πες μου λιγο,αυτο δεν εχει καθολου προστατευτικο στις εξατμισεις του?θα σου πω γιατι ρωταω......Αρχικά δημιουργήθηκε από Enetheron
Του λαιμου εννοω ofc...
πες μου λιγο,αυτο δεν εχει καθολου προστατευτικο στις εξατμισεις του?θα σου πω γιατι ρωταω......Αρχικά δημιουργήθηκε από Enetheron
Του λαιμου εννοω ofc...
ride fast stay young!!!
http://www.motorevue.com/albumPhoto/...700-1-zoom.jpg
Δες εδω.Το κομματι μεταλλου που εχει πανω απο τον κινητηρα στον λαιμο.Εγκαυματα το καλοκαιρι οποτε ελεγα να κανω κατι μεγαλυτερο και ομορφοτερο.
Ισως αν το μεγαλωνα λιγο να ηρεμουσα...
ναι φυσικα και γινεται.....αν θα γινει,πρεπει να μου στειλεις το κοματι να το χρησιμοποιησω σαν βαση,και να μουπεις προς ποιες κατευθυνσεις θες νατο προεκτεινω....μου το στελνεις με κτελ...και με κτελ,το παιρνεις μαζι μετο καινουργιο κοματι....απο που εισαι φιλε μου?Αρχικά δημιουργήθηκε από Enetheron
http://www.motorevue.com/albumPhoto/...700-1-zoom.jpg
Δες εδω.Το κομματι μεταλλου που εχει πανω απο τον κινητηρα στον λαιμο.Εγκαυματα το καλοκαιρι οποτε ελεγα να κανω κατι μεγαλυτερο και ομορφοτερο.
Ισως αν το μεγαλωνα λιγο να ηρεμουσα...
ride fast stay young!!!
Αθηνα,Κορυδαλλο.Εσυ?
θεσαλονικη φιλε μου παρε κιενα τηλ.οποτε θες να με παρεις.....6973205164 χρηστος....οποτε μια χαρα γινεται....Αρχικά δημιουργήθηκε από Enetheron
Αθηνα,Κορυδαλλο.Εσυ?![]()
![]()
ride fast stay young!!!
οκ,θαδω και το βραδυ τη φωτογραφια καλυτερα,και μερικες αλλες σαφεστερες....γιανα σουπω καιτι θα βγει.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Enetheron
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ride fast stay young!!!
nai.....το ειδα.....αυτο που θελεις εσυ ειναι μια προεκταση αυτου του κοματιου προς τα μπρος μεχρι εκει που αρχιζουν να κουρμπαρουν οι σωληνες.....ετσι θα καλυψει ολη την επιφανεια τους δημιουργωντας εναν αγωγο απο οπου θα φευγει ο καυτος αερας.....Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
οκ,θαδω και το βραδυ τη φωτογραφια καλυτερα,και μερικες αλλες σαφεστερες....γιανα σουπω καιτι θα βγει.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ride fast stay young!!!