Καλησπερα σας..
Θελω να αλλαξω το λαδι του κινητηρα..Το manual μου ομως δεν γραφει τι λαδι θελει ο κινητηρας,οποτε θελω να μου πειτε τι λαδι πρεπει να βαλω καθως και να μου προτινεται μια μαρκα...Εχω yamaha crypton X..Ευχαριστώ!!
Καλησπερα σας..
Θελω να αλλαξω το λαδι του κινητηρα..Το manual μου ομως δεν γραφει τι λαδι θελει ο κινητηρας,οποτε θελω να μου πειτε τι λαδι πρεπει να βαλω καθως και να μου προτινεται μια μαρκα...Εχω yamaha crypton X..Ευχαριστώ!!
15W40.. Ημισυνθετικό.. Ότι-μάρκα-γουστάρεις..
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
και γιατι οχι απλο ορυκτελαιο με αλλαγες καθε 2-3χιλ χλμ??Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πηρα σε 2 εξουσιοδοτημενα και μου ειπαν να βαλω 20w-50 ημισυνθετικα..
Eγώ που το έσπαγα άλλαζα κάθε 1000. Απλό ορυκτέλαιο, 15-40.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
και γιατι οχι απλο ορυκτελαιο με αλλαγες καθε 2-3χιλ χλμ??
Ίντα θα πάθει;
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
...Αρχικά δημιουργήθηκε από andrewk
Πηρα σε 2 εξουσιοδοτημενα και μου ειπαν να βαλω 20w-50 ημισυνθετικα..![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αν είσαι στην Κρήτη, μια χαρά ..Αρχικά δημιουργήθηκε από andrewk
Πηρα σε 2 εξουσιοδοτημενα και μου ειπαν να βαλω 20w-50 ημισυνθετικα..
Στο Νευροκόπι μπορεί να ζοριστείς λίγο το πρωί ..
Μέχρι τους 0 δεν είναι οκ? (με καλό ζέσταμα)Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αν είσαι στην Κρήτη, μια χαρά ..
Στο Νευροκόπι μπορεί να ζοριστείς λίγο το πρωί ..
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
1. Το καλό ζέσταμα προϋποθέτει εκκίνηση..Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Μέχρι τους 0 δεν είναι οκ? (με καλό ζέσταμα)
2. Στο Νευροκόπι 0 έχει μερικά Αυγουστιάτικα μεσημέρια μόνο ...
Α το "ζοριστεί" πήγαινε στην εκκίνηση οκ.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
1. Το καλό ζέσταμα προϋποθέτει εκκίνηση..
2. Στο Νευροκόπι 0 έχει μερικά Αυγουστιάτικα μεσημέρια μόνο ...
Εννοούσα αν το λάδι θεωρείται χοντρό για μηδέν βαθμούς. Γιατί και γω τώρα 20-50 έχω και τα πρωινά πάντα με 2-3 βαθμούς πηγαίνω δουλειά.
Θα μου πεις χόντα έχεις δεν φοβάσαι.![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Υπάρχει λάδι σε αυτό το ιξώδες για μοτοσικλέτα? Απ' ό,τι ξέρω βγαίνει για φορτηγά μόνο.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Να θυμασαι απλως οτι δεν χρειαζεται να το παρακανεις με το ζεσταμα, στατικο μεχρι να πεσουν οι στροφες... και μετα ξεκινας σιγα σιγα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Α το "ζοριστεί" πήγαινε στην εκκίνηση οκ.
Εννοούσα αν το λάδι θεωρείται χοντρό για μηδέν βαθμούς. Γιατί και γω τώρα 20-50 έχω και τα πρωινά πάντα με 2-3 βαθμούς πηγαίνω δουλειά.
Θα μου πεις χόντα έχεις δεν φοβάσαι.![]()
αυτα τα προιοντα τεχνολογιας δεν καταλαβαινουν χριστο![]()
Για τον καταλύτη το λες ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Να θυμασαι απλως οτι δεν χρειαζεται να το παρακανεις με το ζεσταμα, στατικο μεχρι να πεσουν οι στροφες... και μετα ξεκινας σιγα σιγα.
Ναι δεν το παρακάνω.![]()
Ουτε τον εχω σκεφτει τον καταλυτη στην ζωη μου... απλως οταν το αφηνεις μεχρι να τηγανισεις αβγα... ουσιαστικα παρατεινεις τον χρονο που δουλευει κρυο + δεν ζεσταινεται ομοιομορφα, θα το καταλαβεις αν πιασεις τους κυλινδρους κ το καρτερ, το ενα ζεματαει, το αλλο ειναι κρυο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Για τον καταλύτη το λες ε?
Ναι δεν το παρακάνω.![]()
Μάλιστα. Σπάνια να το έχω αφήσει τόσο πολύ πάντως. Συνήθως κάνω αυτό το συνδιασμένο ζέσταμα που είπες. Στο μάνιουαλ δεν το συστήνει το παρατεταμένο ρελαντί για διάφορους λόγους, μεταξύ αυτών ο καταλύτης και οι λαιμοί της εξάτμισης.Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Ουτε τον εχω σκεφτει τον καταλυτη στην ζωη μου... απλως οταν το αφηνεις μεχρι να τηγανισεις αβγα... ουσιαστικα παρατεινεις τον χρονο που δουλευει κρυο + δεν ζεσταινεται ομοιομορφα, θα το καταλαβεις αν πιασεις τους κυλινδρους κ το καρτερ, το ενα ζεματαει, το αλλο ειναι κρυο.