ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
Το προβλημα το δημιουργουσε το οτι το καρτερ ειχε "πετσικαρει" απο την κολληση ,αλλα και ισως απο την φωτια αν ειχε ζεσταθει και του πεταξανε αποτομα νερο να σβυσει .
τα σημεια που δημιουργουσαν το προβλημα ηταν δεξια και αριστερα στην κολληση ,πατουσαν οι "μυτες " στις ακρες και αφηναν κενο στην μεση ,που και εκει (στο σημειο της κολησης ειχε αλλο ενα μικρο σημειο επαφης.
Επρεπε πολυ προσεκτικα (υπαρχουν και ρουλεμαν εκει ) να "φαγωθουν" οι "μυτες" και να κατσει κανονικα με τις βιδες ...αλλα επρεπε να μην φαγωθει τοσο ωστε να μην "καθονται" τα ρουλεμαν![]()
Αλλα και να ειναι επιπεδο ωστε να ταιριαξουν οι επιφανειες ...Η λυση ειναι με γυαλοχαρτο αναμεσα στα δυο καρτερ και το τραβαω μπρος πισω με το βαρος τους και κανει την δουλεια μονο του...
ετσι μετα απο πολυ εξεταση αποφασισαμε που θα το τριβαμε ... βασιστηκα στην εμπειρια αλλα και στο ματι του Τακηκαι πηγαινα στο γκαραζ διπλα ,ετριβα λιγο γυριζα πισω το βλεπαμε και ξανα παλι...
προσεκτικα και μετα απο αρκετες προσπαθειες και ωρα εκλεισε το κενο ...μενει τωρα η δοκιμη με τα ρουλεμαν να πουμε οτι ειμαστε ΟΚ!
![]()
, Vespa GT200 TS50W
βιδωμα παλι ολες οι βιδες και ελεγχος για τυχων κενα σε αλλα σημεια ..
Ευτυχως ολα πηγαν καλα ...
![]()
Θα το κανω μοτερ οσο και να μου αντιστεκεται...
αλλο σετ καρτερ εχω ,αλλα δεν θα του περασει ,Θα το φτιαξω...![]()
, Vespa GT200 TS50W
, Vespa GT200 TS50W
Η τιμονοπλακα ειναι ετοιμη βαμενη ,να μπει στην θεση της..
Ο σκελετος σιγα σιγα τελειωνει ,μενει μονο το κουστουμι που και αυτο παιρνει την σειρα του ...ωστε να μεινει ο κινητηρας μονο...
Αν δεν τον φτιαξω συντομα θα πω του φαλακρα απο τον Ωροπο να μου στειλει ενα σετ πεταλια να το κανω ποδηλατο....:rotflmao:
:a36:
![]()
, Vespa GT200 TS50W
ααα! Ωραία θα έχουμε ένα cb-ποδήλατο στην συλλογήΑρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Η τιμονοπλακα ειναι ετοιμη βαμενη ,να μπει στην θεση της..
Ο σκελετος σιγα σιγα τελειωνει ,μενει μονο το κουστουμι που και αυτο παιρνει την σειρα του ...ωστε να μεινει ο κινητηρας μονο...
Αν δεν τον φτιαξω συντομα θα πω του φαλακρα απο τον Ωροπο να μου στειλει ενα σετ πεταλια να το κανω ποδηλατο....:rotflmao:
:a36:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έτσι! Δείξε του ποιος είναι το αφεντικό!![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
ειναι η ωρα που ο ξενος που εβριζες στο δρομο νωριτερα καταλαβαινεις οτι ειναι ο εφοριακος πισω απο το γκισε.
ειναι η ωρα που κοροιδευοντας τον μισητο λοχια που σε ετρεχε καταλαβαινεις οτι ειναι απο πισω σου...
ειναι η ωρα............που ο γιαλαντζι ανακατασκευαστης ριχνει τα μουτρα του, καταλαβαινει την ανωτεροτητα του δασκαλου και με το βλεμα χαμηλα ζηταει τη βοηθεια του [master].
ετσι σημερα στην πορτα μου εφτασε ενα δεμα με τις πλακες οργανων του cb
![]()
χαχαχα.....ετσι...να ξεχωρισουν οι αντρες απ τα αγορακια ε????:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ειναι η ωρα που ο ξενος που εβριζες στο δρομο νωριτερα καταλαβαινεις οτι ειναι ο εφοριακος πισω απο το γκισε.
ειναι η ωρα που κοροιδευοντας τον μισητο λοχια που σε ετρεχε καταλαβαινεις οτι ειναι απο πισω σου...
ειναι η ωρα............που ο γιαλαντζι ανακατασκευαστης ριχνει τα μουτρα του, καταλαβαινει την ανωτεροτητα του δασκαλου και με το βλεμα χαμηλα ζηταει τη βοηθεια του [master].
ετσι σημερα στην πορτα μου εφτασε ενα δεμα με τις πλακες οργανων του cb![]()
χρησταρα...περιμενουμε απαντηση..ηταν βαρυ το χτυπημα!!!!!![]()
![]()
συντομα φωτορομαντζο απο κοπες με λειζερ και εκτυπωση σε flatbed.σπαμ τελος![]()
![]()
![]()
![]()