71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ναι , και ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Χε χε χε...
http://www.tovima.gr/politics/articl...431958&h1=true
![]()
Η 1η ή η τλευταια φορα θα ειναι που θα "γραψουμε" κοινοτικες οδηγίες στα π@π@ρι@ μας , ως κράτος ?
Ίδια πολυκατοικία ….
Ίδιος όροφος ….
ΑΛΛΗ τιμή ζώνης και ΑΛΛΟΣ συντελεστής παλαιότητας …
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε βγάζω άκρη και πολύ φοβάμαι πως ...Ναι , ναι! και εγώ . Και όλα καλά, ήρεμα και ήσυχα...Θα το πληρώσω και είναι κάτι που δεν θέλω .
Το τι μπουρδελο εχει γινει με τις απαλλαγες δεν λεγεται...
Στην αρχη ειπαν στειλετε μηνυμα εκει και δεν θα σας ερθει χαρατσι... στειλαμε... μετα ειπαν οτι θα σας ερθει χαρατσι θα το πληρωσετε και θα το παρετε πισω... ενταξει λεμε... τωρα βγαλαν ανακοινωση οτι δεν ειχαν εξετασει το συνολο των πρωτων sms και πρεπει να αποσταλλουν εκ νεου, ωστε να μας απαντησουν αν απαλασσομαστε... το χαρατσι ηρθε ομως (σιγα μη δεν ερχοτανε) και απ' οτι λενε θα συγκροτηθουν τριμελεις επιτροπες για να εξεταζεται ο καθε υποψηφιος προς απαλλαγη (μιλαμε τρελη μασα...). Το ποτε και πως θα εξεταζεται η καθε περιπτωση κανεις δεν το λεει, απλα το μονο σιγουρο ειναι οτι προς το παρον πρεπει να πληρωθει ο "μποναμας".
Αν ειναι τοσο καφροι και αναγκασουν χιλαδες αναπηρους ανθρωπους (πραγματικους, οχι γιαλατζι) να τραβιουνται στα διαφορα κεντρα (στην Αθηνα ως συνηθως) προς εξεταση θα τους γ@μησω του μο*νι που τους ξερναγε!!! Ζωα, μπασταρδοι, ανικανοι, κρετινοι!!!!
Ήρθε χτες στον πατέρα μου τέλος για το πατρικό του,σε ένα χωριό 50-60 κατοίκων πάνω στα κατσάβραχα του ορεινού Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας...Στο οποίο δεν έχουν κάνει καν αποδοχή κληρονομιάς τα 10 αδέρφια...
150Ε
:rotflmao: :rotflmao:
http://news247.gr/oikonomia/forologi...cle1510912.eceΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Το τι μπουρδελο εχει γινει με τις απαλλαγες δεν λεγεται...
Στην αρχη ειπαν στειλετε μηνυμα εκει και δεν θα σας ερθει χαρατσι... στειλαμε... μετα ειπαν οτι θα σας ερθει χαρατσι θα το πληρωσετε και θα το παρετε πισω... ενταξει λεμε... τωρα βγαλαν ανακοινωση οτι δεν ειχαν εξετασει το συνολο των πρωτων sms και πρεπει να αποσταλλουν εκ νεου, ωστε να μας απαντησουν αν απαλασσομαστε... το χαρατσι ηρθε ομως (σιγα μη δεν ερχοτανε) και απ' οτι λενε θα συγκροτηθουν τριμελεις επιτροπες για να εξεταζεται ο καθε υποψηφιος προς απαλλαγη (μιλαμε τρελη μασα...). Το ποτε και πως θα εξεταζεται η καθε περιπτωση κανεις δεν το λεει, απλα το μονο σιγουρο ειναι οτι προς το παρον πρεπει να πληρωθει ο "μποναμας".
Αν ειναι τοσο καφροι και αναγκασουν χιλαδες αναπηρους ανθρωπους (πραγματικους, οχι γιαλατζι) να τραβιουνται στα διαφορα κεντρα (στην Αθηνα ως συνηθως) προς εξεταση θα τους γ@μησω του μο*νι που τους ξερναγε!!! Ζωα, μπασταρδοι, ανικανοι, κρετινοι!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Χε χε χε...
http://www.tovima.gr/politics/articl...431958&h1=true
![]()
Εγω θα ελεγα να το πληρωσεις , γιατι ετσι οριζει ο νομος![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Εγω θα έλεγα ότι έχεις καλύτερα πράγματα να κανεις απο το να ασχολείσαι μαζί μου![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Είναι λίγο αγαρμπούλης στο speed seduction μάλλον ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εγω θα έλεγα ότι έχεις καλύτερα πράγματα να κανεις απο το να ασχολείσαι μαζί μου![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Γεράσα αντουαν, δεν είναι για μένα αυτά :wacko:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Νέα από το μέτωπο
http://www.imerisia.gr/article.asp?c...ubid=112737665
και κουοτάρω (γ@μw τα ελληνικά μου ε; )
Έρε γλέντια πάλι. Το ελαιόλαδο πάλι θα θριαμβεύσει....Η σύσταση τριμελών επιτροπών που θα αξιολογούν με διάφορα κριτήρια την οικονομική αδυναμία των ιδιοκτητών ακινήτων. Οι επιτροπές θα διενεργούν αυτοψία στην κατοικία των πολιτών που δηλώνουν αδυναμία πληρωμής του τέλους προκειμένου να διαπιστώσουν τις συνθήκες διαβίωσης και την περιουσιακή τους κατάσταση. Στη συνέχεια θα υποβάλουν έκθεση στην εφορία με την οποία θα εισηγούνται την εξαίρεση ή όχι των ιδιοκτητών ακινήτων από την πληρωμή του τέλους. Η Επιτροπή θα έχει το δικαίωμα είτε να εντάσσει στις ευπαθείς ομάδες, άτομα που έχουν προβλήματα είτε να μειώνει μέχρι και το ελάχιστο ποσό 0,5 ευρώ/τ.μ., τον υπολογισμό του τέλους ακινήτου.
Tι είναι καλύτερο να πληρώσεις; To τέλος ή της επιτροπές; Έτσι κι αλλιώς στις ίδιες τσέπες θα πάνε....Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Έρε γλέντια πάλι. Το ελαιόλαδο πάλι θα θριαμβεύσει....:rotflmao:
Dura lex, sed lex.
Εισητήρια για μια πιο λογική, ασφαλή και ανεπτυγμένη χώρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Tι είναι καλύτερο να πληρώσεις; To τέλος ή της επιτροπές; Έτσι κι αλλιώς στις ίδιες τσέπες θα πάνε....:rotflmao:
Π.Χ. Ζαίρ, Νότιο Αφρική, Αφγανιστάν, Λίβανο![]()
Μέσω ebanking της Ευρομπανκ, έδωσα σήμερα εντολή πληρωμής για το κόστος ρεύματος και λοιπών,
εκτός χαρατσίου. Θα ενημερώσω για τις εξελίξεις.
Βοήθειά μας.