Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: Το Τελευταιο Γραμμα

Καραμελος Το avatar του/της kalesin

Το Τελευταιο Γραμμα

Αγαπημένε μου σύζυγε,

Σου γράφω αυτό το γράμμα για να σου κάνω γνωστό ότι σε παρατάω και φεύγω μια και καλή. Ήμουν μια καλή σύζυγος για πολλά χρόνια αλλά τις τελευταίες εβδομάδες η ζωή ήταν χάλια.
    Μου τηλεφώνησε το αφεντικό σου και μου είπε ότι παραιτήθηκες απο τη δουλειά... τι θα κάνουμε χωρίς λεφτά? Προχτές που ήρθες σπίτι δεν πρόσεξες ότι είχα πάει στο κομμωτήριο και είχα κόψει τα μαλλιά μου, δεν μου είπες ούτε μια καλή κουβέντα! Μαγείρεψα το αγαπημένο σου φαγητό κι εσύ το έφαγες μέσα σε 2 λεπτά χωρίς να σχολιάσεις τιποτα και επίσης όταν φόρεσα το σέξυ εσώρουχο μπροστά σου εσύ πήγες στην τηλεόραση μπροστά να δεις το ματς! Δεν μου λες πια ότι μ'αγαπάς... δε με αγγίζεις πια... τίποτα...
    Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι ή με απατάς ή δεν με αγαπάς πια... Για αυτό και φεύγω!

Η πρώην γυναίκα σου

ΥΓ. Μην ψάξεις να με βρεις... Έφυγα με τον αδερφό σου στο εξωτερικό για να περάσω μια τέλεια ζωή!

Αγαπημένη πρώην γυναίκα μου,

Με χαροποίησε το γεγονός ότι έλαβα γράμμα σου... είναι αλήθεια ότι είμασταν παντρεμένοι για πολλά χρόνια αλλά ήσουν η χειρότερη σύζυγος! Παρακολουθούσα τόσα αθλητικά γιατί δεν μπορούσα άλλο την κακοκεφιά σου... Δεν έκανα σχόλιο στο ότι είχες κόψει τα μαλλιά σου γιατί έμοιαζες σαν άντρα... δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω ... Μάλλον αυτό που μαγείρεψες ήταν το αγαπημένο φαγητό του αδερφού μου και όχι το δικό μου... και όταν είχες φορέσει τα σέξυ εσώρουχα πήγα κατευθύαν για ύπνο γιατί επάνω κρεμόταν ακόμα η τιμή... προσευχήθηκα να είναι σύμπτωση ότι είχα δανείσει 50 ευρώ στον αδερφό μου και τα εσώρουχα έκαναν 49,9...

Παρόλα αυτά... σε αγαπούσα και είχα πει να κάνω τα στραβά μάτια... Πηγαίνοντας για τη δουλειά ένα πρωινό, είδα ότι είχα κερδίσει στο Λοττο 1 δις και έτσι πήγα κατευθύαν, παραιτήθηκα απ'τη δουλειά και αγόρασα εισητήρια για τις Σευχέλλες για να φύγουμε τα 2 μας... Αλλά όταν γύρισα σπίτι, βρήκα το γράμμα σου ότι είχες φύγει! Όλα έχουν ένα σκοπό... Επίσης, ο δικηγόρος μου, μου είπε ότι με το γράμμα που μου άφησες, δεν πρόκειται να πάρεις δεκάρα τσακιστή! Εύχομαι να είσαι πάντα καλά!

Ο πλούσιος και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ πρωην άντρας σου!

ΥΓ. Δεν ξέρω αν στο είπα ποτε... ο Καρλ, ο αδερφός μου, είχε γεννηθεί Κάρλα... Ελπίζω να μην είναι πρόβλημα αυτό!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

θα μπορουσε να λεει σαν επικεφαλιδα : "ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΑΝΤΡΑ!!"

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    έτσι έτσι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    :rotflmao: :rotflmao:

αντε και στους κινηματογραφους

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καλά να πάθει!!!!!!!!!

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    + 1000000 apo mena ston sizigo

Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
    :rotflmao: :rotflmao:

αντε και στους κινηματογραφους

+1000
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Ωραία... αυτιά!!! Το avatar του/της pepenaxos1

Re: Το Τελευταιο Γραμμα

Ο πλούσιος και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ πρωην άντρας σου!

ΥΓ. Δεν ξέρω αν στο είπα ποτε... ο Καρλ, ο αδερφός μου, είχε γεννηθεί Κάρλα... Ελπίζω να μην είναι πρόβλημα αυτό! [/B][/QUOTE]

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εγραψε ο ανθρωπας!!!

:a34:

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2007, 09:53
  2. το τελευταιο μου αρεση......
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2006, 09:57
  3. Το τελευταιο φιλι
    από tifoefs στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 5