Γεια σας παιδες!
Εχει χρησιμοποιησει κανενας αυτο το λαδι?΅Ειναι το κορυφαιο της motorex και εχει δημιουργηθει σε συνεργασια με την KTM!!!
Α το κουφο?...... Εχει περιπου 28euro το λιτρο!!!![]()
![]()
![]()
http://www.motorex.com/index.cfm?oid...=eintragDetail
Γεια σας παιδες!
Εχει χρησιμοποιησει κανενας αυτο το λαδι?΅Ειναι το κορυφαιο της motorex και εχει δημιουργηθει σε συνεργασια με την KTM!!!
Α το κουφο?...... Εχει περιπου 28euro το λιτρο!!!![]()
![]()
![]()
http://www.motorex.com/index.cfm?oid...=eintragDetail
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ SUPERSPORT ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕTEΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ!!!
βαλε το αλλο 60αρι της motorex,το 10-60.παιζει γυρω στα 15ε και κανει την ιδια δουλεια![]()
![]()
![]()
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Τα βάζει ο πανοπτικός επειδή είναι προιόν τεχνολογίαςΕχει περιπου 28euro το λιτρο!!!![]()
![]()
![]()
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
alla me tetoia timi prepei na ta allazei mono otan kanei geniki sto moter!Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Τα βάζει ο πανοπτικός επειδή είναι προιόν τεχνολογίας![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από πυξιδας990
βαλε το αλλο 60αρι της motorex,το 10-60.παιζει γυρω στα 15ε και κανει την ιδια δουλεια![]()
![]()
![]()
Δηλαδη τι δουλεια κανει? Ειναι καλο?
Αυτά είναι για τα θύματα. Οι γνώστες τα βάζουν εφάπαξ.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
alla me tetoia timi prepei na ta allazei mono otan kanei geniki sto moter!
![]()
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
την ιδια δουλεια κανει.η βαλεις το croswpower η το powersync ειναι το ιδιο πραγμα.αν θελεις να πληρωνεις brandname τοτε παιζεις στα 28ε.αν οχι 15-17ε.υποψην το 10-60 το βαζω εδω και 50000χλμ και μου το βαζουν στο συνεργειο για να ρηχνουμε λιγο το κοστος του σερβις.μιλαμε παντα για εξουδιοτημενο.![]()
![]()
![]()
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Δεν ειπα οτι θα δωσω 28euro! Απλα μου εκανε εντυπωση η τιμη του και για ποιο λογο εχει τη διπλασια τιμη απο το 10-60>
Σε ευχαριστω!
![]()
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ...ΑΥΣΤΗΡΑ...με ολα τα υπερ και κατα που συνεπαγεται αυτο, μονο για αγωνιστικα καθαροαιμα μοτερακια, ή "γαργαλημενα" τουμπανα που πανε μονο τερμα γκαζι...
Το αναφερει ρητα παντου η εταιρεια...Μην το συγχεετε με τα απλα (κορυφαια, ισως τα καλυτερα λαδια της αγορας...) συνθετικα, που προοριζονται για "καθημερινη" χρηση, τα crosspower & powersynt...
![]()
![]()
Είναι τα λάδια που προτείνει η ΚΤΜ για τους 690 κινητήρες της και δυστυχώς το κιβώτιο ταχυτήτων δε δουλεύει καλά με κανένα άλλο λάδι, απ' όσα έχω δοκιμάσει![]()
Τα έβαλα στο 950 Adv εδώ και περίπου 1000χλμ και η αίσθηση του κιβωτίου είναι απλά αλλού. Καμία σχέση με τα Motorex 10-60 και ότι άλλο έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Επίσης η κατανάλωση λαδιού έχει πέσει σημαντικά.
τα Πήρα!!! είχα μια σημαντική έκπτωση και έτσι είπα να τα δοκιμάσω! το Σάββατο μάλλον θα τα βάλω!
Denicol thumper lube...Αρχικά δημιουργήθηκε από mtsop
Είναι τα λάδια που προτείνει η ΚΤΜ για τους 690 κινητήρες της και δυστυχώς το κιβώτιο ταχυτήτων δε δουλεύει καλά με κανένα άλλο λάδι, απ' όσα έχω δοκιμάσει![]()
![]()
Οι προδιαγραφες για το δικο σου ειναι 10-50.Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Τα έβαλα στο 950 Adv εδώ και περίπου 1000χλμ και η αίσθηση του κιβωτίου είναι απλά αλλού. Καμία σχέση με τα Motorex 10-60 και ότι άλλο έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Επίσης η κατανάλωση λαδιού έχει πέσει σημαντικά.
Για ποιο λογο χειμωνιατικα να βαλεις 60αρι ?????
Τωρα αν τα ελατηρια σου ειναι φθαρμενα, το οτι με παχυτερο λαδι καιει λιγοτερο, δεν εχει να κανει με τη ποιοτητα του λαδιου.
Ημισυνθετικα λαδια (καλα, αρα οχι μοτουλ) εχεις δοκιμασει?
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Οι προδιαγραφές αν δεν κάνω λάθος είναι 15-50.
Όσο για τον χειμώνα, οι θερμοκρασίες της Αττικής δεν θεωρούνται ακραίες και εκτός ορίων για τα συγκεκριμένα λάδια. Φυσικά θα ήταν καλύτερα να τα δοκίμαζα προς καλοκαίρι.
Όλα τα 950 έχουν κατανάλωση. Όλα πάσχουν από ελατήρια;
Ημισυνθετικό δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Είναι που βαριέμαι και τις συχνότερες αλλαγές.