Γαμάτο κειμενάκι μόνο το ζελέ ξέχασε.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
![]()
"κυκλοφορεί και σε αγέλες"
![]()
![]()
![]()
![]()
Γαμάτο κειμενάκι μόνο το ζελέ ξέχασε.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
![]()
"κυκλοφορεί και σε αγέλες"
![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Έχεις κανένα λινκ και για άλλες φυλές;Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
![]()
ξεχάσαμε να αναφέρουμε πως απο μπροστά και πίσω τροχό απαραιτήτως φεύγουν τα πλαστικά φτερά πάνω απο τις ρόδες.. αποτέλεσμα όταν πέσουν σε νερά να έχουν μια ομοιόμορφη "λασπογραμμή¨" στο t-shirt.. λες και τους έχεσε περιστέρι με σκόπευτρο απο μπροστά μέχρι πίσω...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ή αμάξιΑρχικά δημιουργήθηκε από point zero
Η να το πω αλλιως ...μεγαλωσαν και πηραν TDM !![]()
Give me fuel, Give me fire
Σε καθε αλλαγη, κεφαλη δεξια!
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
ασε ρε να τα πει κανας άλλος![]()
@@ πιο ξεκουραστη είναι
για σένα λέει κι έχει δίκιο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Συνάδελφος σου λεει μετά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
rallie κατα προτιμηση...Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
ή αμάξι![]()
![]()
Keep on rocking in a free world !!!
Σπατα Λουτσα Κορωπι , δυο λεπτα με το παπι.........![]()
Keep on rocking in a free world !!!
είστε άσχετοι![]()
το κεφάλι δεν πάει δεξια μόνο στις αλλαγές ταχυτήτων αλλά είναι σχεδόν μόνιμα εκεί γιατί αλλιώς ξεραίνονται τα μάτια απο την έλλειψη κράνους, γυαλιών.
Αν έχεις το κεφάλι πλάγια τότε ο αέρας δε σε χτυπάει στα μάτια.![]()
παλαιός κάγκουραςΑρχικά δημιουργήθηκε από spyro
είστε άσχετοι![]()
το κεφάλι δεν πάει δεξια μόνο στις αλλαγές ταχυτήτων αλλά είναι σχεδόν μόνιμα εκεί γιατί αλλιώς ξεραίνονται τα μάτια απο την έλλειψη κράνους, γυαλιών.
![]()
καλά τα λες πάντως![]()
![]()
![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Στη Αγγλία δηλαδή να φανταστώ ότι είναι μόνιμα αριστερά ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
είστε άσχετοι![]()
Να μη φανταστεις γιατι στην αγγλια δεν υπαρχει αυτο το ειδος!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Στη Αγγλία δηλαδή να φανταστώ ότι είναι μόνιμα αριστερά ε;
Δεν ξερω στην κυπρο...
money cant buy me love !!!
Υπάρχει, υπάρχει...Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Να μη φανταστεις γιατι στην αγγλια δεν υπαρχει αυτο το ειδος!
Απλά είναι σαφώς λιγότερο διαδεδομένο.
Βάσκα μου αυτό το είδος ευδοκιμεί περισσότερο στην επαρχία. Δεν είδα κανέναν όμως να θίξει και το θέμα αμφίεση για Σαββατόβραδο.
Κόκκινο παπί, κόκκινο σακάκι, κόκκινη γραβάτα λευκό πουκάμισο (σαν θερμόμετρο ηταν!) έκανε σούζες έξω απ' το μαγαζί που στο τέλος θα καθόταν να πιει ποτό.![]()
Το πιο ωραίο δε, είναι να τους ακούσεις να μιλούν για τα κατορθώματα με το παπί.
Ο τάδε πέρασε μπουχός.
πέρασε μια καπνιά
μια αντάρα
πέρασε μια βουή
πέρασε σαν κατσιφάρα.![]()
Πάω να βάλω βερντζίνα και έρχομαι!![]()
Υγ. Το κεφάλι είναι μόνιμα αριστερά ή δεξιά αλλά στις αλλαγές κινείται ανεπαίσθητα προς τα εμπρός πριν καταλήξει πάλι στην αρχική του θέση ενώ το χέρι που κρατάει τη μανέτα του γκαζιού διαγράφει μια περίτεχνη κυκλική κίνηση (όλο το χέρι όχι μόνο ο καρπός) που επηρεάζει μέχρι και τον ώμο ο οποίος ανασηκώνεται ελαφρώς. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες μαζί με την στάση του δρομέα λίγο πριν τον πυροβολισμό και τον dress code καθιστά αδύνατο, για κάποιον που δεν το έχει δει, τον σχηματισμό της ακριβής εικόνας του φαινομένου!
Sent from me using a computer.
Μια φορά (μετά από πολύ καιρό με μόνιμα φορεμένο κράνος), οδήγησα για αρκετή ώρα σε ταχύτητες άνω των 40, χωρίς..... Μετά από λίγη ώρα έπιασα τον εαυτό μου να στρίβει το κεφάλι του ελαφρώς προς τη μια πλευρά και τότε μου ρθε η αίσθηση του μακαρίτη του Αρχιμήδη με το «Ευρηκα- Ευρηκα».Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
παλαιός κάγκουρας![]()
Γέλαγα πάνω στη μηχανή σα χαζοχαρούμενος γιατι επιτέλους είχα συνειδητοποιήσει γιατι όλα τα καγκούρια οδηγάνε με γυρισμένο το κεφάλι στο πλαι. Πάντα μου κινούσε τη περιέργεια
![]()