτάω με τις ώρες την μηχανή μου στο γκαράζ και μετά να κοιτάω την τσέπη μου και να αναστενάζω....![]()
Keep spamming!!!:a13:
Σκέφτεσαι .....να.....τη βγάλεις στο κλαρί?Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
Σκέφτεσαι .....να.....τη βγάλεις στο κλαρί?
ΔΕ με είδα το καλοκαίρι 2007 Χανιά - Σούγια να πηγαίνω κολλημένος σαν την τσίχλα στο παπούτσι πίσω απο το DimChio.
...αλλα με είδε αυτός και μου την είπε![]()
Σορρυ μαν!
Υ.Γ: Κατα τ' αλλα είμαι Παναγία...:a13:![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Με βλέπω κάθε μέρα με τα κρύα πάνω στο μηχανάκι να κάνω σλιπ στριμινγκ σε φορτηγά στο μέτρο (ίσως και λιγότερο) για να κόβει το κρύο.Αποτελεσματικό μεν επικίνδυνο δε....![]()
Keep spamming!!!:a13:
Με είδα να βάζω καινούρια πατούμενα στο ΧΤάκι μου και να πηγαίνω ζιγκ-ζαγκ σαν πεταλούδα στο δρόμο-σαν τη Φόρμουλα 1 στο warm up lap- για να νοιώσω αυτή την αίσθηση της εμπιστοσύνης!
Άντε ρε καλοφόρετα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
ΔΕ με είδα το καλοκαίρι 2007 Χανιά - Σούγια να πηγαίνω κολλημένος σαν την τσίχλα στο παπούτσι πίσω απο το DimChio.
...αλλα με είδε αυτός και μου την είπε![]()
Σορρυ μαν!
Υ.Γ: Κατα τ' αλλα είμαι Παναγία...:a13:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με ειδα να γλιτωνω στο τσακ(οχι νορρις) την πιο μαλακισμενη στατικη τουμπα της ζωης μου μεχρι τωρα(παντα υπαρχει περιπτωση βελτιωσης).Οπως μπηκα στην πιλοτη για να αφησω την μηχανη εβαλα το σταντ και οπως πηγα να κατεβω εσπρωξα την μηχανη μπροστα ο μαλ!@#$ και εκλεισε το σταντ ευτυχος το αριστερο μου ποδι δεν με εγκατελειψε γιατι τωρα θα ειχαμε πολυ κλαμα 5 ημερων μηχανακι![]()
![]()
![]()
You are not the only oneΑρχικά δημιουργήθηκε από Gms
Με ειδα να γλιτωνω στο τσακ(οχι νορρις) την πιο μαλακισμενη στατικη τουμπα της ζωης μου μεχρι τωρα(παντα υπαρχει περιπτωση βελτιωσης).Οπως μπηκα στην πιλοτη για να αφησω την μηχανη εβαλα το σταντ και οπως πηγα να κατεβω εσπρωξα την μηχανη μπροστα ο μαλ!@#$ και εκλεισε το σταντ ευτυχος το αριστερο μου ποδι δεν με εγκατελειψε γιατι τωρα θα ειχαμε πολυ κλαμα 5 ημερων μηχανακι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με ειδα να περνω τηλ. το 100 για να στειλουν ασθενοφορο να σε μαζεψουν απο τον δρομο,αιμοφυρτος και νεκρος ,με μια κουρελου πανω σου.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Με ειδα να περνω τηλ. το 100 για να στειλουν ασθενοφορο να σε μαζεψουν απο τον δρομο,αιμοφυρτος και νεκρος ,με μια κουρελου πανω σου.
![]()
Ti egine?
χωρις να θελω να κοντραρω,αλλα εχετε χασει το νοημα του thread.
Αυτα που γραφετε πανε στο σε ειδα.
εδω ειναι εντελως διαφορετικο το θεμα
Με είδα
Ελάτε να γράψουμε για τίς λαθεμένες στιγμές,που κάναμε αυτά που βλέπουμε στούς άλλους.Νομίζω πως τα πράγματα θα βελτιωθούν σημαντικά.
Κοινως για να γραφουμε τις δικες μας μ***ς.
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
Με είδα να ανεβαίνω στην Πεντέλη από Κλεισθένους με την πάπια. Και να παίρνω γραμμές στις στροφές σαν παγκόσμιος που είμαι (αν η μακακία είναι σπορ δηλαδή).
Αυτό που δεν είδα υπολογίζοντας τα apex μου ήταν ότι εκεί που είχα σκοπό να ξακρίσω στην έξοδο αριστερής στροφής (ευτυχώς προς το βουνό και όχι το γκρεμό) ...
...
..
δεν υπήρχε άσφαλτος (έλειπε κομμάτι![]()
![]()
![]()
![]()
)
Με 60 χλμ/ώρα και το αίσθημα του επικείμενου πόνου (σωματικού και ψυχολογικού-από τις ζημιές της πάπιας) ο καλός Θεούλης έβαλε το χεράκι του και το κομμάτι εκείνο μεταξύ βράχου και ανύπαρκτης ασφάλτου ήταν ομαλότατο και μου έδωσε 2-3 δευτερόλεπτα να με ξαναβάλω στο δρόμο...
Δόξα σοι Κύριε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
με ειδα να μενω απο βενζινη πρωινιατικα![]()
![]()
![]()
με ειδα να συνοδευω με την παπια μου την κοπελια απο πατρα ως το αιγιο για να κανει τα τελευταια χλμ στρωσιματος στο σκουτερακι.ουτε στα 18 μου δεν ειχα φτασει εκει με το κρυπτον...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....