Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: ηλεκτονικά μπουζί και κλειδαρια

Νέο μέλος

ηλεκτονικά μπουζί και κλειδαρια

Καταρχάς καλημέρα μετά από μήνες αναμονή τελικά πείρα το αγαπημένω μου cbf600s 2005.Αλλά μετά είδα οτι έχει δύο διαφορετικά κλειδιά.Το ένα είναι για το διακόπτη και το άλλο είναι για το ρεζερβουαρ.Η αλείθεια είναι ότι δεν με πολλύ άρεσε αλλα ούτε και με πείραξε.Η ερώτηση μου είναι δεν γίνεται με κάποιο τρόπο να έχει ένα κλειδί;Ή αν οχι τι αλλο μπορώ να κάνω. Και ένα δευτερο είναι ότι μου ειπαν ότι φοράει ηλεκτονικά μπουζί και ότι αμα μείνει χωρίς βενζίνη ή αμα το ζορισεις το πρωί όταν είναι κρύο να το βάλεις μπρός βραχυκυκλόνουν.Είναι αλήθεια και τι πρέπει να προσέξω. Ευχαριστώ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    μαλλον εισαι καινουργιος στον χωρο της μοτ/τας.και αθωος....την μηχανη την πηρες απο μαγαζι?τα διαφορετικα κλειδια σημαινει κατα πασα πιθανοτητα οτι εχουν αλλαξει τον κεντρικο διακοπτη οποτε ειναι ενας καλος λογος να ψαξεις το παρελθον της μοτο.οσο για τα ηλεκτρονικα μπουζι ή κατι αλλο σου ειπαν ή σε παραμυθιάζουν.....

οτι αλλο θες ρωτας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo24
    Πηγαινε σ'εναν κλειδαρα αυτοκινητων και πεστου να σου αλλαξει τα στοιχεια απ την μια.Η μαλλον πεστου τι θες και θα ξερει αυτος τι πρεπει να κανει.Καλο ειναι να αλλαξεις τις ιμιτασιον η τελοσπαντων αυτη που δεν ηταν τις μηχανης.Επειδη δεν ξερω,η σελα δεν θελει κλειδι?Αν σου πει καποιος δεν γινεται,θα σου πω που να πας.Την κανω συνεχεια αυτην τη δουλεια σε αυτοκινητα.

Νέο μέλος
    Είμαι απο θεσσαλονικη και την πήρα απο ιδιώτη.Την κλειδαριά του τεπόζιτου άλλαξε.Αλλά για τα μπουζι μου το είπε ο μάστορας όταν είχε μείνει από βενζίνη και τα βραχυκύκλοσε.Τελικά πήγα σε κλειδαρα και μου είπε να του πάω την κλειδαριά του τεπόζιτου.

Παρόμοια θέματα

1. 'Σύμπτωση' με διάκενο μπουζί και θεραπεία με πένσα;
    από Αμφίσημος στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2012, 23:11
  2. Λάδια και μπουζί για μοτό
    από nikos_abel στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2011, 06:07
  3. undertail και κλειδαρια
    από Stain στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 0